Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Haklapuc
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 28, 2016 1:21 am

Prvo, za one koji ne mogu zaspati, a ja ne mogu sedmicama, našao sam recept. Ponavljaš konstantno nemamo ekipu, nemamo ekipu, nemamo ekipu. Uspava provjereno.
Dalje, ja ne znam po kojoj osnovi je Seferović najbolji kondicioni u BiH. Mi već od 4. kola zadnjih pola sata ne možemo da hodamo, a ni dotad se ne ubijemo od trke. A možda je i do stila života naših igrača, da se ne ogriješim o čovjeka.
Osim nekog jalovog posjeda danas totalno bezidejno. Na početku se trčalo dosta više nego u prethodnim utakmicama, a kasnije standardni pad, sakrivanje od lopte i dodavanje iste Miroslavu da pokuša napraviti nešto.
I napravio je, pa ovaj čovjek bi imao svaku utakmicu po tri asistencije da naši znaju iskoristiti ono što im čovjek na tacni servira. Danas je samo u drugom poluvremenu probio bar četiri puta po strani i odigrao odlične povratne koje nismo iskoristili. A njegov pas za Lazića naša lucidna desetka ne može odigrati ni u ludilu.
Ekipa bez ikakvog balansa, lijeva strana ne postoji, sredina bez kreativnosti, odbrana redovno kiksa, a napadač odsječen i bez učešća u igri. Kada se sve sagleda i bod je zlata vrijedan.
Nadati se da će biti nešto od Križmana i Lazića koji po ovom viđenom obećava, inače s ovom igrom "daj je Miroslavu" možemo bodove osvajati samo na sreću.
Dakle na polusezoni otjerati Husića, Bevaba ostaviti za klupe, a dovesti lijevog beka, nadati se da je neko od ove dvojice rješenje za lijevo krilo i dovesti ofanzivnog veznog koji zna gurnuti j.ebenu loptu. Spremiti igrače fizički i pokušati ih dići psihički i možemo se još uvijek nadati nečemu. Čemu, to ni sam još ne znam.

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned avg 28, 2016 1:23 am

salle86 je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:Ovaj Alihodzic bukvalno nije normalan, pa bolje da nisi otisao na konferenciju debilu jedan glupi

Sent from my C5303 using Tapatalk
kako vec rekoh, luzerski mentalitet. Normalno razmisljanje bi bilo naje.bati se majke nekome odma nakon sudijskog zvizduka a reakcija luzera je trazenje bilo kakve svjetle tacke da opravdas svo ovo sivilo
Ma to je idiot koji treba da se bavi organizovanjem karantina, odlazaka na gostovanja i da igracima nista ne fali i nista drugo, pogotovo mu zabraniti da izlazi u javnost.

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned avg 28, 2016 1:26 am

Naravno, Petrovica ostaviti barem tri godine. Nista ne moze doci preko noci. E sad, posto je toliko izjednacena liga ne bi nas trebalo zacuditi ako vec sada udjemo u seriju pobjeda, u sljedece cetiri utakmice. Bit ce tesko, bez obzira sto su to 'male' ekipe. Tu se najlakse okliznuti, ali nema vise prostora za gresku.
Onda ide dosta teskih gostovanja. Sarajevu, Zrinjskom, Sirokom Brijegu. Sloboda kuci. Ali definitivno, do kraja 18. kola skupiti sto je vise moguce bodova, da mirno docekamo zadnja cetiri kola poslije pauze. Neko cetvrto mjesto bi bilo okej poslije 18. kola, a sve iznad je premija.
Samo polako, znam da smo svi razocarani. Slavko ce da se lavovski izbori i napravi jednu finu ekipu. Europa je daleko, ali ne znam zasto bi se brukali u istoj, kada je situacija u klubu puno bolja sada nego tada, naucili su na svojim nazalost greskama pojedini iz uprave i vise to nece ciniti , sto se tice dovodjenja igraca. Sada kada krene sa istokom, popravit ce nam se svima raspolozenje. A Mrvici odrijesene ruke i nek slaze ekipu.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

MrRiccoli
Kontakt:

ned avg 28, 2016 1:26 am

Nmg da vjerujem da cu ovo i pomisliti, a kamoli reci, ali Kokot je bio igracina na lijevom krilu za ovo sto igra lijevo krilo otkako je on otisao

Brkoo
Kontakt:

ned avg 28, 2016 1:31 am

Nas problem su bekovi i krila(ne mislim na Miroslava), i nedostatak desetke. Lijeve strane nemamo, na desnoj imas beka iz proslog stoljeca koji rijetko prelazi protivnicku polovinu.

