Upravo tako, bravoEisenbahner1921 je napisao/la:Skontao sam druže, nego neko moje razmišljanje koje ima malo veze s tvojim postom.Gola je napisao/la:
Svakako da je tako ali mislim da nisi skonto sta sam htio reci
Jebiga, u našoj ligi sve neke floskule, unaprijed znaš šta će se reći na pressicama, znaš pitanja, tako znaš i za ovo
Vala baš, opraše ljudi. Nije da ću se sad napiti od sreće i radovati ako dođe Musa, ali ne treba ga odma ubit u pojam.exbabilon je napisao/la:A koliko se pljuje Musa rekao bi covjek dosao nam kapiten Sarajeva da bude trener. Covjek trenirao i Siroki i Zrinjski, ima iskustva u nasoj ligi, borio se i za titule i za nastup u Evropi, vodio klubove u evropskim utakmicama, u premijer ligi je vec nekih 6 godina, upoznao se s timovima, igracima, terenima, atmosferom, marifetlucima, malo sta ga moze iznenaditi. Nije osvajao trofeje? Iskusniji je, gladan uspjeha, vrlo vjerovatno i svjestan sta mu je do sada falilo za to. Mozda nije najbolje rjesenje, ali nije ni lose kao sto neki predstavljaju, poneseni misljenjem mase.
ma nema tu pljuvanja...Slaven je skolovan fino odgojem lik,kulturan i pametan i nije los trener ako cemo iskreno...ali je taj isti zbog ovih osobina previse mlak i on nece izdrzati sa ovim izdajicama od igraca vise od Kostica ...ako dogura i toliko ...i to je to jbg...nasim manekenima i pickciama treba cvrsta ruka neki drvosjeca koji ce im jebati od do....Slaven to nije nazalost ....to je sve..exbabilon je napisao/la:A koliko se pljuje Musa rekao bi covjek dosao nam kapiten Sarajeva da bude trener. Covjek trenirao i Siroki i Zrinjski, ima iskustva u nasoj ligi, borio se i za titule i za nastup u Evropi, vodio klubove u evropskim utakmicama, u premijer ligi je vec nekih 6 godina, upoznao se s timovima, igracima, terenima, atmosferom, marifetlucima, malo sta ga moze iznenaditi. Nije osvajao trofeje? Iskusniji je, gladan uspjeha, vrlo vjerovatno i svjestan sta mu je do sada falilo za to. Mozda nije najbolje rjesenje, ali nije ni lose kao sto neki predstavljaju, poneseni misljenjem mase.
Nađem se samo na pravom mjestu u pravo vrijeme i to je sve...Eisenbahner1921 je napisao/la:Da pohvalim brata @Hurmasica, 90% svih objava zvanične on gotovo istovremeno zalijepi ovdjeNe znam kako ti uspjeva, da možda nisi ti uređivač zvanične?
mozda si vec nekad to i napisao ali nisam upratio pa izvini ako je bilo...ali zaniam me sto bas Hurmasica...ono zamisljam te zivota mi ti se registrujes na forum ...u kuci ti neko od zenskih clanova pravi hurmasice...tebi zamirisale i stavis tako ....jesam li blizu barHurmasica je napisao/la:Nađem se samo na pravom mjestu u pravo vrijeme i to je sve...Eisenbahner1921 je napisao/la:Da pohvalim brata @Hurmasica, 90% svih objava zvanične on gotovo istovremeno zalijepi ovdjeNe znam kako ti uspjeva, da možda nisi ti uređivač zvanične?
Zamalo. Vjerovao ti ili ne, kad je bio onaj belaj sa ss.ba pa se prebacismo na ovaj forum kontam šta ću staviti ko nick, da promijenim malo i u tom trenutku svakako jeo hurmašicu pa reko da se iskoristi što da ne...delinjo je napisao/la:mozda si vec nekad to i napisao ali nisam upratio pa izvini ako je bilo...ali zaniam me sto bas Hurmasica...ono zamisljam te zivota mi ti se registrujes na forum ...u kuci ti neko od zenskih clanova pravi hurmasice...tebi zamirisale i stavis tako ....jesam li blizu barHurmasica je napisao/la:Nađem se samo na pravom mjestu u pravo vrijeme i to je sve...Eisenbahner1921 je napisao/la:Da pohvalim brata @Hurmasica, 90% svih objava zvanične on gotovo istovremeno zalijepi ovdjeNe znam kako ti uspjeva, da možda nisi ti uređivač zvanične?
![]()
Hurmasica je napisao/la:Zamalo. Vjerovao ti ili ne, kad je bio onaj belaj sa ss.ba pa se prebacismo na ovaj forum kontam šta ću staviti ko nick, da promijenim malo i u tom trenutku svakako jeo hurmašicu pa reko da se iskoristi što da ne...delinjo je napisao/la:mozda si vec nekad to i napisao ali nisam upratio pa izvini ako je bilo...ali zaniam me sto bas Hurmasica...ono zamisljam te zivota mi ti se registrujes na forum ...u kuci ti neko od zenskih clanova pravi hurmasice...tebi zamirisale i stavis tako ....jesam li blizu barHurmasica je napisao/la:
Nađem se samo na pravom mjestu u pravo vrijeme i to je sve...![]()
crnamamba96 je napisao/la:DANAN je napisao/la:
Znaci nista od muse ....
Narod zna
NIKAD SE OVA AGONIJA NECE OKONČATI DOK NE OTJERAJU UPRAVU, MI ĆEMO ISPASTI IZ LIGE AKO TREBA ALI OVO ĆE SE NASAVITI, NE ZNAM KO STOJI IZA OVOGA ALI JAKO JE USTRAJAN U SVOJOJ NAMJERI DA OTJERA UPRAVU, A KROZ TO VJEROVATNO KORISTI I NEKE OD IGRAČA
ja prvi kažem, loš trener sigurno nije. ali mislim da bi bio rješenje neprilagođeno trenutnoj (haotičnoj) situaciji i da bi mu se i bez njegove krivice moglo desiti npr. isto kao čapljiću...exbabilon je napisao/la:A koliko se pljuje Musa rekao bi covjek dosao nam kapiten Sarajeva da bude trener. Covjek trenirao i Siroki i Zrinjski, ima iskustva u nasoj ligi, borio se i za titule i za nastup u Evropi, vodio klubove u evropskim utakmicama, u premijer ligi je vec nekih 6 godina, upoznao se s timovima, igracima, terenima, atmosferom, marifetlucima, malo sta ga moze iznenaditi. Nije osvajao trofeje? Iskusniji je, gladan uspjeha, vrlo vjerovatno i svjestan sta mu je do sada falilo za to. Mozda nije najbolje rjesenje, ali nije ni lose kao sto neki predstavljaju, poneseni misljenjem mase.
Jedno je sigurno ko god bude bice nezadovoljnih na sve strane i treba pri tome sto manje slusati glas navijaca.ChWilla je napisao/la:ja prvi kažem, loš trener sigurno nije. ali mislim da bi bio rješenje neprilagođeno trenutnoj (haotičnoj) situaciji i da bi mu se i bez njegove krivice moglo desiti npr. isto kao čapljiću...exbabilon je napisao/la:A koliko se pljuje Musa rekao bi covjek dosao nam kapiten Sarajeva da bude trener. Covjek trenirao i Siroki i Zrinjski, ima iskustva u nasoj ligi, borio se i za titule i za nastup u Evropi, vodio klubove u evropskim utakmicama, u premijer ligi je vec nekih 6 godina, upoznao se s timovima, igracima, terenima, atmosferom, marifetlucima, malo sta ga moze iznenaditi. Nije osvajao trofeje? Iskusniji je, gladan uspjeha, vrlo vjerovatno i svjestan sta mu je do sada falilo za to. Mozda nije najbolje rjesenje, ali nije ni lose kao sto neki predstavljaju, poneseni misljenjem mase.
To bi bilo i da Guardiola dođe. Našim ekspertima ne možeš ugoditi nema šanse.pile87 je napisao/la:Jedno je sigurno ko god bude bice nezadovoljnih na sve strane i treba pri tome sto manje slusati glas navijaca.ChWilla je napisao/la:ja prvi kažem, loš trener sigurno nije. ali mislim da bi bio rješenje neprilagođeno trenutnoj (haotičnoj) situaciji i da bi mu se i bez njegove krivice moglo desiti npr. isto kao čapljiću...exbabilon je napisao/la:A koliko se pljuje Musa rekao bi covjek dosao nam kapiten Sarajeva da bude trener. Covjek trenirao i Siroki i Zrinjski, ima iskustva u nasoj ligi, borio se i za titule i za nastup u Evropi, vodio klubove u evropskim utakmicama, u premijer ligi je vec nekih 6 godina, upoznao se s timovima, igracima, terenima, atmosferom, marifetlucima, malo sta ga moze iznenaditi. Nije osvajao trofeje? Iskusniji je, gladan uspjeha, vrlo vjerovatno i svjestan sta mu je do sada falilo za to. Mozda nije najbolje rjesenje, ali nije ni lose kao sto neki predstavljaju, poneseni misljenjem mase.