Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Okolele
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto avg 23, 2016 7:27 pm

ž'21 je napisao/la:
Okolele je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:A sta fali Slavenu? Koji su to njegovi nedostaci u odnosu na Petrovica? Koje su mu prednosti?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Nemam nista protiv njega ali mislim da u trenutnoj situaciji u kojoj smo mi nije dobro dovoditi trenera koji je nedavno dobio otkaz u klubu koji takodjer svake godine konkurent za visok plasman..Vec sad imas situaciji na forumu,na raznim stranicama gdje se spominje Musa u vezu sa nama da ga raja uzima na zub i omalovazava zbog nedavnih uspjeha/neuspjeha...Mislim da nije dobra izbor zbog cjelokupne situacije..
Nije ni dosao a vec je uzet na zub. Tipicno naše :D U Sirokom odavno nema para tako da njihov pad nije slucajan a potrefio se sa angazmanom Muse na klupi. Evo sada i Karacic ne biljezi najbolje rezultate je li to znaci da je los trener? Ne znaci naravno. Pustite covjeka da radi pa mu sudite na osnovu uspjeha odnosno neuspjeha jer to jedino odredjuje da li trener zna ili ne zna.

Vidi druze ako Musa bude izabran ja cu dati podrsku jer svakome treba pruziti sansu ali ja nisam "vecina"..Ja sam bio protiv toga da nam Kostić bude trener ali kad je covjek sjeo na klupu pisao sam da mu treba dati podrsku i vidjeti na sta ce to liciti..Ali mi sad imamo alarmantu situaciju gdje su nam rezultati pod moranjem i postavljanje Muse koji ima mrlju u trenerskoj karijeri nije dobar izbor ne zbog toga sto je on los trener vec zato sto "vecina" se poziva na tu mrlju i samim tim stvara negativnu atmosferu oko kluba,igraca,trenera i nabija pritisak..

Nama treba trener poput Slavka ili Sime koji ima uspjeh iza sebe..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

uto avg 23, 2016 7:28 pm

Okolele je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:
Okolele je napisao/la:
Nemam nista protiv njega ali mislim da u trenutnoj situaciji u kojoj smo mi nije dobro dovoditi trenera koji je nedavno dobio otkaz u klubu koji takodjer svake godine konkurent za visok plasman..Vec sad imas situaciji na forumu,na raznim stranicama gdje se spominje Musa u vezu sa nama da ga raja uzima na zub i omalovazava zbog nedavnih uspjeha/neuspjeha...Mislim da nije dobra izbor zbog cjelokupne situacije..
Nije ni dosao a vec je uzet na zub. Tipicno naše :D U Sirokom odavno nema para tako da njihov pad nije slucajan a potrefio se sa angazmanom Muse na klupi. Evo sada i Karacic ne biljezi najbolje rezultate je li to znaci da je los trener? Ne znaci naravno. Pustite covjeka da radi pa mu sudite na osnovu uspjeha odnosno neuspjeha jer to jedino odredjuje da li trener zna ili ne zna.

Vidi druze ako Musa bude izabran ja cu dati podrsku jer svakome treba pruziti sansu ali ja nisam "vecina"..Ja sam bio protiv toga da nam Kostić bude trener ali kad je covjek sjeo na klupu pisao sam da mu treba dati podrsku i vidjeti na sta ce to liciti..Ali mi sad imamo alarmantu situaciju gdje su nam rezultati pod moranjem i postavljanje Muse koji ima mrlju u trenerskoj karijeri nije dobar izbor ne zbog toga sto je on los trener vec zato sto "vecina" se poziva na tu mrlju i samim tim stvara negativnu atmosferu oko kluba,igraca,trenera i nabija pritisak..

Nama treba trener poput Slavka ili Sime koji ima uspjeh iza sebe..
Simo sta je uradio u karijeri?