Ova ekipa ima fin kostur: Lendric, Miroslav, Blagojevic, Jahic, Matteo, Ugljesa. Na ovaj kostur dodati dva kvalitetna igraca na lijevoj strani,(Nadam se da je Krizman jedan od njih, nesto kontam da bi on sa Stanicem ili Lazicem bio fin tandem po toj lijevoj strani) jednog desnog beka i jednu kvalitetnu desetku i dobijes odlicnu ekipu.

Sto se tice sportskog segmenta u ovome svemu jedino me smiruje to sto imamo kvalitetnog trenera kojem ce trebati vremena da poslozi stvari..

Sto se tice Alihodzica statutom treba strogo zabraniti njegovovo pojavljivanje u javnosti..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Jaozinho22

ned avg 28, 2016 1:32 am

Plava Porodica je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:ODLAZI VECA UBLEHO NAJVEĆA!!!!
:rofl1:
Imas moju podrsku!

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Žalosno brate moj, opet Husara bi u pravu kao i za sve sto je rekao u vezi naše lige tako je i za njega rekao da nikad golmana od njega.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Plavi orkestar
Kontakt:

ned avg 28, 2016 1:36 am

Omar500 je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:Kako se samo nekad igralo i borilo za dres Zelje.Da mi je ovo još nekad docekati.
[video]https://m.youtube.com/watch?v=66o2vpEYibI[/video]
Brate ja ne sumnjam da bi se i ovi borili, ali ovi su psihicki totalno u k.rcu sto se toga tice, izgubio se pobjednicki mentalitet. Kako Slavko rece razlika izmedju pobjednika i gubitnika je sto gubitnik razmislja samo kamo da odigra i da ne izgubi, a pobjednik razmislja samo kako da pobjedi, a to je ono sto mi nemamo.

Bravo! Na stranu neznanje pojedinih igraca, ali psiha kompletne ekipe je duboko zaglibila, ne znam kad je bila gora. Jos malo pa bi poceli skidati gace pred svakom ekipom.
Zato ce tu Slavko imati definitivno najvise posla, i mislim da ce moci da u sljedecih mjesec dana drasticno popravi tu situaciju. A sto se kupa tice, ako prezimimo, a nadam se da hocemo, imamo se cemo nadati. Ako se popravi psiha igraca, inace pisi propalo.
Ma kakva psiha.Il' znaš il' ne znaš.Ili mozeš ili ne mozeš.Pa ovo je fudbal.Fudbal je igra koja se igra za go više,za navijace koji zele vidjeti lijep potez,dribling,lijep šut,lijepu paradu golmana,lijep start odbrambenog igraca...Pa pogledajte na ovom snimku šta naši tada anonimusi rade protiv partizanovih zvjezda i to samo što znaju i hoce.Ja se jedino nadam da ce Blagojevic doci sebi,da ce Slavko iz Secerovica izvuci maksimum a da ce taj Markovic i jel Krizman biti pojacanja i da ce nas izvaditi koliko-toliko do pauze a onda ne sumnjam da ce Slavko dovesti 2-3 pojacanja tamo gdje najviše škripi i da cemo na proljece biti puno jaci.
Zadnja izmjena: Plavi orkestar, dana/u ned avg 28, 2016 1:40 am, ukupno mijenjano 1 put.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

1921.ba
Kontakt:

ned avg 28, 2016 1:37 am

kad sve sagledam nismo bili losi i optimistican sam za naredne tekme ne znam za vas
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

dimitrijevic

ned avg 28, 2016 1:41 am

Meni zao Dine Bevaba koliko je los i strasljiv.Bilo je katastrofalnih igrača kod nas,ali onakav kukavicluk i manjak samopouzdanja nisam odavno vidio.
Mirza Rascic !

