Jesica u paketu sa menagerom Ibrakovicem, raspali bi se do sedmog kola.ChWilla je napisao/la:što ne bi tražio npr. halilhodžića? ili osima nekad? ali baku...
nemoj zajebavati,u sezoni duple smo se poigravali sa protivnicima iz naše lige.Lampard je napisao/la: Izvini, šega mi je ova izjava. Da li pod igru stavljas i onu akciju i povik Zebe "Vernese eto je" nakon cega se Vernes okrece i zabija. Pogledaj kompilaciju golova Adilovica i izdvoji mi na kojoj smo to utakmici imali neku zapazenu igru. Iskreno naša igra se najviše vidjela u Evropi, znam da ima neko ko drugacije misli, mozda jesmo neku igru imali, ali je meni ta igra smijesna
HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHOkolele je napisao/la:Dženis donio iz Zenice hahaha![]()
![]()
E jbga sada. Inace Messi kada asistira Suarezu kaze; Suarez, poslao sam ti jako upotrebljivu loptu, bilo bi lijepo da postignes pogodak.Lampard je napisao/la:Izvini, šega mi je ova izjava. Da li pod igru stavljas i onu akciju i povik Zebe "Vernese eto je" nakon cega se Vernes okrece i zabija. Pogledaj kompilaciju golova Adilovica i izdvoji mi na kojoj smo to utakmici imali neku zapazenu igru. Iskreno naša igra se najviše vidjela u Evropi, znam da ima neko ko drugacije misli, mozda jesmo neku igru imali, ali je meni ta igra smijesnaGrbavica je napisao/la:Kad nas je Amar vodio. Sve nakon toga je bilo mrcvarenje.Plavo - Bijeli je napisao/la:
Kad smo mi to zadnji put imali igru?
http://balkans.aljazeera.net/blog/voli- ... a-kao-graz" target="_blank
Joj kad bi sad mogao nac klip sa te utakmice, u zivotu se vise ismijano nisam. Nisam ja rekao da mi nismo dominirali ali sagledaj realno nismo imali ni neku tiki taku. Msm eto realan pokazatelj je evropa, ma da nas je tu kocila fizicka sprema godinama. Po meni se moze nac bolji trener od njega. Sagledavajuci sadasnju situaciju ja ga prizeljkujemNeandertalac je napisao/la:E jbga sada. Inace Messi kada asistira Suarezu kaze; Suarez, poslao sam ti jako upotrebljivu loptu, bilo bi lijepo da postignes pogodak.Lampard je napisao/la:Izvini, šega mi je ova izjava. Da li pod igru stavljas i onu akciju i povik Zebe "Vernese eto je" nakon cega se Vernes okrece i zabija. Pogledaj kompilaciju golova Adilovica i izdvoji mi na kojoj smo to utakmici imali neku zapazenu igru. Iskreno naša igra se najviše vidjela u Evropi, znam da ima neko ko drugacije misli, mozda jesmo neku igru imali, ali je meni ta igra smijesnaGrbavica je napisao/la:
Kad nas je Amar vodio. Sve nakon toga je bilo mrcvarenje.
Ovaj mu odgovara; tvoje lopte su savrsene, pravo je zadovoljvostvo igrati sa tobom.
A imali rekorda mali milion, ljudi nas u gostima molili za dva razlike.
Bjez ba
Lampard je napisao/la:Izvini, šega mi je ova izjava. Da li pod igru stavljas i onu akciju i povik Zebe "Vernese eto je" nakon cega se Vernes okrece i zabija. Pogledaj kompilaciju golova Adilovica i izdvoji mi na kojoj smo to utakmici imali neku zapazenu igru. Iskreno naša igra se najviše vidjela u Evropi, znam da ima neko ko drugacije misli, mozda jesmo neku igru imali, ali je meni ta igra smijesnaGrbavica je napisao/la:Kad nas je Amar vodio. Sve nakon toga je bilo mrcvarenje.Plavo - Bijeli je napisao/la:
Kad smo mi to zadnji put imali igru?
Zato i jesu ove stolice iz Alma Ras više od duplo jeftinije..biće nam slično ko na OtociOkolele je napisao/la:Dženis donio iz Zenice hahaha![]()
![]()
@Ajzea reaguj !Bureković: Od prelaska u Sarajevo i Željezničar nema ništa, želim u inostranstvo
želi on svakako,kao i svi,samo je pitanje žele li njega u inostranstvu.Elegant je napisao/la:@Ajzea reaguj !Bureković: Od prelaska u Sarajevo i Željezničar nema ništa, želim u inostranstvo
Arnautovic ili Kurtcehajic ?Jaozinho22 je napisao/la:Bježi yebote učim pola dana ove političke sisteme udjem ovdje i vidim Blaž Sliskovic kandidat za trenera odmah me presječe...sreća piše Celtic
Prvi i treći dio buraz.Elegant je napisao/la:Arnautovic ili Kurtcehajic ?Jaozinho22 je napisao/la:Bježi yebote učim pola dana ove političke sisteme udjem ovdje i vidim Blaž Sliskovic kandidat za trenera odmah me presječe...sreća piše Celtic
trebal bubica ?sa clanskom dajem popustJaozinho22 je napisao/la:Prvi i treći dio buraz.Elegant je napisao/la:Arnautovic ili Kurtcehajic ?Jaozinho22 je napisao/la:Bježi yebote učim pola dana ove političke sisteme udjem ovdje i vidim Blaž Sliskovic kandidat za trenera odmah me presječe...sreća piše Celtic