Ma vodit će novi trener, to će se vjerovatno odlučiti večeras tj. najkasnije sutra ujutro. Vjerovatno su već kontaktirani. Za Karića čisto sumnjam, preglup je on za tako nešto. Njemu je vrh karijere trener golmana i neka šuti.damirfile je napisao/la:Ko ce voditi ekipu u zenici ??? Karic ??? A moguce da i njega ima u ovome ovoj sabotazi.
Nije ni za toga, on odreduje koji je golman vise spreman pa njegovo je maslo stavljanje vece na gol. Ja bi njem nogu odma dao.Hurmasica je napisao/la:Ma vodit će novi trener, to će se vjerovatno odlučiti večeras tj. najkasnije sutra ujutro. Za Karića čisto sumnjam, preglup je on za tako nešto. Njemu je vrh karijere trener golmana i neka šuti.damirfile je napisao/la:Ko ce voditi ekipu u zenici ??? Karic ??? A moguce da i njega ima u ovome ovoj sabotazi.
E moj Zeljoo.. Kako cemo mi zaliti za Kosticem, to jos nismo svjesni..delinjo je napisao/la:Aco Vedrane Memija uspjeli ste... Vi ste glavni u Zelji i skidam vam kapu....
Pokusao se nametnuti i nije upspio, tako kazes. Pa prije nejga par trenera nije uspjelo a zar da mislimo da ce poslije njega neko uspjeti. Treba i svlacionicu pocistiti.Neandertalac je napisao/la:Apsolutno se slazem sa ovim potezom!
Smjena trenera je bila neminovna, rezonska, logican i razuman potez.
Loša atmosfera u ekipi, blijede partije bez ikakvih naznaka nekog `europskog`, modernog, novog Zelje, zbog cega je i doveden te na kraju strasno los bodovni rezultat, tri poraza u nizu.
Hvala, dovidjenja i prijatno.
A sto se tice ovog pisanja, prodaja utakmica itd.
Losa atmosfera i naelektrisanost na relaciji igraci / trener je takodje cisto Kosticeva greska. Pokušao se nametnuti i nije uspio. Rezultat toga svega je totalni disbalans ekipe na terenu i konstatno `trazenje`, ocita nervoza, pritisak, negativnost.
U takvom okruzenju nasi igraci kakvi god da su ne mogu dati svoj maximum nego ce biti podlozniji greskama pa cak i onim glupim neshvatljivim ali ipak nenamjernim, uvjeren sam u to.
Idemo dalje.
I Meni jos odzvanjaju ove Amarove rijeci a izgleda da je ovo prvo tacno sto je rekao.pintol_TM87 je napisao/la:ili nema pojma ili je genijalac , ako mislimo da je genijalac onda mi nemamo pojma..nema se sta vise pisati , zivot ide dalje pa i Željo