Ajzea
Kontakt:

ned avg 28, 2016 1:44 am

1921.ba je napisao/la:kad sve sagledam nismo bili losi i optimistican sam za naredne tekme ne znam za vas
Nismo bili losi, bili smo katastrofalni. Protiv jadnog Celika, gladnih igraca bez plate koji nisu ni pripreme prosli, uz to su i desetkovani, mi jedva par puta osutamo ka golu i ne uspijemo odnijeti puni plijen. Ne zaboravimo, igraci Celika nisu imali ni podrsku.. Ocajno..
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u ned avg 28, 2016 1:47 am, ukupno mijenjano 1 put.

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned avg 28, 2016 1:45 am

dimitrijevic je napisao/la:Meni zao Dine Bevaba koliko je los i strasljiv.Bilo je katastrofalnih igrača kod nas,ali onakav kukavicluk i manjak samopouzdanja nisam odavno vidio.
Momak ima nevjerovatne traume, ne smije prici lopti, ako je vec i kod njega, prepadne se, gleda samo da je se rijesi. Pod hitno se toga mora osloboditi ili inace nema smisla da nastavlja karijeru. Tu mu moze pomoci dobar trener, ako ima ikakve nade za njega.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

LARSSON
Kontakt:

ned avg 28, 2016 1:46 am

Zna li neko kad igra ova u21 repka jel džabe ulaz?

Brkoo
Kontakt:

ned avg 28, 2016 1:47 am

Moram pohvaliti Jahica, kako je odigrao doktorski, na iskustvo gotovo sve duele uzeo, bice on veliko pojacanje, sa Matteom cini dobar tandem tako da bi Kosoric mogao i na klupu..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

cikazubo
Kontakt:

ned avg 28, 2016 1:50 am

dimitrijevic je napisao/la:Meni zao Dine Bevaba koliko je los i strasljiv.Bilo je katastrofalnih igrača kod nas,ali onakav kukavicluk i manjak samopouzdanja nisam odavno vidio.
Ubjedljivo naš najlošiji igrač iz utakmice u utakmicu, čovjek je nekada obećavao, djeluje kao fin i kulturan momak, ali onakav strah na terenu ja dugo nisam vidio, čovječe panika kad je primi.. :?

chile
Kontakt:

ned avg 28, 2016 1:50 am

MrRiccoli je napisao/la:Nmg da vjerujem da cu ovo i pomisliti, a kamoli reci, ali Kokot je bio igracina na lijevom krilu za ovo sto igra lijevo krilo otkako je on otisao

Ne samo za ove na lijevom krilu.
I ono sto je najbitnije davao je 100% sebe u svakoj utakmici za razliku od danasnjih parmaka s izuzetkom Mice.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

MrRiccoli
Kontakt:

ned avg 28, 2016 1:54 am

1921.ba je napisao/la:kad sve sagledam nismo bili losi i optimistican sam za naredne tekme ne znam za vas
Bili smo katastrofa, a vecerasnja pobjeda bi bila vrijedna kao nezz ti sta, jer bi mnogo mirniji otisli na pauzu i lagano se spremali da zapocnemo seriju. Ovako nas je husic po drugi put zguzio al momacki.

dimitrijevic

ned avg 28, 2016 2:01 am

U prvih sedam utakmica imali smo najlošiju lijevu stranu u ligi,ali bez pretjerivanja.Husic,Bevab,Dzenis,napadaci, Halvadzic malo...jedino je Lazić djelovao pristojno ako se moze suditi za 15 minuta.
Mirza Rascic !

Haklapuc
Kontakt:

ned avg 28, 2016 2:02 am

MrRiccoli je napisao/la:
Bili smo katastrofa, a vecerasnja pobjeda bi bila vrijedna kao nezz ti sta, jer bi mnogo mirniji otisli na pauzu i lagano se spremali da zapocnemo seriju. Ovako nas je husic po drugi put zguzio al momacki.

Po treći put, prvi put nas je zguzio kad je potpisao na tri godine. Ili smo sami sebe tu zguzili, pojma nemam više.

manwhosoldtheworld
Kontakt:

ned avg 28, 2016 2:03 am

LARS1921 je napisao/la:Zna li neko kad igra ova u21 repka jel džabe ulaz?
Nije, zadnja domaca na kosevu protiv engleza je bila 5 km koliko se sjecam.

1921.ba
Kontakt:

ned avg 28, 2016 2:03 am

ne znam, preko 10 suteva, dosta opasnih napada... jedino realizacija stekala
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 19 gostiju.

Prijava