ja am vec par godina na sjeveru ...onako pricam samo ...ma nikoga ja ne optuzujem ali brate ne mozes krivi trenera a igrace zastiti ...pa to nigdje nema na dunjaluku ...sta cemo sad svako 5 kola mijenjati trenera...??nikson je napisao/la:Kapiten je napisao/la:ma jok to su gluposti ... Ti momci rade puno za nas klubdelinjo je napisao/la:mislim jedino veci placenici od igraca su oni na jugu ....kako je ono rezirano sinoc za medalje...vi normalni navijaci predjite na sjever ako ste u mogucnosti ...![]()
![]()
i corav vidi sta je u pitanju
Prvo niko te ne tjeraq da stojis u kopu, jug je sinoc sam od sebe bio pola-pola...
Normalan sam navijac, ne stojim u kopu, stojim na jugu i stajat cu, s vodjama bez vodja meni je nebitno - stojim zbog ZELJE!
A mislim da ne treba furati beogradski mentalitet i preskociti ogradu skidati igracima trake, prebit ih, samo se dalje uvlacimo u dubiozu, igraci su onda u grcu, pod strahom a to ne valja...bilo kakk bilo sve je tk mac s dvije ostrice...
Nije mi namjera svadjati se, raspravljati, nego jednkstavno smatram da takvim pricama nije mjesto na javnlm forumu, ozbiljne su to optuzbe.
Joj djece mi sad kad te napadne @AsharaK hahahahahahahadelinjo je napisao/la:ja am vec par godina na sjeveru ...onako pricam samo ...ma nikoga ja ne optuzujem ali brate ne mozes krivi trenera a igrace zastiti ...pa to nigdje nema na dunjaluku ...sta cemo sad svako 5 kola mijenjati trenera...??nikson je napisao/la:Kapiten je napisao/la:
ma jok to su gluposti ... Ti momci rade puno za nas klub![]()
![]()
i corav vidi sta je u pitanju
Prvo niko te ne tjeraq da stojis u kopu, jug je sinoc sam od sebe bio pola-pola...
Normalan sam navijac, ne stojim u kopu, stojim na jugu i stajat cu, s vodjama bez vodja meni je nebitno - stojim zbog ZELJE!
A mislim da ne treba furati beogradski mentalitet i preskociti ogradu skidati igracima trake, prebit ih, samo se dalje uvlacimo u dubiozu, igraci su onda u grcu, pod strahom a to ne valja...bilo kakk bilo sve je tk mac s dvije ostrice...
Nije mi namjera svadjati se, raspravljati, nego jednkstavno smatram da takvim pricama nije mjesto na javnlm forumu, ozbiljne su to optuzbe.
ž'21 je napisao/la:Joj djece mi sad kad te napadne @AsharaK hahahahahahahadelinjo je napisao/la:ja am vec par godina na sjeveru ...onako pricam samo ...ma nikoga ja ne optuzujem ali brate ne mozes krivi trenera a igrace zastiti ...pa to nigdje nema na dunjaluku ...sta cemo sad svako 5 kola mijenjati trenera...??nikson je napisao/la:
Pa napad'o si momke kad su pričali o onom sastanku sa igračima, da je ono smijurija, da onakvi ulaze u klub itd. Tvoja reakcija je bila kao ne može se tako pričati, zabranjujem vam itd itdAsharaK je napisao/la:Sto
ne znambablaz je napisao/la:IZrinjski je jednostavno najbolja ekipa! I najozbiljnija!
🤍
🤍
🤍
Rammus je napisao/la:Ma jednostavno ako imaš problem s igračima napraviš presicu, zaprijetiš, ako se nećete truditi, trening poslije utakmice u trajanju od 3 sata, nećeš ? Vozdrica, traži drugi klub. Ja mislim da bi se onda igrači dobro zamislili hoće li se truditi tih 90+ minuta ili će rintati kao konji poslije utakmice.
Po meni, dakle, ako postoji problem s igračima, a ti kao trener samo šutiš i ništa ne radiš da se to popravi onda je i do tebe i do tvog autoriteta i do tvoje psihologije i to je jedino što mu zamjeram. Ova situacija je meni slična onoj kada imaš profesora kod kojeg ne možeš divljati i onog kojem možeš skakati po glavi, jbt ga kako stigneš... Sve je to do autoriteta.
🤍
🤍
🤍
Nisi ti mene skonto. Ja sam brisao postove jer je se nazivalo narkomanima,mafijom.tamo su bila cetvorica. I direktno je se o njima pricalo. To nije uredu...ž'21 je napisao/la:Pa napad'o si momke kad su pričali o onom sastanku sa igračima, da je ono smijurija, da onakvi ulaze u klub itd. Tvoja reakcija je bila kao ne može se tako pričati, zabranjujem vam itd itdAsharaK je napisao/la:Sto
Nije brate u redu ni da onakvi ulaze u klub i da u tzv. porodičnoj atmosferi drže predavanja igračima, ali to je već drugi par cipela, da ne nastavljamo dalje. Živio.AsharaK je napisao/la:Nisi ti mene skonto. Ja sam brisao postove jer je se nazivalo narkomanima,mafijom.tamo su bila cetvorica. I direktno je se o njima pricalo. To nije uredu...ž'21 je napisao/la:Pa napad'o si momke kad su pričali o onom sastanku sa igračima, da je ono smijurija, da onakvi ulaze u klub itd. Tvoja reakcija je bila kao ne može se tako pričati, zabranjujem vam itd itdAsharaK je napisao/la:Sto
Xanax mjera vjeruj bratuMinjore je napisao/la:Nekad sam bio na pretplati u bh telecomu, sad sam u apotekama..
Svi bismo trebali da smo na istoj strani, nema ova i ona strana, jedina strana je Željo, Grbavica itd itd. Mi se možemo razilaziti u mišljenjima, ali svima u interesu treba da bude najbolji Željo. Ako je nekome nešto drugo u interesu, onda taj neko ne zaslužuje da bude u i oko kluba više, pa kako god ime da mu bilo.ChWilla je napisao/la:pa vi ste se bojali da im prijete, a oni su očito na njihovoj strani.
Leon_Professional je napisao/la:Miske, ti jedini imas muda. Izadji, sazovi pres i ovako kao Zeljko Obradovic popizdi i reci sve i napravi rezove.
Ko ce ako neces ti!