Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 22, 2016 12:54 pm

cikazubo je napisao/la:
1921.ba je napisao/la:S dobrodošao
Slavko ili Slaven ? Joj Slavko bi im yebo mile majke, a voli covjek i par mladih igaca imati u prvih 11.
Ili Simo :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

roger_bannister4
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:55 pm

LARS1921 je napisao/la:
barbarez je napisao/la:Zao mi je Kostica. Gospodin frajer.
Novog trenara ne molim za titulu. Molim ga da Vedranu onu facu Kinesko-Makedonsku izoblici, da Lendricu nabije Ku rcinu u supak pa da se onako prenemaze i folira na ternu, dize sorceve i glumata ko na Brodweyu. Da Jovan dusu propisa, ada mu kosa ponovo pocne rast . Da Husicu posudi svoj skupocijeni autic, pa da se sa njim zaleti u zid pa da malo smiri hormone. Secera da posoli,Sinisi da pedere na kosti navali. Bekriju da odrumeni. Memiju Braci da posudi. Itd itd.
Nece gospoda europski nacin treninga, e uveo bi ja njima Bosanske pripreme. Sretno Milose kakav god da si, ovi idioti da su htijeli igrati moglo bi dijete iz Buca Potoka sa njima osvojiti vise bodova od 7 nakon 6 kola.
:lol: :lol: :lol: :lol: :rofl: :rofl:
TOP :rofl1: :rofl1: :rofl1: :pljesak:
1921

1921.ba
Kontakt:

Slavko, Simo, Slaven, u svakom slučaju S :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

BlueIsTheColor
Kontakt:

Znaci Kostic je dobio otkaz... Jeste da se ne slazem s tim i mislim da ako smo postavili nekoga za trajno rjesenje na klupi tog covjeka treba i podrzati na svim poljima da uspostavi svoj sistem rada... Ali ok, sad je to gotova stvar i ceka se nasljednik... samo zelim da kazem jedno... osjacat cu se kao popisan nakon svega ako uz trenera ne budu sankcionisani i oni igraci koji su direktni krivci za stanje u koje smo se doveli... trener je skinut, ali isto tako ti igraci moraju biti zestoko kaznjeni, inace sva ova prica o nekom novom Zelji, koji stremi ka Europi, da postane ozbiljniji klub sa zdravim temeljima za mene pada u vodu... opet ce klosari i mahalci, samo sada neki drugi, donositi odluke ko ce biti sef u svlacionici... cini se da je za nase "vedete" najbolje rjesenje Faik Kolar... dodju na trening, malo "igraju lopte" i poslije zajedno na pivu i shishu...
Iako je mozda ovaj otkaz Kosticu i normalan slijed dogadjaja (losi rezultati, nemogucnost drzanja svlacionice pod kontrolom, autoritet), ali ako i igraci koji su bezdusno i preko neke stvari igrali utakmice ne budu sankcionisani osjecat cu se kao popisan.. i ja i armija navijaca koja je prepoznala neki napredak i nesto novo i u zelji da se napravi nesto novo odvajala za europsku Grbavicu, za clansku, za godisnju, za majice, dresove i rekvizite u shopu, naravno s halalom, a sve u cilju podrske upravi i klubu ka nekim novim destinacijama, nekim novim dobrim vjetrovima koji bi nas odveli gdje svi zelimo, a to je stanica: Europa...
ukoliko se od strane rukovodstva desi nesankcionisanje neporofesionalizma i bolesti donjeg organa igraca koji, ocigledno, nisu svjesni grba koji na srcu nose, a koji su isto nosili sa dosta ljubavi i zara Ivica, Bukal, Spreco, Skija, Miso, Mesa, ce za mene biti isto rukovodstvo kao i ona prije njih, sad samo malo drugacije poslozena...
Zeljo moj, ponovo te mahala pobijedila... po ko zna koji put...

Okolele
Kontakt:

Daj strongmena iz Radnika pa da budemo najjaci..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Timscho
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:56 pm

Potpuno je nebitno kojeg će trenera sad angažovati. Ovi igrači će sad svakako zapeti i iskoristiti lagan raspored da se opravdaju, a nakon toga se nastavlja agonija. Nema nam napretka na duge staze :-(
svojim snagama na svojoj zemlji

CARSONIO
Kontakt:

MrRiccoli je napisao/la:E idite se vala, ako je musa bolji od Kostica pa nmg da vjerujem moj Zeljo

Sent from my C5303 using Tapatalk
Ma kakav Musa :shock: :shock: :shock: :shock:

Hurmasica
Kontakt:

1921.ba je napisao/la:Slavko, Simo, Slaven, u svakom slučaju S :D
ima još jedan sa S , Svlado Jagodić :mrgreen: :lol:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:57 pm

Timscho je napisao/la:Potpuno je nebitno kojeg će trenera sad angažovati. Ovi igrači će sad svakako zapeti i iskoristiti lagan raspored da se opravdaju, a nakon toga se nastavlja agonija. Nema nam napretka na duge staze :-(
nama nista nije lagan raspored trenutno :ganja:
100/94/37/34 - i to je to!

bablaz
Kontakt:

očekivan potez uprave, po meni. Da li je ispravan vidjećemo. Mislim da ponavljamo greške, nije do trenera, do igrača je. Ova ekipa je limitirana, bez samopouzdanja, totalno neuigrana (ovo je djelom greška trenera, ali kako da uigra igrače koji ne mogu 2 pasa sastaviti kroz čunjeve, a kamo li kroz igrače), bezvoljna. Bez pravih pojačanja, ako izborimo ligu za prvaka biće dobro. Ostalo je još 10-tak dana prelaznog roka, pokušati se pojačati (naravno po željama trenera; a ne po "utvrđenoj proceduri"), dati novom treneru odriješene ruke, koga otpustiti, koju taktiku igrati, ne gledati uopšte ko je naše djete, ko nije. Naša djeca ako ne igraju sa 18 godina u 1. postavi, ne treba ih ni smatrati potencijalom. Ili jesi ili nisi za Želje!!!

baxuz87
Kontakt:

Samar Osim
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

1921.ba
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:58 pm

baxuz87 je napisao/la:Samar Osim
:djavo:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Charlie Sheen
Kontakt:

Ovo je hajmo reci razumna odluka jer si imao previs igraca unsvlacionici koji su bili kontra trenera.Vjerovatno je puno lakse otjerati trenera nego 5,6 igraca a vjerujemni da je jug doprinjeo da se ubrza odluka o Kosticu...ovo je dokaz da mi kao i citava liganse nikad nece izdici iz ovog sivila seoske lige...ako dodje musa bas cu razocaran biti,uostalom sem amara ja ne vidim nikog drugog iz nase lige da bagri stane u kraj.

irfo

Kaze mahala da mario stanic dobija neku funkciju u klubu, ne znam jel trener ili nesto drugo

Ajzea
Kontakt:

Dajte Dzenu Uscuplica da osvojimo titulu !

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:59 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la: Postao/la za_zivot_cijeli » 11 sep 2015, 18:26

neki stariji pamte slicnu, a ovi mladji neka zapamte ovu sliku!

slika
prodje haman godina a mi se nismo dozvali. nista nismo naucili iz cetiri ponavljanja.

Capljic, Mulalic, Alihodzic, Kostic.... ko je sljedeci!?
Zadnja izmjena: za_zivot_cijeli, dana/u pon avg 22, 2016 1:00 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

south side
Kontakt:

Ja neznam dali znate da je i amar bio za musu jos kada je on odlazio iz zelje prije nego sto je memic postavljen al je tada ovaj vodio siroki.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

w0st
Kontakt:

Do kad se misle dovodit ovakvi treneri ?
Najvise bih volio da dodje neko kao Odovic ali da ih maltretira kao Osim haha . Ako dodje jedan Simo ili Musa opet smo na istom , nema titule jos par godina .

Okolele
Kontakt:

pon avg 22, 2016 1:00 pm

Sve je kriv onaj sto sa balkona prati treninge hahaha... :rofl: :rofl1:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 22, 2016 1:00 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:Postao/la za_zivot_cijeli » 11 sep 2015, 18:26
za_zivot_cijeli je napisao/la:neki stariji pamte slicnu, a ovi mladji neka zapamte ovu sliku!

[img]http://****.ba/assets/pictures/gallery/6536/_MG_0055.JPG[/img]
prodje haman godina a mi se nismo dozvali. nista nismo naucili iz cetiri ponavljanja.

Capljic, Mulalic, Alihodzic, Kostic.... ko je sljedeci!?
Kad mi srce puklo nije tada slika

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava