Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

damirfile
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 22, 2016 12:04 pm

Ko ce voditi ekipu u zenici ??? Karic ??? A moguce da i njega ima u ovome ovoj sabotazi.

brile
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:04 pm

Fuj fuj fuj

Hurmasica
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:05 pm

damirfile je napisao/la:Ko ce voditi ekipu u zenici ??? Karic ??? A moguce da i njega ima u ovome ovoj sabotazi.
Ma vodit će novi trener, to će se vjerovatno odlučiti večeras tj. najkasnije sutra ujutro. Vjerovatno su već kontaktirani. Za Karića čisto sumnjam, preglup je on za tako nešto. Njemu je vrh karijere trener golmana i neka šuti.
Zadnja izmjena: Hurmasica, dana/u pon avg 22, 2016 12:06 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:05 pm

VECA i ACO FUJ...zakazali smo opet
Zadnja izmjena: SIMA_SIMAU, dana/u pon avg 22, 2016 12:07 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

storm_raider
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:06 pm

Mahala ljudi.. mahala. Nakon sto je Kostic zatvorio treninge, ja sam danima slusao penzionere kako govore: "Ja 40 godina gledam treninge i skijas mi zatvara treninge, ebla ga njegova Europa". I u toj recenici je sav problem naseg mentaliteta. Sto smo navikli na mahalu. Pa ako hoces da gledas treninge, mrs na treninge Vrbanjuse i gledaj. Ja sam razocaran. I onda na tribinama slusam kako mnogi psuju Dzeku, a taj isti Dzeko je najvise valjao Zelji u zadnjih 15 godina. Proklet narod, dzaba ti sve.

Dobra je stvar sto ce vjerovatno Krunic doci i to je on prije svega "klosar" na jeziku, pa onda i dobar trener. Upozoriti ga na sve i pustiti da radi. Nasa "djeca" ce sada proigrati, sve do jednom...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

damirfile
Kontakt:

Hurmasica je napisao/la:
damirfile je napisao/la:Ko ce voditi ekipu u zenici ??? Karic ??? A moguce da i njega ima u ovome ovoj sabotazi.
Ma vodit će novi trener, to će se vjerovatno odlučiti večeras tj. najkasnije sutra ujutro. Za Karića čisto sumnjam, preglup je on za tako nešto. Njemu je vrh karijere trener golmana i neka šuti.
Nije ni za toga, on odreduje koji je golman vise spreman pa njegovo je maslo stavljanje vece na gol. Ja bi njem nogu odma dao.

Leon_Professional
Kontakt:

delinjo je napisao/la:Aco Vedrane Memija uspjeli ste... Vi ste glavni u Zelji i skidam vam kapu....
E moj Zeljoo.. Kako cemo mi zaliti za Kosticem, to jos nismo svjesni..
Sramota da nam 4 trenera ne valjaju.

Ovu odluku mogu prihvatiti samo ako i igraci napuste klub, ma ko god to bio. Igrat cemo sa Sabanadzevicem, Besirevicem ali hocu da mahala izadje iz klubaa.. Ahh kc ce izaci, dolazi nam mahalski trener..

Nista onda, Zeljo ostade ti u blatu i zabokrecini.. A poceo sam sanjati ....

pintol_TM87
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:07 pm

ili nema pojma ili je genijalac , ako mislimo da je genijalac onda mi nemamo pojma..nema se sta vise pisati , zivot ide dalje pa i Željo

Neandertalac

pon avg 22, 2016 12:08 pm

Apsolutno se slazem sa ovim potezom!

Smjena trenera je bila neminovna, rezonska, logican i razuman potez.

Loša atmosfera u ekipi, blijede partije bez ikakvih naznaka nekog `europskog`, modernog, novog Zelje, zbog cega je i doveden te na kraju strasno los bodovni rezultat, tri poraza u nizu.

Hvala, dovidjenja i prijatno.

A sto se tice ovog pisanja, prodaja utakmica itd.
Losa atmosfera i naelektrisanost na relaciji igraci / trener je takodje cisto Kosticeva greska. Pokušao se nametnuti i nije uspio. Rezultat toga svega je totalni disbalans ekipe na terenu i konstatno `trazenje`, ocita nervoza, pritisak, negativnost.
U takvom okruzenju nasi igraci kakvi god da su ne mogu dati svoj maximum nego ce biti podlozniji greskama pa cak i onim glupim neshvatljivim ali ipak nenamjernim, uvjeren sam u to.

