Navodno Musa i Simo krunic a spominju se jos neka imena.zubanovic89 je napisao/la:Zna li se ko su kandidati? I ko ce odlucivati o treneru? Amara treba na video link iz Katara nek ga on bira.
Navodno Musa i Simo krunic a spominju se jos neka imena.zubanovic89 je napisao/la:Zna li se ko su kandidati? I ko ce odlucivati o treneru? Amara treba na video link iz Katara nek ga on bira.
Nesto bas i ne vjerujem.storm_raider je napisao/la:Strpimo se, ovo ce iznjedriti nesto dobro samo.
Ako on nije imao damu da je pocisti onda nek ide i neka dođe neko sa autoritetom koji ce sve nepodobnike odstraniti iz ekipe.damirfile je napisao/la:Pokusao se nametnuti i nije upspio, tako kazes. Pa prije nejga par trenera nije uspjelo a zar da mislimo da ce poslije njega neko uspjeti. Treba i svlacionicu pocistiti.Neandertalac je napisao/la:Apsolutno se slazem sa ovim potezom!
Smjena trenera je bila neminovna, rezonska, logican i razuman potez.
Loša atmosfera u ekipi, blijede partije bez ikakvih naznaka nekog `europskog`, modernog, novog Zelje, zbog cega je i doveden te na kraju strasno los bodovni rezultat, tri poraza u nizu.
Hvala, dovidjenja i prijatno.
A sto se tice ovog pisanja, prodaja utakmica itd.
Losa atmosfera i naelektrisanost na relaciji igraci / trener je takodje cisto Kosticeva greska. Pokušao se nametnuti i nije uspio. Rezultat toga svega je totalni disbalans ekipe na terenu i konstatno `trazenje`, ocita nervoza, pritisak, negativnost.
U takvom okruzenju nasi igraci kakvi god da su ne mogu dati svoj maximum nego ce biti podlozniji greskama pa cak i onim glupim neshvatljivim ali ipak nenamjernim, uvjeren sam u to.
Idemo dalje.
i da ga je neko bojkotovao , imao je slobodu, vitez, zrinjski, jel on nesto promijenio i odstranio te sto ga kao bojkotuju, NIJE LJUDI NIJE NIKOG, znaci sam si sebi kriv, izgubio si jednu, pa ajd mogao si sta promijeniti, izgubio drugu e pa ne moze vise..south side je napisao/la:I Meni jos odzvanjaju ove Amarove rijeci a izgleda da je ovo prvo tacno sto je rekao.pintol_TM87 je napisao/la:ili nema pojma ili je genijalac , ako mislimo da je genijalac onda mi nemamo pojma..nema se sta vise pisati , zivot ide dalje pa i Željo
damirfile je napisao/la:Pokusao se nametnuti i nije upspio, tako kazes. Pa prije nejga par trenera nije uspjelo a zar da mislimo da ce poslije njega neko uspjeti. Treba i svlacionicu pocistiti.Neandertalac je napisao/la:Apsolutno se slazem sa ovim potezom!
Smjena trenera je bila neminovna, rezonska, logican i razuman potez.
Loša atmosfera u ekipi, blijede partije bez ikakvih naznaka nekog `europskog`, modernog, novog Zelje, zbog cega je i doveden te na kraju strasno los bodovni rezultat, tri poraza u nizu.
Hvala, dovidjenja i prijatno.
A sto se tice ovog pisanja, prodaja utakmica itd.
Losa atmosfera i naelektrisanost na relaciji igraci / trener je takodje cisto Kosticeva greska. Pokušao se nametnuti i nije uspio. Rezultat toga svega je totalni disbalans ekipe na terenu i konstatno `trazenje`, ocita nervoza, pritisak, negativnost.
U takvom okruzenju nasi igraci kakvi god da su ne mogu dati svoj maximum nego ce biti podlozniji greskama pa cak i onim glupim neshvatljivim ali ipak nenamjernim, uvjeren sam u to.
Idemo dalje.
Ako ce Amar odlucivati onda Musa dobrodosao.zubanovic89 je napisao/la:Zna li se ko su kandidati? I ko ce odlucivati o treneru? Amara treba na video link iz Katara nek ga on bira.