Prvo, za one koji ne mogu zaspati, a ja ne mogu sedmicama, našao sam recept. Ponavljaš konstantno nemamo ekipu, nemamo ekipu, nemamo ekipu. Uspava provjereno.
Dalje, ja ne znam po kojoj osnovi je Seferović najbolji kondicioni u BiH. Mi već od 4. kola zadnjih pola sata ne možemo da hodamo, a ni dotad se ne ubijemo od trke. A možda je i do stila života naših igrača, da se ne ogriješim o čovjeka.
Osim nekog jalovog posjeda danas totalno bezidejno. Na početku se trčalo dosta više nego u prethodnim utakmicama, a kasnije standardni pad, sakrivanje od lopte i dodavanje iste Miroslavu da pokuša napraviti nešto.
I napravio je, pa ovaj čovjek bi imao svaku utakmicu po tri asistencije da naši znaju iskoristiti ono što im čovjek na tacni servira. Danas je samo u drugom poluvremenu probio bar četiri puta po strani i odigrao odlične povratne koje nismo iskoristili. A njegov pas za Lazića naša lucidna desetka ne može odigrati ni u ludilu.
Ekipa bez ikakvog balansa, lijeva strana ne postoji, sredina bez kreativnosti, odbrana redovno kiksa, a napadač odsječen i bez učešća u igri. Kada se sve sagleda i bod je zlata vrijedan.
Nadati se da će biti nešto od Križmana i Lazića koji po ovom viđenom obećava, inače s ovom igrom "daj je Miroslavu" možemo bodove osvajati samo na sreću.
Dakle na polusezoni otjerati Husića, Bevaba ostaviti za klupe, a dovesti lijevog beka, nadati se da je neko od ove dvojice rješenje za lijevo krilo i dovesti ofanzivnog veznog koji zna gurnuti j.ebenu loptu. Spremiti igrače fizički i pokušati ih dići psihički i možemo se još uvijek nadati nečemu. Čemu, to ni sam još ne znam.