Bruda.TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

uto avg 23, 2016 7:29 pm

Bolje Slavko, sudeci po komentarima manje bi imao pritiska on nego Musa. Musi vec svasta psuju i pominju a samo ga pominju kao kandidata....
Just do it.
:zeljeznicar1:

Pyongyang 🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto avg 23, 2016 7:30 pm

priča se da su Kostića otjerali igrači. a možda se igračima svidi Musin način rada, pa proigraju. e sad koliko bi to bilo dugoročno...
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Morzhy
Kontakt:

uto avg 23, 2016 7:31 pm

Bruda.TM je napisao/la:Bolje Slavko, sudeci po komentarima manje bi imao pritiska on nego Musa. Musi vec svasta psuju i pominju a samo ga pominju kao kandidata....
Ma Slavko je favorit raje samo zbog interesa komšinica, ništa drugo.

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

bianco blu
Kontakt:

uto avg 23, 2016 7:33 pm

slavko se pitarima uvaljivao, ja ga ne bih dovodio

Bruda.TM
Kontakt:

uto avg 23, 2016 7:33 pm

Morzhy je napisao/la:
Bruda.TM je napisao/la:Bolje Slavko, sudeci po komentarima manje bi imao pritiska on nego Musa. Musi vec svasta psuju i pominju a samo ga pominju kao kandidata....

Pa eto kazu Slavko.
Just do it.

Pyongyang 🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵

Whisperer

uto avg 23, 2016 7:34 pm

Morzhy je napisao/la:

Pa nije bas tako kosto ti mislis, covjek ima muda sigurno bi autoritet bio u svlacionici , sigurno bi sredio ove manekene, s slavkom nema zajebacije, dok Musa nema taj autoritet da sredi kolovodju acu i ostale.. :palacgore:
Zadnja izmjena: Whisperer, dana/u uto avg 23, 2016 7:35 pm, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plava Porodica
Kontakt:

Ma Slavko prije Muse, milion razloga je za to..
Pogledajte koga je prvi,a koga drugi trenirao.
Drugo Slavko je puno veci takticar, i zna kako protiv koga igrati.
Trece Slavkova reputacija u ovoj ligi sve govori, on i ove godine stoji bolje na tabeli sa Radnikom nego mi, a pogledajte kakav je sastav Radnika u odnosu na proslu sezonu.

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

baxuz87
Kontakt:

uto avg 23, 2016 7:35 pm

Pa Zahirovica smo doveli da bismo syebali kone, zasto ne bi i ovog. :shisha:
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

Plava Porodica
Kontakt:

uto avg 23, 2016 7:35 pm

Amin

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Whisperer

uto avg 23, 2016 7:36 pm

Bummm ha ha Slavko Petrovic !!
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Leon_Professional
Kontakt:

uto avg 23, 2016 7:37 pm

LARSSON
Kontakt:

uto avg 23, 2016 7:39 pm

yebacemo him majke ako nas izjebu kao za subašu

fanaticZeljin

Slavkooooooooo
Srcu draga, boja PLAVA !

Qwerty_1987
Kontakt:

Daj ga molim te da HRAKNEEE na prvom treningu, a u drugoj mu reci sendvič sa slaninom :rofl: :rofl: :rofl: :rofl1:

Bruda.TM
Kontakt:

Neymar 11 je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:

Pa nije bas tako kosto ti mislis, covjek ima muda sigurno bi autoritet bio u svlacionici , sigurno bi sredio ove manekene, s slavkom nema zajebacije, dok Musa nema taj autoritet da sredi kolovodju acu i ostale.. :palacgore:
Aci i ostalim "igracima izdajnicima" karijere unistiti. Ne zasluzuju nista vise.
Just do it.

Pyongyang 🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto avg 23, 2016 7:40 pm

On bi bio peti trener u posljednjih godinu i po, nakon Milomira Odovića, Vlade Čapljića, Edisa Mulalića i Miloša Kostića.
Na stranu ko god da bude, ovo je previše. Valjda će stati ludilo
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

shzna
Kontakt:

uto avg 23, 2016 7:40 pm

Dobrodošao
1987

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

Prijava