Samo lud trener moze obecati titulu a liga nije ni pocela! Milos je dobar ali ne dovoljno za nas... Znao je sa cim raspolaze, puno je obecavao a malo dao!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Odlično zapažanje.BHDragons je napisao/la:Čovjek je biran nešto više od mjesec dana, a otjeran je za nešto manje od mjeseca. Sramota!
Eto nema im više čunjeva, da bleje kad im čovjek 30 puta objašnjava jednostavnu vježbu...Mahala, fuj, fuj, fuj...Hurmasica je napisao/la:I da, Miloše i Marko hvala vam. Hvala što sam barem ovih nekoliko mjeseci osjetio nešto evropsko na Grbavici. Džaba na kraju sve, mahalski mentalitet uvijek iznjedri u ovoj rupi od države. Sretno vam gdje god bili i puno sreće!
Hurmasica je napisao/la:Što se tiče izbora za novog trenera ako se odlučuje između Muse i Sime, ja sam za Simu. Ostali smo i mi njemu dužni jednu lijepu priču kao i on nama. Zreliji, pametniji, iskusniji je sada nego što je to bio u svom prvom mandatu kao samostalni trener.
Fakat, svaka cast. Izgleda da je ipak do onih koji su birali.mula je napisao/la:Odlično zapažanje.BHDragons je napisao/la:Čovjek je biran nešto više od mjesec dana, a otjeran je za nešto manje od mjeseca. Sramota!
SVAKA ČAST
Neka čunjeva ali ne treba ih koristiti na treninzima već sa njima ih udarati po glavi svaki dan.teteac8684 je napisao/la:Eto nema im više čunjeva, da bleje kad im čovjek 30 puta objašnjava jednostavnu vježbu...Mahala, fuj, fuj, fuj...Hurmasica je napisao/la:I da, Miloše i Marko hvala vam. Hvala što sam barem ovih nekoliko mjeseci osjetio nešto evropsko na Grbavici. Džaba na kraju sve, mahalski mentalitet uvijek iznjedri u ovoj rupi od države. Sretno vam gdje god bili i puno sreće!
U stvarnosti situacija je ovakva Milos ode dalje a mi i dalje tapkamo u mjestu..Ne bi me zacudlio da uskoro preuzme neki klub u okruzenju pritome ne racunam na nasu zemlji i napravi neki uspjeh sa njim..storm_raider je napisao/la:Mnogo srece u karijeri Milose. Mi idemo dalje!