Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 24, 2016 1:49 am

Leon_Professional je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=u-xSZHGyUV0[/video]

Slavko na pocetku rece da je njegova ekipa najspremnija u drzavi i da ekipe ne mogu ispratiti njihov tempo..
EE moji manekeni, zalit cete vi za KOsticem, kad vas Ćelo sad protjera kroz sake. :karanje:

P.S. 4:40 pa dalje.. Kaze Celo da na pripremama nema milostii :rofl: :rofl: :rofl:
On je čini mi se na priprema Radnika za ovu sezonu njih tjerao da trče uz tribinu , gore dolje non stop :rofl1:
Plakat će oni za Kostom, nisu ni svjesni koliko :ganja:

@larss hvala :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri avg 24, 2016 1:50 am

“Bio sam na stadionu i u svojoj kancelariji radio do pola pet ujutru. Ja ništa ne prepuštam slučaju. Kod mene svaki igrač ima karton u koji se sve upisuje. Prvo analiza utakmice, drugo analiza njegove igre, tako da fudbaler koji kod mene trenira u svakom momentu može dobiti detaljne podatke. Bilježim kada je dobro odigrao, kad loše, povrede, foliranja, pristup igri, rad na treningu, svaki detalj”, rekao je Slavko Petrović za Nezavisne novine.

Evo i ova izjava izvucena iz arhive.
Slazem se, bilo bi nevjerovatno dobro kada bi zadrzali Kostica i Lesnika u klubu. Pun pogodak! Iako cisto sumnjam da nam moze poci za rukom.
Jeste, takve su bile pripreme, kao kod Felixa Magatha, ubijao ih :karanje:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

GoodisonPark
Kontakt:

sri avg 24, 2016 1:52 am

Omar500 hvala ti puno, da i ja malo upratim dešavanja :)

Iskreno, meni je pravo žao Miloša..

Također i ja se nadam da je Slavko namazaniji od pojedinih zvjezdica u našoj ekipi i da će znati da izađe na kraj sa njima. Realno, ako je iko u ovom trenutku čvrsta trenerska ruka onda je to sigurno poslije Amara ovaj ćelavi švabo, to ohrabruje. Ozdravljenje ekipe je prioritet, na ovoj se iz aviona vidi da tu ne štima mnogo stvari, djeluju ko razbijena vojska a gube 1:0 za ne povjerovati jbt, baš zato mora biti ispisnica i rezova.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Leon_Professional
Kontakt:

sri avg 24, 2016 1:54 am

Plava Porodica je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=u-xSZHGyUV0[/video]

Slavko na pocetku rece da je njegova ekipa najspremnija u drzavi i da ekipe ne mogu ispratiti njihov tempo..
EE moji manekeni, zalit cete vi za KOsticem, kad vas Ćelo sad protjera kroz sake. :karanje:

P.S. 4:40 pa dalje.. Kaze Celo da na pripremama nema milostii :rofl: :rofl: :rofl:
On je čini mi se na priprema Radnika za ovu sezonu njih tjerao da trče uz tribinu , gore dolje non stop :rofl1:
Plakat će oni za Kostom, nisu ni svjesni koliko :ganja:

@larss hvala :)
Jeste, bio je taj video kad trce uz tribinu.
Bas u tom videu se moze svasta pametno cuti. Ovo je snimano nakon prve polusezone prosle godine. Govorio je i o Lazicu kako je pod njegovim vodstvom eksplodirao i o pripremi igraca. Stvarno mislim da covjek ima dobar metod rada. Valjda bude imao i muda da mu se ne petljaju u posao.
Ono sto mene brine jeste sto je rekao da ekipa mora da bude kao PORODICA, mi trenutno nismo porodica..Kaze ne da se volimo, nego da se postujemo u ekipi. Dodje tetka koju ne volis, ali je postujes sto ti je tetkma (nesto u ovom fazonu) :rofl: :rofl: :rofl:

[video]https://www.youtube.com/watch?v=X3ztmHEyZgA[/video]

Jos jedan nakon osvajanja.. Njemacka skola, sta vise reci :kafa:
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u sri avg 24, 2016 1:56 am, ukupno mijenjano 1 put.

w0st
Kontakt:

sri avg 24, 2016 1:56 am

Imam osjecaj da ce se situacija promjeniti za 15 dana i na tabeli i u ekipi , naravno pozitivno . Povedi nas Slavko do titule !

bianco blu
Kontakt:

sri avg 24, 2016 1:56 am

GoodisonPark je napisao/la:Vidim svega se izdešavalo a pravo da vam kažem nisam ni imao vremena da čitam forum zadnjih nekoliko dana ali možda je tako i bolje. Uprava je Bgm zaradila minuse povelike zbog smjene Kostića, oni ništa nisu naučili još od smjene Odovića, džaba je nama i Unai Emery na klupi ako na terenu imaš par igrača koji samo gledaju da zavale i trenera i ekipu i navijače i upravu i Želju..

Doveden Petrović i da okolnosti nisu onakve kakve jesu bio bih prezadovoljan ali sad ostaje samo molit se Bogu da Ćelo ima znanja i muda da štrajkače prepozna i otjera iz kluba, mada nije više ni najjasnije da li pojedini stvarno bojkotuju ili baš nemaju pojma o fudbalu, poput kapitena.

Ako sledeću tekmu na Grbavici slučajno vidim Vecu na golu i Acu u odbrani onda piši propalo...

Nisam euforičan ni sekunde ali nadati se da će nam napokon krenuti na bolje inače smo totalno zaglavili u začaranom krugu, vrteška zna biti zaebana pravo a već smo to i osjetili prethodnih mjeseci.
STOPOSTO si upravu

LARSSON
Kontakt:

sri avg 24, 2016 1:57 am

A stigao je i do polufinala kupa srbije sa borcem iz čačka ja mislim, i prvu utakmicu polufinala je bio tu, 0 0 sa vojvodinom. šta je poslije sa njim bilo ne znam, prošli su u finale i zijanili od zvijezde

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri avg 24, 2016 1:58 am

I meni je fakat zao Milosa, i stvarno bih volio kada bi mogli nastaviti suradnju s njima dvojicom. Omladinski pogon, super bi bilo, to nisu uzalud bacene pare. Mada, vjerovatno oni sada zele nesto vise u karijeri.
Nek samo trpa Krizman, pa ce i Lendric morati vise da zapne. Zdrava konkurencija je najbolja stvar koja nam se moze desiti. Znaci, da se zavede red u svlacionici i da se maksimalno ozbiljno radi. Odlicna stvar je sto su tu Lazic i Secerovic, koji su upoznati sa radom Slavka. Vjerovatno mozemo ocekivati i novog kapitena u ekipi.
Slavka pustiti da radi. Danas smo se pun oradovali, zasluzili smo. Ali, od sutra polako. Bez nekih ultimatuma, titula, duplih kruna, prekucavanja lige.... Ici ce ovo bolje, trebalo bi, imamo razloga za optimizam.
Cekat cemo jos informacija, ali izgleda da je uprava shvatila koje je sve greske pravila u proslosti i da toga ne bi smjelo vise biti. Zna li se koji su bili zahtjevi Petrovica?

Praise the sun \[T]/

ž'21
Kontakt:

sri avg 24, 2016 2:00 am

Tri igrača eventualno četiri ako baš mora četvrti da ode u prelaznom roku, sve preko je rusvaj, slažem se sa Slavkom u potpunosti što se ovoga tiče

Leon_Professional
Kontakt:

sri avg 24, 2016 2:03 am

Omar500 je napisao/la:I meni je fakat zao Milosa, i stvarno bih volio kada bi mogli nastaviti suradnju s njima dvojicom. Omladinski pogon, super bi bilo, to nisu uzalud bacene pare. Mada, vjerovatno oni sada zele nesto vise u karijeri.
Nek samo trpa Krizman, pa ce i Lendric morati vise da zapne. Zdrava konkurencija je najbolja stvar koja nam se moze desiti. Znaci, da se zavede red u svlacionici i da se maksimalno ozbiljno radi. Odlicna stvar je sto su tu Lazic i Secerovic, koji su upoznati sa radom Slavka. Vjerovatno mozemo ocekivati i novog kapitena u ekipi.
Slavka pustiti da radi. Danas smo se pun oradovali, zasluzili smo. Ali, od sutra polako. Bez nekih ultimatuma, titula, duplih kruna, prekucavanja lige.... Ici ce ovo bolje, trebalo bi, imamo razloga za optimizam.
Cekat cemo jos informacija, ali izgleda da je uprava shvatila koje je sve greske pravila u proslosti i da toga ne bi smjelo vise biti. Zna li se koji su bili zahtjevi Petrovica?
:palacgore: Fino sve receno..
Kako smo svi skoro konstatovali, djaba nam svi treneri svijeta ako i dalje bude losa atmosfera u svlacionici i ako se ne kazne igraci koji su krivi za to. NA nekom se mora pokazati autoritet i da on bude pouka drugima, pa makar to bili i oni "najbolji" u timu.

Konacnoo se moze rahat zaspat. LAku noc familijo, uzivajte.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri avg 24, 2016 2:04 am

Kjosevski, Fejzic, Cutahija
Stevanovic, Memija,Bevab, Husic
Kosoric, Bokaco, Toskas, Kemica, Jahic
Secer, Ugi, Zera, Blagoje, Bekric, Stevanovic, Lazic, Halvadjic
Lendra, Pozder, Dzenis, Stevo
+ Crnogorac i Krizman.
Ja mislim da ce Celo odmah vratiti Stanica u ekipu ;)

Leon_Professional
Kontakt:

sri avg 24, 2016 2:06 am

P.S. krenuh da legnem i sinu mi jedna misao.. Mozda Mirza bljesne pod vodstvom Ćele ... :?:

Plava Porodica
Kontakt:

sri avg 24, 2016 2:08 am

Minjore je napisao/la:Kjosevski, Fejzic, Cutahija
+ Crnogorac i Krizman.
Sa Stanom je 24 igraca.
A kako rece u onom intervju da racuna na 20-22 igrača + 3 golmana.
Ali to je to otprilike :palacgore:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

cikazubo
Kontakt:

sri avg 24, 2016 2:09 am

Minjore je napisao/la:Kjosevski, Fejzic, Cutahija
+ Crnogorac i Krizman.
Mislim da ce Ceman ostati treci golman, bojim se da Cutahija nema buducnost u fudbalu..

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri avg 24, 2016 2:11 am

Leon_Professional je napisao/la:P.S. krenuh da legnem i sinu mi jedna misao.. Mozda Mirza bljesne pod vodstvom Ćele ... :?:
Zasto da ne :palacgore:
I sasvim je moguce da vrati i Stanica u prvu ekipu
Ono sto sam jos htio reci, je da smo maksimalno pogodili sa Seferovicem ovo ljeto. Sada kada doce Petrovic, vec ima fizicki veoma spremnu ekipu, tako da se oko toga ne treba sekirati. Ima najboljeg kondicionog trenera, uz onog momka iz Zrinjskog, i sigurno ce i na buducim pripremama to jos bolje izgledati, jer Petrovic ima neprocjenjivo iskustvo i odlican ce biti tandem sa Seferovicem :palacgore:
I da, mali Zera nekako krhko izgleda, bas mislim da ce njega spremiti maksimalno sljedecih mjeseci i da ce i on dobijati sve vise prilike. Msm, Petrovic ima posebne treninge za povrijedjene igrace, i to sve govori...

Praise the sun \[T]/

sajo10
Kontakt:

sri avg 24, 2016 2:12 am

Leon_Professional je napisao/la:P.S. krenuh da legnem i sinu mi jedna misao.. Mozda Mirza bljesne pod vodstvom Ćele ... :?:
Amin... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Plava Porodica
Kontakt:

sri avg 24, 2016 2:13 am

Opet Mirza tema :D
Ma meni je on izgledao kao igrač za liga petice, a ovi što treninge prate kažu da nije ni za Vrbanjuše :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri avg 24, 2016 2:15 am

A evo kako su navijaci Kluba sa Grbavice docekali vijest da je Petrovic novi sef strucnog staba :)
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 7487438204" target="_blank

Leon_Professional
Kontakt:

sri avg 24, 2016 2:15 am

Plava Porodica je napisao/la:Opet Mirza tema :D
Ma meni je on izgledao kao igrač za liga petice, a ovi što treninge prate kažu da nije ni za Vrbanjuše :D
Nije ni Besirevic bio nista bolji. Celo na prvom treningu rekao sta ce mi on, ali za 2 sedmice covjek izborio prvu postavu i eto svi smo vidjeli kako je igrao proslu sezonu. Dusan Hodzic nigdje se nije nametnuo a gore eksplodirao.
Mogao bi Mirza aBd biti vrlo koristan.

Virtu4L

sri avg 24, 2016 2:22 am

Leon_Professional je napisao/la:Nije ni Besirevic bio nista bolji. Celo na prvom treningu rekao sta ce mi on, ali za 2 sedmice covjek izborio prvu postavu i eto svi smo vidjeli kako je igrao proslu sezonu. Dusan Hodzic nigdje se nije nametnuo a gore eksplodirao.
Mogao bi Mirza aBd biti vrlo koristan.
Kaže Slavko u ovom intervjuu što je Lars postavio da je šest igrača iz Radnika otišlo u bolje klubove (Željo, Zrinjski, Sarajevo), neki igrači su otišli vani, a dosta njih je bilo otpisano.

Nekako je logično de će bar neko proigrati i začepiti nam usta, možda Husić, možda neko drugi, ali nekako mi je logično da neko ispliva.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava