Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

delinjo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 23, 2016 4:41 pm

LARS1921 je napisao/la:Jel čovjek ovdje stvarno treba počet banovati da vi prestanete pričati o nekim stvarima?
upravu si brate ali ljudi tamo ismijavaju i provociraju Neadertalca...sta sad on treba sutiti...stavi se u njegovu poziciju brate
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

LARSSON
Kontakt:

uto avg 23, 2016 4:42 pm

delinjo je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Jel čovjek ovdje stvarno treba počet banovati da vi prestanete pričati o nekim stvarima?
upravu si brate ali ljudi tamo ismijavaju i provociraju Neadertalca...sta sad on treba sutiti...stavi se u njegovu poziciju brate
Ne vidim da većina spominje neandertalca nego neke druge stvari

black64
Kontakt:

uto avg 23, 2016 4:43 pm

slika

HAJDEEE ĆELAVA RAKETOOO :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

delinjo
Kontakt:

uto avg 23, 2016 4:43 pm

Slaven Musa novi trener...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

damirfile
Kontakt:

uto avg 23, 2016 4:44 pm

delinjo je napisao/la:Slaven Musa novi trener...
ozb ne zezaj.

ž'21
Kontakt:

uto avg 23, 2016 4:44 pm

Al kako ne skontate da su amazoni, hrasno, tiktakovi i ini upravo Beganovići, Haračići i ostali. Pa budala je vidjela da im je ta tema bila najaktivnija na cijelom forumu, ali sa vašim odlaskom ovdje, ta tema je pala qrcu za uši i nema ni 20 posto posjete kao što je nekada imala. Kako će drugačije vratiti posjetu osim ako naprave nekoliko lažnih nickova i svađaju se sami sa sobom i uvijek će se naći neko naš normalan da im odgovori. Pustite budale, neka pišu, ali znaju da su provaljeni.

Whisperer

uto avg 23, 2016 4:45 pm

flux je napisao/la:Koliko nam je bitan trener, toliko nam je bitan i sportski direktor, ako ne i vise.
Slavko seff- Mario Stanic Sportski direktor- dobitna kombinacija.. Upravo molim vas samo da Musu ne izaberu jer fkt , sam nacuo imam info nez jel tacan , da je slavko nas, pa et ako ovde ima neko blizak upravi neka potvrdi ili demantuje .. :palacgore:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Hurmasica
Kontakt:

uto avg 23, 2016 4:46 pm

storm_raider je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Samo trollate a niko da odgovori na jednostavno pitanje.
IMA LI TRENINGA?
AKO IMA KAD JE?

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Odgovorite covjeku na pitanje i ostavite se prica o bivsem forumu. Ovdje ste svi sa razlogom i neka tako ostane.
Trebao bi početi za nekih 15, 20 minuta valjda, pa eto ko hoće neka ide.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

uto avg 23, 2016 4:46 pm

Jedna za našeg Slavka

[video]https://www.youtube.com/watch?v=LNQU857v5zw[/video]

damirfile
Kontakt:

uto avg 23, 2016 4:47 pm

Samo ne Musa.

fk1921

uto avg 23, 2016 4:47 pm

Slusate jurisicdusku koji zivi 5m od naseg stadiona i sto ima osobu koji je u nasem klubu, to sto je on nacuo pitajte ga dal se pita ta osoba u Zelji?
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

nikson
Kontakt:

uto avg 23, 2016 4:48 pm

Taj portal, te lafo novinarcice, treba bojkotovati... gori ste vi sto 50 puta dnevno otvorite stranicu, procitate nesto...ne treba uopste ulaziti nikako i nikad, debilima ni klikove davati nek se uguse u svojim govnima zajedno sa svojim nalogodavcima!
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

damirfile
Kontakt:

uto avg 23, 2016 4:49 pm

fk1921 je napisao/la:Slusate jurisicdusku koji zivi 5m od naseg stadiona i sto ima osobu koji je u nasem klubu, to sto je on nacuo pitajte ga dal se pita ta osoba u Zelji?
Sta to znaci da mu vjerujemo ili ne ?

Virtu4L

**** li ih musa u guzicu
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

flux
Kontakt:

Neymar 11 je napisao/la:
flux je napisao/la:Koliko nam je bitan trener, toliko nam je bitan i sportski direktor, ako ne i vise.
Slavko seff- Mario Stanic Sportski direktor- dobitna kombinacija.. Upravo molim vas samo da Musu ne izaberu jer fkt , sam nacuo imam info nez jel tacan , da je slavko nas, pa et ako ovde ima neko blizak upravi neka potvrdi ili demantuje .. :palacgore:
Super ako je istina za Marija Stanica, mislim da bi to bio odlican potez

fk1921

damirfile je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:Slusate jurisicdusku koji zivi 5m od naseg stadiona i sto ima osobu koji je u nasem klubu, to sto je on nacuo pitajte ga dal se pita ta osoba u Zelji?
Sta to znaci da mu vjerujemo ili ne ?
Vjerujte, al pitajte ga ovo sto sam vam rekao.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto avg 23, 2016 4:51 pm

Virtu4L je napisao/la:**** li ih musa u guzicu

+1
Željezničar ante portas !

Qwerty_1987
Kontakt:

uto avg 23, 2016 4:51 pm

Nemojte Musu hljeba vam, silovaće ga ove naše "zvjezdice". Dajte Slavku da im na prvom treningu k**** izvadi i kaže moj je veći od vašeg, i onda još ono hrakne iz koljena :ganja: :ganja:

Hurmasica
Kontakt:

uto avg 23, 2016 4:52 pm

flux je napisao/la:
Neymar 11 je napisao/la:
Super ako je istina za Marija Stanica, mislim da bi to bio odlican potez
Naravno da bi bio odličan potez, i što ti reče za neke dalje korake bitna je ta funkcija možda i više nego trener.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Leon_Professional
Kontakt:

uto avg 23, 2016 4:52 pm

Ma ja vjerujem da nas sunce nece ogrijati i da ce doci Musa.. A takodjer, mislim da Slavko nece nama prije nego pitarima.

Samo cu postaviti pitanje, da li je Musa trener za buducnost i trener za Evropskog Zelju?!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava