upravu si brate ali ljudi tamo ismijavaju i provociraju Neadertalca...sta sad on treba sutiti...stavi se u njegovu poziciju brateLARS1921 je napisao/la:Jel čovjek ovdje stvarno treba počet banovati da vi prestanete pričati o nekim stvarima?
upravu si brate ali ljudi tamo ismijavaju i provociraju Neadertalca...sta sad on treba sutiti...stavi se u njegovu poziciju brateLARS1921 je napisao/la:Jel čovjek ovdje stvarno treba počet banovati da vi prestanete pričati o nekim stvarima?
Ne vidim da većina spominje neandertalca nego neke druge stvaridelinjo je napisao/la:upravu si brate ali ljudi tamo ismijavaju i provociraju Neadertalca...sta sad on treba sutiti...stavi se u njegovu poziciju brateLARS1921 je napisao/la:Jel čovjek ovdje stvarno treba počet banovati da vi prestanete pričati o nekim stvarima?
ozb ne zezaj.delinjo je napisao/la:Slaven Musa novi trener...
Slavko seff- Mario Stanic Sportski direktor- dobitna kombinacija.. Upravo molim vas samo da Musu ne izaberu jer fkt , sam nacuo imam info nez jel tacan , da je slavko nas, pa et ako ovde ima neko blizak upravi neka potvrdi ili demantuje ..flux je napisao/la:Koliko nam je bitan trener, toliko nam je bitan i sportski direktor, ako ne i vise.
Trebao bi početi za nekih 15, 20 minuta valjda, pa eto ko hoće neka ide.storm_raider je napisao/la:Odgovorite covjeku na pitanje i ostavite se prica o bivsem forumu. Ovdje ste svi sa razlogom i neka tako ostane.Plava Porodica je napisao/la:Samo trollate a niko da odgovori na jednostavno pitanje.
IMA LI TRENINGA?
AKO IMA KAD JE?
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Sta to znaci da mu vjerujemo ili ne ?fk1921 je napisao/la:Slusate jurisicdusku koji zivi 5m od naseg stadiona i sto ima osobu koji je u nasem klubu, to sto je on nacuo pitajte ga dal se pita ta osoba u Zelji?
Super ako je istina za Marija Stanica, mislim da bi to bio odlican potezNeymar 11 je napisao/la:Slavko seff- Mario Stanic Sportski direktor- dobitna kombinacija.. Upravo molim vas samo da Musu ne izaberu jer fkt , sam nacuo imam info nez jel tacan , da je slavko nas, pa et ako ovde ima neko blizak upravi neka potvrdi ili demantuje ..flux je napisao/la:Koliko nam je bitan trener, toliko nam je bitan i sportski direktor, ako ne i vise.
Vjerujte, al pitajte ga ovo sto sam vam rekao.damirfile je napisao/la:Sta to znaci da mu vjerujemo ili ne ?fk1921 je napisao/la:Slusate jurisicdusku koji zivi 5m od naseg stadiona i sto ima osobu koji je u nasem klubu, to sto je on nacuo pitajte ga dal se pita ta osoba u Zelji?
Naravno da bi bio odličan potez, i što ti reče za neke dalje korake bitna je ta funkcija možda i više nego trener.flux je napisao/la:Super ako je istina za Marija Stanica, mislim da bi to bio odlican potezNeymar 11 je napisao/la:Slavko seff- Mario Stanic Sportski direktor- dobitna kombinacija.. Upravo molim vas samo da Musu ne izaberu jer fkt , sam nacuo imam info nez jel tacan , da je slavko nas, pa et ako ovde ima neko blizak upravi neka potvrdi ili demantuje ..flux je napisao/la:Koliko nam je bitan trener, toliko nam je bitan i sportski direktor, ako ne i vise.