sri maj 11, 2016 4:20 pm
Što se tiće broja članova mislim da će on biti puno veći u julu recimo. Dosta raje, a koja se htjela sad učlaniti, vjerovatno je odbila činjenica da im članska vrijedi samo do 01.06. Čisto logično razmišljam, zašto bi se neko učalnio sad u maju, a da mu članska vrijedi još 20 dana, a u današnje vrijeme mnogima 20KM nije baš malo. Tako da sam mišljenja da će to od 01.06. ići puno bolje.
Ideja za marketing. Ako već ne izborimo Evropu svaki Željiovac bi trebao da uplati po još jednu stolicu. Da smo izborili Evropu dali bi 3 puta (ovo sam nas ja dogurao do trećeg pretkola) po 10KM za ulaznicu za tekmu. Čistom matematikom dođemo do računice da bi svi platili ulaznice u vrijednosti jedne stolice. Hajmo sad kad već nećemo ići na te utakmice svi uplatiti po još jednu stolicu na ime tih ulaznica nesuđenih. Još kad uzmemo u obzir koliko bismo para potrošili na gostovanje.... dosta i po jedna od svih nas kojima je Željo u srcu.
Volim te Željo!
Mirsad Siljak: "Te osobe koje su preko dvadeset, da su i preko cetrdeset godina u ovome klubu, njih nije lijepo vidjeti a ne komunicirati sa njima."