Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

south side
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 22, 2016 12:12 pm

zubanovic89 je napisao/la:Zna li se ko su kandidati? I ko ce odlucivati o treneru? Amara treba na video link iz Katara nek ga on bira.
Navodno Musa i Simo krunic a spominju se jos neka imena.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

damirfile
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:12 pm

storm_raider je napisao/la:Strpimo se, ovo ce iznjedriti nesto dobro samo.
Nesto bas i ne vjerujem.

Velahalve
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:13 pm

Ma ko god da dodje neće moći sam odlučivati u dovođenju igrača i birati prvih 11 isto kao sto nije mogao ni Kostić, jednostavno neki igrači moraju igrati i zbog toga nama nema napretka pa sve da Allegri dodje

black64
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:13 pm

AMARE MOLIM TE

shzna
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:14 pm

Sretan nam put u ligu za opstanak. BRUKA!
1987

bianco blu
Kontakt:

i ko bi sad normalan došao da trenira Želju? NIKO! Postali smo gori od torpedera, ovo je meni smiješno! A igrači nek sad idu na šišu, šteta što im je prošao sff da se nacugaju. binde jedne

Tryg
Kontakt:

Sta ce iznjedrit dobro samo da mi je znati. De neka mi neko napise imena igraca koje je Kostic zelio u klub? Tj. imena "pojacanja".

Covjeku se sve serviralo sa jos buntovnicima u ekipi koji pojma nemaju.

SLJEDECI KORAK JE RIJESITI SE KARICA MAHALCA! Pa nek mu Vedran brani na kantonalnim malonogometnim turnirima.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

kontranogama
Kontakt:

Ma yebem ga ja evo strpljen sam, ostarih strpljen. Daj da budem malo i euforican, da opet kontam kolko cemo ovima ove nedelje natrpat, hocul to ponovo docekat?
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Ajzea
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:15 pm

Mahalski klub i to ti je. Necemo izvan ovoga, u kojoj kafani klosari slave? Neka mu je urucen otkaz, i trebao je biti. Medjutim, kolovodje bune su trebale otkaz dobiti i prije njega.

Jos mi samo sad treba Slaven "Lijepa rijec gvozdena vrata otvara" Musa.

Bojkotovali Odu, tukli se sa Mulalicem, sada i ovaj.. Zapitajmo se, pobogu, ko je primarna karika, ko je primarni problem u ovom lancu koji se produzio do zla boga.

kemo
Kontakt:

hajde ODA molim teee :ganja:

south side
Kontakt:

damirfile je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Apsolutno se slazem sa ovim potezom!

Smjena trenera je bila neminovna, rezonska, logican i razuman potez.

Loša atmosfera u ekipi, blijede partije bez ikakvih naznaka nekog `europskog`, modernog, novog Zelje, zbog cega je i doveden te na kraju strasno los bodovni rezultat, tri poraza u nizu.

Hvala, dovidjenja i prijatno.

A sto se tice ovog pisanja, prodaja utakmica itd.
Losa atmosfera i naelektrisanost na relaciji igraci / trener je takodje cisto Kosticeva greska. Pokušao se nametnuti i nije uspio. Rezultat toga svega je totalni disbalans ekipe na terenu i konstatno `trazenje`, ocita nervoza, pritisak, negativnost.
U takvom okruzenju nasi igraci kakvi god da su ne mogu dati svoj maximum nego ce biti podlozniji greskama pa cak i onim glupim neshvatljivim ali ipak nenamjernim, uvjeren sam u to.

Idemo dalje.
Pokusao se nametnuti i nije upspio, tako kazes. Pa prije nejga par trenera nije uspjelo a zar da mislimo da ce poslije njega neko uspjeti. Treba i svlacionicu pocistiti.
Ako on nije imao damu da je pocisti onda nek ide i neka dođe neko sa autoritetom koji ce sve nepodobnike odstraniti iz ekipe.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

bianco blu
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:16 pm

još ako dođe Musa kako spominju ovdje, nek u upravi izvrše kolektivno samoubistvo!

pintol_TM87
Kontakt:

south side je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:ili nema pojma ili je genijalac , ako mislimo da je genijalac onda mi nemamo pojma..nema se sta vise pisati , zivot ide dalje pa i Željo
I Meni jos odzvanjaju ove Amarove rijeci a izgleda da je ovo prvo tacno sto je rekao.
i da ga je neko bojkotovao , imao je slobodu, vitez, zrinjski, jel on nesto promijenio i odstranio te sto ga kao bojkotuju, NIJE LJUDI NIJE NIKOG, znaci sam si sebi kriv, izgubio si jednu, pa ajd mogao si sta promijeniti, izgubio drugu e pa ne moze vise..
ako vec imas krticu i nekog ko te ne postuje i pravi problem ostavis ga na klupi , izmijenis nesto, a ne sve isto pa isto

teteac8684
Kontakt:

Znači ove godine obrćemo cca 5-6 trenera...kako se našim vedetama ćefne...Brani Vedrane sad, brani...

