Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 11, 2016 7:35 pm

LARS1921 je napisao/la:Koja nam je ovo šansa po redu ove sezone za europu, deseta?
Sve prilike u kojima smo se mi pitali smo sjeb.ali, sad kad drugi odlucuju o nama, moglo bi i biti nesto od tog :shisha: :shisha:

LARSSON
Kontakt:

sri maj 11, 2016 7:37 pm

Leon_Professional je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Koja nam je ovo šansa po redu ove sezone za europu, deseta?
Sve prilike u kojima smo se mi pitali smo sjeb.ali, sad kad drugi odlucuju o nama, moglo bi i biti nesto od tog :shisha: :shisha:

Desi se situacija da mi idemo u europu ako ne prepišu sve na Ibraka, pa haos bi bio haha

Plavi orkestar
Kontakt:

sri maj 11, 2016 7:38 pm

GoodisonPark je napisao/la:
krajisnik87 je napisao/la:Moze li neko objasniti ovo za clanske?
Znam da ove sad vrijede cini mi se negde pred kraj 6 mjeseca .
Ove sad članske važe do 30.06 a ubuduće članska kartica će važiti godinu (365 dana) od dana učlanjenja, (znači možeš se učlaniti u bilo koji dan u godini i članarina ti traje od tog dana). Pred istek članarine ćeš od administracije kluba dobiti poruku o načinu produženja (ovisno kakav način uplate ti odgovara) uplatiš cvaju i tako svake godine ;)

Sve hvalospjevke za administraciju kluba samo tako nastavite :palacgore:
Ja sam im ovo predlagao prije 3-4 mjeseca.Dosta raje nije htjelo da se uclani,cekali su juni.Sad je ovo ok.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

shzna
Kontakt:

sri maj 11, 2016 7:41 pm

SVI U LUKAVICU! :ganja:
1987

exbabilon
Kontakt:

sri maj 11, 2016 7:45 pm

Jel me furate da ipak mozemo i s petog mjesta u Evropu? Kakav Kotrljik, sta treba da se desi?

dell21
Kontakt:

sri maj 11, 2016 7:45 pm

Idu li stolice na zdenku ?

FKZ1921
Kontakt:

sri maj 11, 2016 7:46 pm

exbabilon je napisao/la:
Plavo - Bijeli je napisao/la:Mene je nekako hastra koliko se para potrosilo na dovodjenje svih ovih igraca na zimu (plate igraca), a i ovo sto planiraju dovesti za narednu sezonu.

Ne znam kolike su plate igracima ali pretpostavljam da nisu male igracima poput Stevanovica, Zahirovica...

Dodaj na to da nece biti para od Europe
Zato treba rasteretit budzet, citaj zahvaliti se igracima koji vjerovatno nece dobijati priliku za igru u novoj sezoni. Mailson, Enis, Nedo, Hodzurda, posudba Mujaga, Dino. Zola svakako odlazi, ja bih jos razmislio sta i kako sa Stanicem i Djermanovicem. Ovaj prvi je univerzalac, ali imas dva bolja desna beka, dva bolja lijeva beka, ako dovedemo lijevo krilo onda ni na krilu nece biti u najuzim kombinacijama, nisam siguran koliko je potreban. Djermanovic pored Lendrica, Pozdera i Dzenisa nisam siguran da ce dobijati puno prilike.
Kad se finansiras na nacin da imas samo ono sto sam namaknes,onda vodis racuna o svemu. Prije svakog rashoda kalkulises sve moguce opcije i nakon toga donosis odluku da li ides s tim rashodom ili ne. Nema olakog trosenja,u to mozemo biti sigurni...
Nije isto kad trosis ono sto si sam zaradio i kad trosis babino,dajdzino,amidzino...

dell21
Kontakt:

sri maj 11, 2016 7:46 pm

exbabilon je napisao/la:Jel me furate da ipak mozemo i s petog mjesta u Evropu? Kakav Kotrljik, sta treba da se desi?
Da pobijede naredne 2 utakmice i da sloboda uzme kup :ganja:

ChWilla
Kontakt:

sri maj 11, 2016 7:47 pm

ma čini mi se da moraju još nekoga izbaciti poslije ovih sad...
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

sri maj 11, 2016 7:48 pm

ChWilla je napisao/la:ma čini mi se da moraju još nekoga izbaciti poslije ovih sad...
Ako prođu ove levate, onda igraju protiv četvrtog iz championship grupe

SWRA_1921
Kontakt:

exbabilon je napisao/la:Jel me furate da ipak mozemo i s petog mjesta u Evropu? Kakav Kotrljik, sta treba da se desi?
Trebaju pobijediti sada Charleroi i onda ce igrati sa Genkom ili Gentom (zavisi ko zavrsi 4 a i oni imaju medjusobni duel uskoro) i ako i tu pobijede, tj. izbore Evropu, onda ce amidza vjerovatno odluciti da oni igraju evropsku ligu i time Sarajevo ne bi islo, pa bi isli mi kao 5. ali pod uslovom da Sloboda osvoji kup. :mrgreen:

Leon_Professional
Kontakt:

ChWilla je napisao/la:ma čini mi se da moraju još nekoga izbaciti poslije ovih sad...
Moraju Genk, jer je Genk 4. mjestom izborio finale Pleyoffa za EL.

Elegant
Kontakt:

1. Koriljik mora da pobjedi neke utakmice da izbori europu.
2. Amiđa Tan mora da izabere da li ce Sarajevo (ako ostane cetvrto i ako Slobda uzme kup) ili Koriljik da ide u europu - radi ovi ludih UEFA pravila.
3. Sto se tice nas samo nam treba puno srece.

:mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

delinjo
Kontakt:

sri maj 11, 2016 7:49 pm

dell21 je napisao/la:
Da pobijede naredne 2 utakmice i da sloboda uzme kup :ganja:
ma 100 %...pobjeda slobode i dvije pobjede Kotrijka i mi smo u evropi...inace citao sam da je slicna situacija sa Celzijem i Vitesseom i da holandjanima nije dozboljeno igranje u evropi upravo zbog Celzija ...a poznato je da Abramovic i u ove druge ulaze ako neko nije znao :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Elegant
Kontakt:

sri maj 11, 2016 7:52 pm

Hajde Lutvo nagovori gazdu. :klanjase2:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

omladina1921zeljina
Kontakt:

sri maj 11, 2016 7:59 pm

Ko prenosi tigrove iz bijeljine?
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

rodrigo87
Kontakt:

sri maj 11, 2016 8:01 pm

omladina1921zeljina je napisao/la:Ko prenosi tigrove iz bijeljine?
BHT

P.S Samo Zeljo moze napuniti Tusanj. :shisha:

LARSSON
Kontakt:

sri maj 11, 2016 8:02 pm

http://sportavaz.ba/clanak/16282/senija ... a-grbavici" target="_blank

- Moram reći da odavno nisam imao priliku razgovarati sa poštenijim ljudima, kao što su čelnici Željezničara. Vjerujte mi od prvog dana kad smo uspostavili kontakte ljudi su bili toliko fer i korektni da mi je u jednu ruku žao što nisam završio u Želji, kazao je tada Ibričić u razgovoru za naš list.

fk1921

sri maj 11, 2016 8:07 pm

LARS1921 je napisao/la:http://sportavaz.ba/clanak/16282/senija ... a-grbavici

- Moram reći da odavno nisam imao priliku razgovarati sa poštenijim ljudima, kao što su čelnici Željezničara. Vjerujte mi od prvog dana kad smo uspostavili kontakte ljudi su bili toliko fer i korektni da mi je u jednu ruku žao što nisam završio u Želji, kazao je tada Ibričić u razgovoru za naš list.
Ne znam jel ga hoce sad nasi, po meni on je samo trosak za nas.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Whisperer

sri maj 11, 2016 8:07 pm

LARS1921 je napisao/la:http://sportavaz.ba/clanak/16282/senija ... a-grbavici

uh da ocee bacit potpis da ga oce nasii, prava 10 jeste star al za nase ligee bi nam lego
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava