---------------Fejza--------------
Memija-Sanel-Kemo-Lazic
-----------Zeric--Bekric------------
Miroslav--Dzenis--Halvadzic
-------------Mujagic-----------
Kosta poslusaj me,rutinski 0:3.

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
poslije čelikacikazubo je napisao/la:Kad je reprezentativna pauza ?
HvalaAsharaK je napisao/la:poslije čelikacikazubo je napisao/la:Kad je reprezentativna pauza ?
Uvijek moze gore normalno. Zamisli da navijas za Zelju a da citav zivot simpatises Liverpool koji titulu u Engleskoj nekad mi se cini nije uzeo jos od rodjenja Huseina- kapetana Gradascevica..AsharaK je napisao/la:Zamislite da navijate za Zelju i simpatisete Arsenal u ovom trenutku. Uvijek moze gore braco ...
Kada pomislim da je sve crno, sjetim se da se neki Pogba zaje.bavao na debiju,i da Ibrica trpa nemilosrdno sa 35 keka.Brkoo je napisao/la:Uvijek moze gore normalno. Zamisli da navijas za Zelju a da citav zivot simpatises Liverpool koji titulu u Engleskoj nekad mi se cini nije uzeo jos od rodjenja Huseina- kapetana Gradascevica..AsharaK je napisao/la:Zamislite da navijate za Zelju i simpatisete Arsenal u ovom trenutku. Uvijek moze gore braco ...
Ja simpatišem Juve, pa eto i to može biti primjer, sjetite se ispadanja u seriu b, pa onda povratka, pa nekakvi Amauriji, Iaquinte pi... materine, totalne fule u transferima, trenerima, sivilo mrtvo...AsharaK je napisao/la:Zamislite da navijate za Zelju i simpatisete Arsenal u ovom trenutku. Uvijek moze gore braco ...
To navodno je od Hrasnogsouth side je napisao/la:Navodno nakon sinocnjeg sastanka neki clanovi skupstine dobili nogu nakon neispunjavanja obaveza a medzu njima i Amar?
Jedini logican potez za pocetak. Kostic je bio greska i to je sada svima jasno.storm_raider je napisao/la:Sto se mene tice, neka odlazi ko god hoce, ali se igra popraviti mora. Jesam podrzavao Kostica, cisto da nam se ne bi ponovila prosla sezona, gdje smo jako mnogo trenera promjenili, ali ako bi njegov odlazak znacio napredak, onda neka mu je sretan put! Zeljo je jedini bitan, sve ostalo je nebitno. Neka rjesavaju ovo kako znaju i umiju, za to su i placeni.