Evo Amar kaze u izjavi poslije meca da je fudbal cudna igra i da smo u ovoj mrljavoj partiji ipak osvojili 3 boda i da je ovo LAGANA UTAKMICA kuci nakon ne zna ni on koliko godina.
Pa nismo ni igrali dok ti ne dodje,tako ispade hahahaahah
Pasa moj preDosadan si fakat. Opra jednom te istom pricom i ti i Guvo raspali.Bosanac1993 je napisao/la: ↑sub apr 20, 2019 9:58 pmEvo Amar kaze u izjavi poslije meca da je fudbal cudna igra i da smo u ovoj mrljavoj partiji ipak osvojili 3 boda i da je ovo LAGANA UTAKMICA kuci nakon ne zna ni on koliko godina.
Ne može se ljudima udovoljitisastrane je napisao/la: ↑sub apr 20, 2019 10:04 pmPasa moj preDosadan si fakat. Opra jednom te istom pricom i ti i Guvo raspali.Bosanac1993 je napisao/la: ↑sub apr 20, 2019 9:58 pmEvo Amar kaze u izjavi poslije meca da je fudbal cudna igra i da smo u ovoj mrljavoj partiji ipak osvojili 3 boda i da je ovo LAGANA UTAKMICA kuci nakon ne zna ni on koliko godina.
Ne pamtim kad sam glasaoOmar500 je napisao/la: ↑sub apr 20, 2019 10:18 pmAnketa za igraca utakmice, glasate za dva igraca kao i do sada
viewtopic.php?f=91&t=888
pogodi ja rezultat, a sto se tice posjete mislim da je bilo izmedju 3 i 4 milje, napokon da i mi nekog nakantamo, napokon zadovoljan izasao sa stadionaCURVA je napisao/la: ↑sub apr 20, 2019 5:56 pmCuj 4000 hiljadezeljeznicka21 je napisao/la: ↑sub apr 20, 2019 5:27 pmocekujem 4.000 ljudi zajedno sa srednjoskolcima, rezultat 3:0 E. Zec, Ramovic i Mujezinovic
cujemo se poslije tekmepa ove nase dame ni familija ne gleda.
Ne mogu vjerovati da ti koji si uvijek smirivao ovako pises. Onda znam da je dogorilo bas...Ujko je napisao/la: ↑sub apr 20, 2019 10:30 pmTuzno je reci, nakon 3:0, ali je ovo katastrofa....Dotakli smo dno zivota...Sto je najtuznije, ne ucimo iz
sopstvenih gresaka....Ermin Zec....iskreno se nadam da ce mu jedini kontakt sa Zeljom biti da gura
Jahicev Porshe, kada ne moze da upali...Ako moze.. Ma, ne znam vise, ne mogu da vjerujem , ovo
je bilo dno dna...Volio bih da mogu biti flegmatican, stucati i podrigivati , ali volim ZELJU vise nego sebe...