Nama treba psihički reset. Dobrih igrača imamo, to ne možete sporiti. Ali Željo će uvijek imati neke svoje boljke koje će ga konstantno pratiti. Eto donedavno je bio taj stadion, nikad ga početi graditi. Danas živimo u nekom snu i gledamo kako je naš dom svaki dan sve ljepši i ljepši. Je*en osjećaj, zar ne? U igračkom kadru te boljke su lijeva strana i zavaljivanje igrača. Dženis je na putu da postane novi Stana, nema šta nije igrao, a svoju poziciju nikako. Doduše niko baš i ne zna koja pozicija bi bila perfektna, znamo da je ofanzivac
Drago mi je da je Lazić dobio minute i da je, kako kažete, te minute opravdao. Nadam se da će on i Križman biti jako dobri na toj čuvenoj poziciji. Mi u utakmice ulazimo loše, na nekom drugom nebu i to je veliki problem. Drugačijim pristupom na utakmicama mi smo ekipa velikih dometa, to je i Slavko Petrović i rekao u određenom smislu. Husić zna lopte, Husić trči, ali Husić mora napraviti glupost. Njegovo fudbalsko znanje s tim nema veze. Od Slavka očekujem da ga ošine po glavu i malo promiješa klikere u istoj, u skladu s njegovim mogućnostima, a ako nakon toga on nastavi s budalaštinama na terenu, paša moj sretan put s Grbavice.
Vidim da je ekipa 1921.ba postavila video, odoh "uživati" 7 minuta

Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice