Grbavica je napisao/la:rios je napisao/la:Koliko i mene sjecanje sluzi mislim da mi imamo neki veci procenat od Visce u buducim transferima ugradjen u ugovor kad smo ga prodavali..Il sam nesto pomjesao!? Hajd bas ako ima neko ko je bolje upucen nek potvrdi ili demantuje

Nemamo procente od njegove naredne prodaje osim naknade za treniranje. Imali smo od Šehića (otišao kao slobodan igrač iz Turske), i imamo od ove dvojice iz Konyaspora.
Neka se on proda, pa kapnuće nešto sigurno. I od Zukanovića smo dobili neke novce zimus kad je prešao u Romu.
Onda sam pomjesao njih dvojicu,nema veze..Hvala sto si razjasnio situaciju..Eto Minjore,nista od naseg slavlja
Oko trenera..U svijetu je sad uocljiv trend da se postavljaju,uslovno receno,mladi treneri.Krenuvsi od Gvardiole,pa Enrikea,Bilic,Zidan,Klop,Konte,Colo Simeone,itd..Dakle izmedju 40-50 godina a vode velikane poput,Reala,Barse,Liverpula,Bayerna ( doskora ),Celzi..Puno je razloga vjrovatno zasto je to tako,po meni najveci razlog je fleksibilost i prilagodjavanje stalnim promjenama u svijetu fudbala koje teze da se razbiju sabloni koji su nekad ranije uspotavljeni.
Kod nas je to bilo,pretpostavljam,lijepo zamisljeno sa Edisom.Mlad trener,bivsi igrac kluba i dobro je pocelo,al eto ne zavrsi se bas najbolje.Moj stav,tacnije ono sto bih ja volio,je da i iduci trener bude takav.Realtivno mlad strucnjak koji ima odredjene rezultate iza sebe.Da li takvih ima na trzistu ne znam iskreno.Ustvari ima,Dzenan Uscuplic ( titual i kup BiH

)..
Salu na stranu,takav trener bi nam odgovarao.I nasa historija poslijeratna upravo to ukazuje.Najveci uspjesi ostvareni sa Amarom kao mladim trenerom,posebno prvi mandat.