Vidi druze ako Musa bude izabran ja cu dati podrsku jer svakome treba pruziti sansu ali ja nisam "vecina"..Ja sam bio protiv toga da nam Kostić bude trener ali kad je covjek sjeo na klupu pisao sam da mu treba dati podrsku i vidjeti na sta ce to liciti..Ali mi sad imamo alarmantu situaciju gdje su nam rezultati pod moranjem i postavljanje Muse koji ima mrlju u trenerskoj karijeri nije dobar izbor ne zbog toga sto je on los trener vec zato sto "vecina" se poziva na tu mrlju i samim tim stvara negativnu atmosferu oko kluba,igraca,trenera i nabija pritisak..ž'21 je napisao/la:Nije ni dosao a vec je uzet na zub. Tipicno našeOkolele je napisao/la:Nemam nista protiv njega ali mislim da u trenutnoj situaciji u kojoj smo mi nije dobro dovoditi trenera koji je nedavno dobio otkaz u klubu koji takodjer svake godine konkurent za visok plasman..Vec sad imas situaciji na forumu,na raznim stranicama gdje se spominje Musa u vezu sa nama da ga raja uzima na zub i omalovazava zbog nedavnih uspjeha/neuspjeha...Mislim da nije dobra izbor zbog cjelokupne situacije..ž'21 je napisao/la:A sta fali Slavenu? Koji su to njegovi nedostaci u odnosu na Petrovica? Koje su mu prednosti?
Sent from my LG-D802 using TapatalkU Sirokom odavno nema para tako da njihov pad nije slucajan a potrefio se sa angazmanom Muse na klupi. Evo sada i Karacic ne biljezi najbolje rezultate je li to znaci da je los trener? Ne znaci naravno. Pustite covjeka da radi pa mu sudite na osnovu uspjeha odnosno neuspjeha jer to jedino odredjuje da li trener zna ili ne zna.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Nama treba trener poput Slavka ili Sime koji ima uspjeh iza sebe..