Malo nam sto vodu nismo platili jos struju moramo.dell21 je napisao/la:Normalno da je zasticeno pa ima to i garanciju. Ovakvi ekrani su svugdje vani i stalno rade, ne trebamo za to brinuti mene vise brine ko ce struju platiti sto potrosi
Malo nam sto vodu nismo platili jos struju moramo.dell21 je napisao/la:Normalno da je zasticeno pa ima to i garanciju. Ovakvi ekrani su svugdje vani i stalno rade, ne trebamo za to brinuti mene vise brine ko ce struju platiti sto potrosi
prvih 11 ovako :CARSONIO je napisao/la:Ljudi hajmo prvih 11 koga bi vi volili na terenu moje zelja je kjosevski,stevanovic.kosoric,bogi,kramaric,zolotic,zahirovic.bekric,memija,tiago i lendric. u drugom gurnuti blagojevica,stevanovica i beganovica ne sjecam se kad smo imali bolji izbor igraca
To je postava koja će istrčati najvjerovatnije.pintol_TM87 je napisao/la: steva - aco- bogi- krama
zola-blagoje
mico-tuce-stana
lendra
Od sutra zatopljenje nista ne brini..zeljeznicar1 je napisao/la:E yebem sunce i snijeg.
Sredice se i glavni teren, u to ne sumnjam, uvijek ga srede odlicno na dan utakmice, vjerovatno nisu jos nista radili na njemupintol_TM87 je napisao/la:danas na treningu vjezbali presing i napada i na odbranu , sve u svemu izvuklo se nekih finih akcija na kraju..bogicevic imao dvije pocetnicke greske..stana dobar , najbolji bio bek stevanovic, imao je par odlicnih prizemnih lopti naprijed..sve u svemu dobra atmosfera i rekose mi igraci da je bolji pomocni teren od glavnog..glavni mekan skrozz
Odlican prijedlog, za odredeni broj kvadrata da nam poklone reklamirati tu firmu.SWRA_1921 je napisao/la:Cisto prijedlog. Uganjati solarne panele na krov zapada za toplu vodu na stadionu, krov je na suncu cijeli dan, a mogli bi to kroz sponzorstvo izganjati mozda nekako sa firmom koja se time bavi.
Ma znam da je ta postava ali bi vise volio vidjeti memiju,zahirovica i tiaga od stevanovica,stanica i blagojevica ali etoŠpekac1921 je napisao/la:To je postava koja će istrčati najvjerovatnije.pintol_TM87 je napisao/la: steva - aco- bogi- krama
zola-blagoje
mico-tuce-stana
lendra
bistrikboy je napisao/la:Samo da se tuspasim Seyo_TM mi rece da smo sad ovdje![]()
Svani vise nedeljo
Đe si do sad?bistrikboy je napisao/la:Samo da se tuspasim Seyo_TM mi rece da smo sad ovdje![]()
Svani vise nedeljo
pile87 je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:Samo da se tuspasim Seyo_TM mi rece da smo sad ovdje![]()
Svani vise nedeljo