Kapiten je napisao/la:a kao na kosevu imaju ti brojcanici pa je kategorija 3 ?
Nema to ni u Zenici.
Kapiten je napisao/la:a kao na kosevu imaju ti brojcanici pa je kategorija 3 ?
Jesam hahahaLARS1921 je napisao/la:@Kostic
a jesi primjetio babovića možda, ja jesam
@plava porodica
nemoj se zahebavat, snimaj i javi se na pm da ti dam gdje ćeš upload
Popravi je, inače..Plava Porodica je napisao/la:Ne radi mi kamera
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
AAAJ KRALJAAAALARS1921 je napisao/la:joj kunem ti se donose tortu staniću što se vratio u ekipu
Ja bih bio zadovoljan ako kup uzmemo dok cilj trenera i uprave svake godine treba biti titula kao i nama navijacima!! **** ti onda svoje navijanje i htijenje da budes najbolji u BiH ako ne ganjas titulu.damirfile je napisao/la:Mozda je stana organiozator ove pobune samo da ga vrate nisu nasi manekeni mogli bez njega hehe.
Kako vizuelno ljpse izgleda stadion sa ofarbanim reflektorima.
Evropa i istocna tribina to bi ja sad stavio kao zadatak pred upravu i trenera, ne bu de li jednog od tih nek im je Bog na pomoci.
Ali realnost pokazuje da i nemamo bas tim za 1 mjesto, treba biti malo realan. Ako uspijemo kakav takav prikljucak dzati mozda i bude šta ovakofk1921 je napisao/la:Ja bih bio zadovoljan ako kup uzmemo dok cilj trenera i uprave svake godine treba biti titula kao i nama navijacima!! **** ti onda svoje navijanje i htijenje da budes najbolji u BiH ako ne ganjas titulu.damirfile je napisao/la:Mozda je stana organiozator ove pobune samo da ga vrate nisu nasi manekeni mogli bez njega hehe.
Evropa i istocna tribina to bi ja sad stavio kao zadatak pred upravu i trenera, ne bu de li jednog od tih nek im je Bog na pomoci.
Mi smo Zeljo i mene nista drugo ne zanima sem trofeja, bio to kup ili titula ja cu biti zadovoljan.damirfile je napisao/la:Ali realnost pokazuje da i nemamo bas tim za 1 mjesto, treba biti malo realan. Ako uspijemo kakav takav prikljucak dzati mozda i bude šta ovakofk1921 je napisao/la:Ja bih bio zadovoljan ako kup uzmemo dok cilj trenera i uprave svake godine treba biti titula kao i nama navijacima!! **** ti onda svoje navijanje i htijenje da budes najbolji u BiH ako ne ganjas titulu.damirfile je napisao/la:Mozda je stana organiozator ove pobune samo da ga vrate nisu nasi manekeni mogli bez njega hehe.
Samo Stila dolazi u obzirLARS1921 je napisao/la:Zadržat priključak do polusezone, nadat se finom ždrijebu prva dva kola kupa, i pojačat se na polusezoni
nema ništa od štilegrbavica je napisao/la:.