Neandertalac

damirfile je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Apsolutno se slazem sa ovim potezom!

Smjena trenera je bila neminovna, rezonska, logican i razuman potez.

Loša atmosfera u ekipi, blijede partije bez ikakvih naznaka nekog `europskog`, modernog, novog Zelje, zbog cega je i doveden te na kraju strasno los bodovni rezultat, tri poraza u nizu.

Hvala, dovidjenja i prijatno.

A sto se tice ovog pisanja, prodaja utakmica itd.
Losa atmosfera i naelektrisanost na relaciji igraci / trener je takodje cisto Kosticeva greska. Pokušao se nametnuti i nije uspio. Rezultat toga svega je totalni disbalans ekipe na terenu i konstatno `trazenje`, ocita nervoza, pritisak, negativnost.
U takvom okruzenju nasi igraci kakvi god da su ne mogu dati svoj maximum nego ce biti podlozniji greskama pa cak i onim glupim neshvatljivim ali ipak nenamjernim, uvjeren sam u to.

Idemo dalje.
Pokusao se nametnuti i nije upspio, tako kazes. Pa prije nejga par trenera nije uspjelo a zar da mislimo da ce poslije njega neko uspjeti. Treba i svlacionicu pocistiti.

To je drugi par rukavica i to je sljedeći potez. Koliko god Kostic nije uspio ovo je i propast projekta onih koji su dovodili, tjerali, sklapali ovaj trenutni tim.
A to nije niti jedan od trenera vec `upravni odbor`.

I to se treba jasno i glasno reci.

Ljudski je grijesiti evo svi im oprastamo, podrska nije upitna, samo gospodo draga u interesu Želje, nemojte se vise mijesati, evidentno je kako ne znate sta treba raditi.

Kako rekoh juce, posavjetujte se, sta i kako dalje.
Željeznicar za život cijeli!

mula
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:17 pm

Najteze mi je iskreno bilo kad sam vidio da su Mulalića otjerali, zbog njega sam i stavio ovaj nik. Sada tek dolazi na vidjelo da se sa Edisom pogriješilo, ali i smjene prethodnih trenera također pokazuju da nisu oni krivci. Nije moguće da svi oni ne valjaju i da su nesposobni. Večina je kritikovala Mulalica i ismijavala se sa njegovim izjavama, ali po meni Mulalić je imao igru i on bi ove sezone tek došao do izražaja da je ostao, ali nažalost nije.
Samo znam, da ko god dođe neće znatno promjeniti igru, jer moramo se pomiriti sa tim da igrači kojima raspolažemo nisu dovoljno kvalitetni. čisto sumnjam da su za nas pojačanja igrači iz Radnika, Borca, igrač koji je bio treći napadač u Zrinskom itd itd itd. Još na to da dodamo Bekrića koji realno ne može odigrati 60min na nivou, ali opet nema boljeg na toj poziciji, Acu koji je van forme, lijevi bek i krilo ne postoje, Kjosevski kao i Aco- neprepoznatljiv.
Nije mi bilo toliko krivo za poraze od Zrinskog i Slobode, jer realno vidi se kvalitet i to moramo priznati, ne možemo samo živjeti u nekoj zabludi i zasnivati svoju igru na tradiciji i imenu.
P.S. u ovo crnilo se ne uklapaju Lendrić, Blagojević i oba Stevanovića. Ljudi su uvijek pružali svoj maksimum(osim Viteza) i jedine su svijetle tačke po meni i jedina nada da Željo može nešta napraviti.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

1921.ba
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:17 pm

slavene povedi nas :karanje: :zeljeznicar1:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Virtu4L

pon avg 22, 2016 12:18 pm

Milošu hvala, a mi idemo dalje. Promjena trenera mora dati pozitivni šok, Čelika moramo pobijediti.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Leon_Professional
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:19 pm

zubanovic89 je napisao/la:Zna li se ko su kandidati? I ko ce odlucivati o treneru? Amara treba na video link iz Katara nek ga on bira.
Ako ce Amar odlucivati onda Musa dobrodosao.

Tisina i pogledi u prazno.

SirAlexFerguson
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:19 pm

Ne znam ko bi mogao biti slijedeci, Musu cijenim jako. Ima znanje. Međutim problem s njim je sto je previse mekan, a mi smo sa takvim osudjeni na propast. Musa je menadzer za U21 selekcije jer djeca slusaju sama od sebe. Ili za asistenta. Ovo sto pisem znam iz prve ruke i nadam se da nece doci do saradnje Slavena Muse i voljenog kluba, uz duzno postovanje prema njemu jer je veliki gospodin.

Stisnimo redove, JEDINO NAS ima Željo, je l' vam to jasno nakon ovoga svega?

LP
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 28 gostiju.

Prijava