Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.
Koliko samo bolje izgledamo sa 4-2-3-1.. Pozder opravdao ono sto sam govorio da mora imati prednost nad Stevom. Ugi i Adnan odredjuju sredinu a Bekrija bas agilan i dobar naprijed! Presing igra fantasticna za sada. Nadam se da cemo uspijet i zabit gol dok igramo ovako dobro i jako.
Presing i odbrana jesu dobri, ali sa loptom u nogama mi nismo nista napravili. Par dugih lopti i losih suteva izvan 16. Jedna takva prosla i dosla Pozderu na volej. Fali opet ideje i kreacije prema naprijed. Peko dobar igrac njegova povreda nam moze pomoci. Samo na hajr
Haha joj sudije majko moja... Ima li jedan normalan insan u zutom dresu da zna suditi koliko toliko barem? Bekric se mora smiriti jer mu Mujic namjerno nece da sudi prekrasaj u nekim situacijama zbog ovoliki protesta. Naravno opravdato al ko te pita...
Ma opet ce ovo biti na horuk i trebace nam srece u drugom. A mozda ova utakmica odlucuje citavu sezonu, sami smo to sebi napravili..
0:0 ako se mene pita
Šta vam sada ne valja? Ja ne mogu da vjerujem. Pa nisu ljudi Barcelona da ti prave presing 45', pa moraju ljudi i stati malo, promjeniti ritam. Ne mogu da vjerujem da i sada niste zadovoljni, imali smo zicer ...
Steta stvarno da ne vodimo. Absolutno zasluzeno vodstvo bi to bilo. Zrinjski nije dosao skoro da naseg 16erca, dok smo mi stvorili nekoliko polusansi, ali i totalno dominiramo na terenu.
Bekrica ce Kostic morati uskoro izbaciti ja mislim, ili mu ne gine crveni.