pon avg 22, 2016 12:55 pm
Znaci Kostic je dobio otkaz... Jeste da se ne slazem s tim i mislim da ako smo postavili nekoga za trajno rjesenje na klupi tog covjeka treba i podrzati na svim poljima da uspostavi svoj sistem rada... Ali ok, sad je to gotova stvar i ceka se nasljednik... samo zelim da kazem jedno... osjacat cu se kao popisan nakon svega ako uz trenera ne budu sankcionisani i oni igraci koji su direktni krivci za stanje u koje smo se doveli... trener je skinut, ali isto tako ti igraci moraju biti zestoko kaznjeni, inace sva ova prica o nekom novom Zelji, koji stremi ka Europi, da postane ozbiljniji klub sa zdravim temeljima za mene pada u vodu... opet ce klosari i mahalci, samo sada neki drugi, donositi odluke ko ce biti sef u svlacionici... cini se da je za nase "vedete" najbolje rjesenje Faik Kolar... dodju na trening, malo "igraju lopte" i poslije zajedno na pivu i shishu...
Iako je mozda ovaj otkaz Kosticu i normalan slijed dogadjaja (losi rezultati, nemogucnost drzanja svlacionice pod kontrolom, autoritet), ali ako i igraci koji su bezdusno i preko neke stvari igrali utakmice ne budu sankcionisani osjecat cu se kao popisan.. i ja i armija navijaca koja je prepoznala neki napredak i nesto novo i u zelji da se napravi nesto novo odvajala za europsku Grbavicu, za clansku, za godisnju, za majice, dresove i rekvizite u shopu, naravno s halalom, a sve u cilju podrske upravi i klubu ka nekim novim destinacijama, nekim novim dobrim vjetrovima koji bi nas odveli gdje svi zelimo, a to je stanica: Europa...
ukoliko se od strane rukovodstva desi nesankcionisanje neporofesionalizma i bolesti donjeg organa igraca koji, ocigledno, nisu svjesni grba koji na srcu nose, a koji su isto nosili sa dosta ljubavi i zara Ivica, Bukal, Spreco, Skija, Miso, Mesa, ce za mene biti isto rukovodstvo kao i ona prije njih, sad samo malo drugacije poslozena...
Zeljo moj, ponovo te mahala pobijedila... po ko zna koji put...