Kome bolan objasnjavas, vidis li im rijecnika za nasu djecu. `Klosar`Virtu4L je napisao/la:Memija je bio odličan, svršavali smo na njega i onda je stao, mislim da je tu bila i neka povreda. Kako objašnjavaš da igrač igra bolje sa 18 godina nego sa 20? To znači da je neko napravio neku grešku sa njim, pedagozi, treneri, a na kraju i sam igrač. Zato sam gore napisao da je najveća razlika u ljudima koji rade sa tom djecom. To su nezgodne godine, kako Vrag gore nabroja igrače sa karakterom, što je prava rijetkost da neko u tim godinama ima odlučnost i karakter.delinjo je napisao/la:djaba Virtu mozes ih gurati koliko god hoces kad nema tolikog talenta...pa ne mozes me ubjediti da Memija ,Dzenis ili Mujagic mogu makar u drugom timu dinama igrati ono Dinamo B ili kako vec ....znaci nema sanse...slazem se da treba gurati mlade ali koji su stvarno talentovani...a ove klosare samo zbog godina gurati je van svake pameti..
Memija bi nam sad bio glavni kapitalac da je neko uradio dobar posao sa njim.
djaba places nece se Amar vratitiNeandertalac je napisao/la:Kome bolan objasnjavas, vidis li im rijecnika za nasu djecu. `Klosar`Virtu4L je napisao/la:Memija je bio odličan, svršavali smo na njega i onda je stao, mislim da je tu bila i neka povreda. Kako objašnjavaš da igrač igra bolje sa 18 godina nego sa 20? To znači da je neko napravio neku grešku sa njim, pedagozi, treneri, a na kraju i sam igrač. Zato sam gore napisao da je najveća razlika u ljudima koji rade sa tom djecom. To su nezgodne godine, kako Vrag gore nabroja igrače sa karakterom, što je prava rijetkost da neko u tim godinama ima odlučnost i karakter.delinjo je napisao/la:djaba Virtu mozes ih gurati koliko god hoces kad nema tolikog talenta...pa ne mozes me ubjediti da Memija ,Dzenis ili Mujagic mogu makar u drugom timu dinama igrati ono Dinamo B ili kako vec ....znaci nema sanse...slazem se da treba gurati mlade ali koji su stvarno talentovani...a ove klosare samo zbog godina gurati je van svake pameti..
Memija bi nam sad bio glavni kapitalac da je neko uradio dobar posao sa njim.
A do juce bi im ljubio qurac gdje hod da ga sretne.
Kako objasniti ovima sa slabim kapacitetom da je npr Memija odigrao skoro 70 utakmica u onoj sezoni, 30% od toga sa povrijedjenom preponom.
Da je Dado igrao skoro cijelu polusezonu sa bruhom.
Da su ih treneri preforsirali, da su ih u klubu omalovazavali sa platom dajuci mrtvom Diati i Livaju 3_4 puta veca primanja.
Kako to jednom Bosnji prosjecnom objasnit koji bi tudje govno pojeo a svoje sto je zlatno pisa.
Bajicu nema sta nisu jebavali, znaci od do, sluso svojim usima. Neuhranjeni djecaci nam donijeli 3_4 miliona.
Polusezona gdje su ti djeca ostavljena kao nosioci tima a došljaci se setkali po terenu, djeci nasoj jebavali majku, ostalima pljeskali. Kokotu legendi kluba...
I sutra ce opet tako nekom drugom djetetu.
Fuj, nekad mi se nasa raja tako gadi, da je to za nepovjerovat...
On ce nekom rec da je klosar, vise dijete za 18 god uradilo nego sto ce on za zivota...
Al su zato ovi stranci vrh, hem nas oderu, hem nas prave budalama...
Znam ja nas, **** ti nas...
Fuj jadu jedan, nikad ni marke nisam imao, niti bi.delinjo je napisao/la:a ti si lik koji ganja samo svoju licnu korist, i ciji je haver upravo unistio neku nasu djecu...uzdravlje !!
Delinjo odgovorno tvrdim da Neandretalac nikad nije imao finansijsku korist od nekog igraca ili od Zelje,al jest trebao neko drugi,on se pazi s tim ljudima .To je njegova najveca greska sto puno tim ljudima vjeruje,oni vole Zelju al vole i svoj dzep ! Ovo je jedina istina !Neandertalac je napisao/la:Fuj jadu jedan, nikad ni marke nisam imao, niti bi.delinjo je napisao/la:a ti si lik koji ganja samo svoju licnu korist, i ciji je haver upravo unistio neku nasu djecu...uzdravlje !!
To samo fukare poput tebe mogu pricat, koji misle da su svi isti!
A sta ce biti tek poslije Celika,ide pauza !Grbavica je napisao/la:Raja pukla a tek četvrtak. Do subote još bruku...
E bgm ja jesam i to od Dženisa za kvotu 17diego1921 je napisao/la:Delinjo odgovorno tvrdim da Neandretalac nikad nije imao finansijsku korist od nekog igraca ili od Zelje