Idemo dalje.
Željeznicar za život cijeli!

kontranogama
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:08 pm

Kad je ova uprava krenula u svoj pohod, ja sam mislio evo ono sto cekam desetljecima, za par godina bit cemo nesto kao maribor , to sam i pisao, nisam ocekivao nista za jednu sezonu al na duge staze sam bio spreman ruku stavit.
Hajd da ne crnjacim mozda bude na hajr.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

1921.ba
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:09 pm

idemo dalje, VTŽ!
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Okolele
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:09 pm

Velika greska a pravi krivci i dalje u ekipi..Sutra kad im zasmeta novi trener opet ce isto biti..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Tryg
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:10 pm

NE IDE ZIVOT DALJE JER SMO MI MAHALSKI KLUB. I POSTALI SMO KAO I ONI TAMO A TO NAM JE NAJVECA KAZNA!

Oprosti Milose otisao si kao gospodin i hvala ti za sve. Dok god nam po neki navijaci na fb kroje ekipu, i pojedini igraci nema nista od nas.

Krivca treba traziti u onome koji je izmedju tebe i Vukomanovica izabrao tebe.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

baxuz87
Kontakt:

Next please.
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

vidjecemo kuda ce ovo dovesti... kao sto sam ranije napisao, ovo je u principu najlakse za klub da se rijesi trenera, ali pitanje je koga adekvatno dovesti... neki nisu ni za musu, ni za odovica, ni za krunica, ni za stanica... nama je tesko zadovoljiti ocigledno... nadam se da se uprava dovesti nekog ko poznaje nasu ligu, nas mentalitet i prije svega nas klub... a da nije salabajzer, ko alihodzic, memic ili karic i slicni njima...

naravno da se nadam amaru, ali tesko... uprava sad mora donijeti najbitniju odluku u stvaranju jaceg i boljeg zelje!!! a za to imaju vise nego dovoljno vremena!!!
100/94/37/34 - i to je to!

damirfile
Kontakt:

Neandertalac je napisao/la:Apsolutno se slazem sa ovim potezom!

Smjena trenera je bila neminovna, rezonska, logican i razuman potez.

Loša atmosfera u ekipi, blijede partije bez ikakvih naznaka nekog `europskog`, modernog, novog Zelje, zbog cega je i doveden te na kraju strasno los bodovni rezultat, tri poraza u nizu.

Hvala, dovidjenja i prijatno.

A sto se tice ovog pisanja, prodaja utakmica itd.
Losa atmosfera i naelektrisanost na relaciji igraci / trener je takodje cisto Kosticeva greska. Pokušao se nametnuti i nije uspio. Rezultat toga svega je totalni disbalans ekipe na terenu i konstatno `trazenje`, ocita nervoza, pritisak, negativnost.
U takvom okruzenju nasi igraci kakvi god da su ne mogu dati svoj maximum nego ce biti podlozniji greskama pa cak i onim glupim neshvatljivim ali ipak nenamjernim, uvjeren sam u to.

Idemo dalje.
Pokusao se nametnuti i nije upspio, tako kazes. Pa prije nejga par trenera nije uspjelo a zar da mislimo da ce poslije njega neko uspjeti. Treba i svlacionicu pocistiti.

exbabilon
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:11 pm

Jel ide opet konkurs ili se sad vadi as iz rukava?

zubanovic89
Kontakt:

Zna li se ko su kandidati? I ko ce odlucivati o treneru? Amara treba na video link iz Katara nek ga on bira.

south side
Kontakt:

pintol_TM87 je napisao/la:ili nema pojma ili je genijalac , ako mislimo da je genijalac onda mi nemamo pojma..nema se sta vise pisati , zivot ide dalje pa i Željo
I Meni jos odzvanjaju ove Amarove rijeci a izgleda da je ovo prvo tacno sto je rekao.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

storm_raider
Kontakt:

pon avg 22, 2016 12:12 pm

Strpimo se, ovo ce iznjedriti nesto dobro samo.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava