Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

gavran
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 16, 2016 6:23 pm

LARS1921 je napisao/la:zato kad mi njih pritisnemo u subotu :karanje: :lol:
Mislis njiha
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

ChWilla
Kontakt:

uto avg 16, 2016 6:26 pm

salle86 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:On je pokazao veliko nepostovanje prema klubu onakvim ponasanjem, u Zenici se moglo i nekako tolerisati jer su to grupno odradili, ali nakon 3 utakmice suspenzije onakvu glupost napravit je bezobrazno do bola. Ostavlja ekipu bez glavnog igraca u vezi ukupno 6 utakmica u tako kratkom periodu, uprava treba spucat zestoku novcanu kaznu, a vremena za razmisljanje sad svakako ima..
jbg, svi drugačije vidimo određene stvari
u zenici realno bilo je šta je bilo, tad su ovi naši "huligani" bili branioci kluba
pa se onda priča promjenila, na kraju ispadoše da su obrukali klub
a jesu
no mijenjamo i mi ploče počesto

a sad, ovaj crveni
ne opravdavam ali shvatam
ipak kako već ranije napisah, vazda volim vidjeti da neko onako reaguje jer pokazuje da mu je krivo kad ne ide
nego da je hladnokrvan
to što je pogrešan način, a jbg ... prenese čovjeka
niko ne bi hladne glave tako reagovao
i mi navijači a i "navijači" komentarišemo sa tribina, psujemo, gluposti pričamo
a kad bi stao licem u lice sa nekim igračem ne bi mu psovao
ako me razumiješ
to jesu li huligani ili branioci kluba je subjektivno shvatanje. a objektivno, činjenično je da su ostavili klub na cjedilu. da nije bitan, ne bi njegova suspenzija ni bila tema.
gradi željo boli te *****

delinjo
Kontakt:

uto avg 16, 2016 6:36 pm

ma frajer nas gotovo polusezonu ostavi bez svojih usluga...bolje ga prodaj ako ima kakva ponuda nikakve koristi od njega nemas ...djaba u nogama ako nemas u glavi ...ako ce 2 igrati pa onda isto toliko odmarati smatram da nam i nije potreban...da je dobar igrac to jeste ali da bacas grah i molis Boga svaku utakmicu da ne napravi neku glupost jebes to ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

salle86
Kontakt:

uto avg 16, 2016 6:37 pm

jeste subjektivno ali ne možeš vala ni mijenjati mišljenje kako vjetar puše (ne ti već neki)
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ChWilla
Kontakt:

uto avg 16, 2016 6:39 pm

taj dio je subjektivan, a dio da smo još tri utakmice bez jednog od najboljih igrača njegovom krivicom je objektivan...
gradi željo boli te *****

Format
Kontakt:

uto avg 16, 2016 6:40 pm

Prodao bi ga da je Stilic,pa kakav je ono bezobrazluk

salle86
Kontakt:

uto avg 16, 2016 6:47 pm

Ne znam, jel do lude glave :) ili šta već ali meni se 442 više sviđa sad dok ovo pišem nego dok sam bio na utakmici hhh
Samo kontam (sad se igram trenera) da bar mi nju ne bi trebali igrati ovako kako se igralo protiv Viteza, sa 2 napadača u 20m od njihovog gola.
Lendrić treba biti polušpic i kretati se malo iznad centra pa do 16m, a Pozder (on mi se nekako čini najbolji izbor) da bude od 30m pa do gola protivnika. Tako postavljati odbranu, pa i napad.
Razlog jednostavan, mi nemamo tu "desetku" koja će napraviti slalom kroz sredinu i uposliti napadača/e tako da moramo izmišljati toplu vodu i zgusnuti se malo u sredini kako bi "od noge do noge" prenijeli loptu do protivničkog gola. Onda nije ni bitno ko igra u vezi (Jovan, Tuce, Ugi, Šećer... svi oni imaju dobre strane ali mane), jer bi oni služili faktički da se lopta prenese do Lendrića na 30m, ili da je proslijede na krila...

Jbg počeo sam pametovati, neće na dobro :D
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

sajo10
Kontakt:

uto avg 16, 2016 6:48 pm

Dopustiti sebi ovaj luksuz kada si medju top 3 igraca kluba u ovako teskim trenutcima (prosle sezone kraj, a ove na pocetku) je toliki bezobrazluk. Ne pije vode objasnjenja kao kratak fitilj, i dali ja njega razumijem, ili ga je ovaj udario itd. TO SE NE SMIJE DESAVATI! Jovane, i Tomic je nekada bio nas najbolji igrac mozda pa je presjedio na tribinama. Svi ste vi zamjenjljivi. Ako se moze uzet kakva para za njega odma na zimu prodavati. Ako se misli opametiti onda dati mu zadnju sansu. Cim on drugi put dobija ovakve crvene znaci da ce i treci sigurno nekada. On se nemoze promjeniti ali et haj vidjetcemo. Za mene nebi vise igrao ove polusezone. Radije bi Zerica gurao ili uigravati Secerovica i Ugljesu kao CDM.

delinjo
Kontakt:

uto avg 16, 2016 6:54 pm

sajo10 je napisao/la:Dopustiti sebi ovaj luksuz kada si medju top 3 igraca kluba u ovako teskim trenutcima (prosle sezone kraj, a ove na pocetku) je toliki bezobrazluk. Ne pije vode objasnjenja kao kratak fitilj, i dali ja njega razumijem, ili ga je ovaj udario itd. TO SE NE SMIJE DESAVATI! Jovane, i Tomic je nekada bio nas najbolji igrac mozda pa je presjedio na tribinama. Svi ste vi zamjenjljivi. Ako se moze uzet kakva para za njega odma na zimu prodavati. Ako se misli opametiti onda dati mu zadnju sansu. Cim on drugi put dobija ovakve crvene znaci da ce i treci sigurno nekada. On se nemoze promjeniti ali et haj vidjetcemo. Za mene nebi vise igrao ove polusezone. Radije bi Zerica gurao ili uigravati Secerovica i Ugljesu kao CDM.
iako smo limitirani i ovako zivota mi isto ovo bi uradio...suspenzija do zime i onda prodaja i nek igra mali Zera...koji ce nam ***** budale u ekipi ...i za Husica takodjer isto misljenje imam..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

gavran
Kontakt:

uto avg 16, 2016 7:05 pm

Jednostavno je dobiti zrinjski,samo das gol vise od njega.Kakva taktika samo gol vise,jer kad das gol vise ti si pobijedio,a protivnik od koga si dao gol vise moze sa zaljenjem konstatovati da je izgubio jer si ti dao gol vise od njega koji je dao logicno gol manje jer je izgubio zato sto si ti dao gol vise.Prosto skroz

cikazubo
Kontakt:

uto avg 16, 2016 7:08 pm

salle86 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:On je pokazao veliko nepostovanje prema klubu onakvim ponasanjem, u Zenici se moglo i nekako tolerisati jer su to grupno odradili, ali nakon 3 utakmice suspenzije onakvu glupost napravit je bezobrazno do bola. Ostavlja ekipu bez glavnog igraca u vezi ukupno 6 utakmica u tako kratkom periodu, uprava treba spucat zestoku novcanu kaznu, a vremena za razmisljanje sad svakako ima..
jbg, svi drugačije vidimo određene stvari
u zenici realno bilo je šta je bilo, tad su ovi naši "huligani" bili branioci kluba
pa se onda priča promjenila, na kraju ispadoše da su obrukali klub
a jesu
no mijenjamo i mi ploče počesto

a sad, ovaj crveni
ne opravdavam ali shvatam
ipak kako već ranije napisah, vazda volim vidjeti da neko onako reaguje jer pokazuje da mu je krivo kad ne ide
nego da je hladnokrvan
to što je pogrešan način, a jbg ... prenese čovjeka
niko ne bi hladne glave tako reagovao
i mi navijači a i "navijači" komentarišemo sa tribina, psujemo, gluposti pričamo
a kad bi stao licem u lice sa nekim igračem ne bi mu psovao
ako me razumiješ
Al o tome i pricam, ja nisam psovao kao lik do mene sve redom od Misketa pa do Kostica, i mene je bolio poraz sigurno vise nego njega kojeg prvi put tu vidim, ne znaci ako sam ja miran ko popisan izasao sa stadiona lakse podnio poraz od lika koji se derao i yebavao sve i svasta. Tako je i na terenu, Miroslav je dao jedini 100%, i najvise bi trebao biti isfrustriran cinjenicom da gubis 2-0 i da tvoji saigraci nemaju namjeru promijenit svoj odnos na terenu, i opet ne pravi gluposti kao drugi igraci, to je profesionalizam, nece ni meni ni tebi sef oprostit ako sam ja nervozan dosao od kuce pa to istresao na poslu i sl. Meni onakvi potez nisu nista drugo nego znak nemoci i totalni neprofesionalizam i bezobrazluk ali eto..

Okolele
Kontakt:

uto avg 16, 2016 7:24 pm

gavran je napisao/la:Jednostavno je dobiti zrinjski,samo das gol vise od njega.Kakva taktika samo gol vise,jer kad das gol vise ti si pobijedio,a protivnik od koga si dao gol vise moze sa zaljenjem konstatovati da je izgubio jer si ti dao gol vise od njega koji je dao logicno gol manje jer je izgubio zato sto si ti dao gol vise.Prosto skroz
Ako protivnik ne zabije nijedan gol a ti zabijes jedan pobjedio si.. :palacgore:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

shzna
Kontakt:

uto avg 16, 2016 7:27 pm

Okolele je napisao/la:
gavran je napisao/la:Jednostavno je dobiti zrinjski,samo das gol vise od njega.Kakva taktika samo gol vise,jer kad das gol vise ti si pobijedio,a protivnik od koga si dao gol vise moze sa zaljenjem konstatovati da je izgubio jer si ti dao gol vise od njega koji je dao logicno gol manje jer je izgubio zato sto si ti dao gol vise.Prosto skroz
Ako protivnik ne zabije nijedan gol a ti zabijes jedan pobjedio si.. :palacgore:
Ako pobjedimo sve do kraja, prvaci smo. S pobjedama dolaze i titule.
1987

delinjo
Kontakt:

uto avg 16, 2016 7:28 pm

Okolele je napisao/la:
kategoricno odbijam cinjenicu da je ovaj tvoj post tacan i realan...Zrinjsko moze izgubiti cak i ako postigne gol a mi ne postignemo...autogol :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

gavran
Kontakt:

uto avg 16, 2016 7:30 pm

Okolele je napisao/la:
Nisi shvatio,da ponovim:bitno je dati gol vise,a ne primiti gol manje :titula:

gavran
Kontakt:

uto avg 16, 2016 7:31 pm

E da ga je zabit

delinjo
Kontakt:

uto avg 16, 2016 7:32 pm

gavran je napisao/la:E da ga je zabit
zagorio a :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

rodrigo87
Kontakt:

uto avg 16, 2016 7:33 pm

Jel to nocna gavrane veceras pa u depresiju padas ? :D

kontranogama
Kontakt:

uto avg 16, 2016 7:39 pm

salle86 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
Roberto Baggio je napisao/la:Znači, Blagojević zbog kretenske reakcije, "trenutak nepažnje", na teren se vraća tek u 9. kolu, 17. septembra, za ravno mjesec dana. Bravo, majstore! :lol:
kažem ja i bajram spojio...
jbg
mesčini sam jedini ja kojem je od svih naših Jovan najdraži igrač
ne sporim kvaliete i profesionalnost Miroslava, pa i Ivana, ali nekako mi je ćelavac baš drag (valjda imamo isti mentalitet, i ja bih pocrvenio onako hhh)

treba kritikovati ali treba biti i odmjeren, on je nama itekako bitan igrač, na kraju krajeva on je uz memiju jedini igrač koji je "u potpunom vlasništvu" Želje

jbg Jovane, izdrži :D
Ja Blagoja falim ovde puno ranije nego sto ga je iko na forumu poceo hvaliti. Mislim da je i dalje glavni igrac. Sad malo ga opaliti po usima zbog one gluposti ali ako se opameti i dalje ce biti nosioc igre.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto avg 16, 2016 7:53 pm

Minjore je napisao/la:Pa ako je tegoba igrati i trenirati za par hiljada KM u najvecem Klubu u drzavi, neka ih bude sramota momaka koji rade 12, 13 sati po danu ili po noci da bi dali 30ak KM, da odu u tuzlu, putuju 4 sata da bi gledali 30 minuta utakmice, da bi pokisli i gledali njihovu kurcobolju na terenu..
Postuj ovaj GRB jer su ga prije tebe nosili Osim, Bazdarevic, Skoro, Nikic i ostali koji su imali 13.puta gore uslove, pripreme po selima, dresove bez prezimena, pare bez sponzora a borili su se iskljucivo zbog GRBA.
Hocemo samo da pokazete volju za pobjedom, ne mora pobjede biti al dajte nam do znanja za sta se borite !!
:pljesak: :palacgore:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava