Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

IvanOsim
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 11, 2016 3:23 pm

iggy2377 je napisao/la:Mi idemo definitivno u Europu,Sarajevo daje bodeve Olimpiku , Borac i Slavija ispadaju zivi bili pa vidjeli
Svasta, Sarajevo daje bodove Olimpiku... pa ljudi dragi razmislite malo kad pisete, Olimpik sve i da pobijedi, to je zato sto je imao znanja (ili ovi ne znanja) i srece..

Hadzijalagic
Kontakt:

sri maj 11, 2016 3:24 pm

Veceras nek bude 0:0 da znam za koga posle nedelje da navijam..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

iggy2377

sri maj 11, 2016 3:26 pm

IvanOsim je napisao/la:
iggy2377 je napisao/la:Mi idemo definitivno u Europu,Sarajevo daje bodeve Olimpiku , Borac i Slavija ispadaju zivi bili pa vidjeli
Svasta, Sarajevo daje bodove Olimpiku... pa ljudi dragi razmislite malo kad pisete, Olimpik sve i da pobijedi, to je zato sto je imao znanja (ili ovi ne znanja) i srece..
Svejedno daju ili neznaju ja gledam nasu avliju,a kazem daju iz razloga sto je Gracic pitar samo takav.

cikazubo
Kontakt:

sri maj 11, 2016 3:33 pm

iggy2377 je napisao/la:
IvanOsim je napisao/la:
Svejedno daju ili neznaju ja gledam nasu avliju,a kazem daju iz razloga sto je Gracic pitar samo takav.
Ma do sad su uvijek igrali protiv Sarajeva, znali su vec prije 3-4 kola da ce u zadnjem morat ostat neporazeni, pa nisu dzabe pobjedjivali ove zadnje utakmice da bi na kraju skinuli gace i ispali iz lige.. Igrace Olimpic 100%..

Plava Porodica
Kontakt:

sri maj 11, 2016 3:33 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Veceras nek bude 0:0 da znam za koga posle nedelje da navijam..
I ja se ibretim..ove me varijante i zavjere ubiše adže mi.

@Larssone hvala :palacgore:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri maj 11, 2016 3:35 pm

LARS1921 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Offtopic:Zna li neko ima li prenosa finala veceras?
BHT
HD naglasi molicu lijepo :ganja:

LARSSON
Kontakt:

sri maj 11, 2016 3:36 pm

Minjore je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Offtopic:Zna li neko ima li prenosa finala veceras?
BHT
HD naglasi molicu lijepo :ganja:
4k

Ajde ocel neko reci ocel biti fina vijest danas :D

nookey
Kontakt:

sri maj 11, 2016 3:44 pm

Srušen zapad :cry:

vrbanjusa
Kontakt:

sri maj 11, 2016 3:47 pm

Samo 3822 člana kluba, sramotno majke mi. Nakon svih pozitivnih dešavanja mi ne možemo nagurati bar na 5000.
Baš sam nešto razočaran u ovaj broj članova.
21 10 4

Petrović Slavko

Elegant
Kontakt:

sri maj 11, 2016 3:50 pm

pinki je napisao/la:Srušen zapad :cry:
Jeste ocistili staru drvenu konstrukciju, sad ide novo i modernije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri maj 11, 2016 3:51 pm

BHT-u je samo znak u HD-u tako da opet moram smanjiti sliku za trećinu da bi bilo gledljivo. Ja ovdje predviđam 2:1 za Slobodu i patnju u finalu jer je ćelo pametan bio, nabio razliku u prvom dijelu pa sad poklanja utakmice, opstanak je izborio a za plasman na tabeli ga boli briga pa sad može odmarati igrače za kup. Slobodu sad još dodatno zeznuše pomjeranjem zadnjeg kola za nedelju pa će u revanšu biti baš umorni, kvalitetniji su tri puta ali....

Evropa nam je još pred nosom i ja nisam prestao da vjerujem u mogućnost plasmana, evo vidim da nas može i sa druge strane bog pogledati da prođemo tako sa još nije ništa gotovo. U nedelju napraviti invaziju i poručiti klubu i igračima da smo mi tu uvijek i do zadnje kapi krvi. Nesmiju klonuti duhom i ako im na utakmici bude pao ritam i moral mi moramo grla poderati da ih dignemo.
Zadnja izmjena: Izlija, dana/u sri maj 11, 2016 3:52 pm, ukupno mijenjano 1 put.
イビチャ・オシム

LARSSON
Kontakt:

sri maj 11, 2016 3:52 pm

Izlija je napisao/la:BHT-u je samo znak u HD-u tako da opet moram smanjiti sliku za trećinu da bi bilo gledljivo. Ja ovdje predviđam 2:1 za Slobodu i patnju u finalu jer je ćelo pametan bio, nabio razliku u prvom dijelu pa sad poklanja utakmice, opstanak je izborio a za plasman na tabeli ga boli briga pa sad može odmarati igrače za kup. Slobodu sad još dodatno zeznuše pomjeranjem zadnjeg kola za nedelju pa će u revanšu biti baš umorni, kvalitetniji su tri puta ali....

Evropa nam je još pred nosom i ja nisam prestao da vjerujem u mogućnost plasmana, evo vidim da nas može i sa druge strane bog pogledati da prođemo tako sa još nije ništa gotovo. U nedelju napraviti invaziju i poručiti klubu i igračima da smo mi tu uvijek i do zadnje kapi krvi. Nesmiju klonuti duhom i ako im na utakmici nude pao ritam i moral mi moramo grla poderati da ih dignemo.
Razlike izmedju HD i obicnog ima, ali je mala.

Plavo - Bijeli

sri maj 11, 2016 3:53 pm

vrbanjusa je napisao/la:Samo 3822 člana kluba, sramotno majke mi. Nakon svih pozitivnih dešavanja mi ne možemo nagurati bar na 5000.
Kad neko kaze mi smo fudbalska drzava, volimo fudbal, zivimo fudbal...

Pogledaj 5-6-7 ligu Engleske. Ljudi hladno imaju bolji prosjek na stadionima nego 80% Balkana.

Evo 5 rang u Engleskoj

slika
BOG BOSNA I BOSNJACI

nookey
Kontakt:

sri maj 11, 2016 4:03 pm

Elegant je napisao/la:
pinki je napisao/la:Srušen zapad :cry:
Jeste ocistili staru drvenu konstrukciju, sad ide novo i modernije.
ja mislio ova inspekcija dolazila :rofl1:

Jaozinho22

sri maj 11, 2016 4:05 pm

U ove dvije utakmice ćemo vidjeti jel Ćelavom bitnija zarada od 200k e + ili klupa kosookih,ustvari ne mogu ih više ni tako zvat ni sami ne znaju čiji su :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Whisperer

sri maj 11, 2016 4:15 pm

LARS1921 je napisao/la:
Izlija je napisao/la:BHT-u je samo znak u HD-u tako da opet moram smanjiti sliku za trećinu da bi bilo gledljivo. Ja ovdje predviđam 2:1 za Slobodu i patnju u finalu jer je ćelo pametan bio, nabio razliku u prvom dijelu pa sad poklanja utakmice, opstanak je izborio a za plasman na tabeli ga boli briga pa sad može odmarati igrače za kup. Slobodu sad još dodatno zeznuše pomjeranjem zadnjeg kola za nedelju pa će u revanšu biti baš umorni, kvalitetniji su tri puta ali....

Evropa nam je još pred nosom i ja nisam prestao da vjerujem u mogućnost plasmana, evo vidim da nas može i sa druge strane bog pogledati da prođemo tako sa još nije ništa gotovo. U nedelju napraviti invaziju i poručiti klubu i igračima da smo mi tu uvijek i do zadnje kapi krvi. Nesmiju klonuti duhom i ako im na utakmici nude pao ritam i moral mi moramo grla poderati da ih dignemo.
Razlike izmedju HD i obicnog ima, ali je mala.
jel nas prenosi moja tv u nedelju
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

pintol_TM87
Kontakt:

sri maj 11, 2016 4:16 pm

Jaozinho22 je napisao/la:U ove dvije utakmice ćemo vidjeti jel Ćelavom bitnija zarada od 200k e + ili klupa kosookih,ustvari ne mogu ih više ni tako zvat ni sami ne znaju čiji su :kafa:
koja teorija zavjere, ti izgleda imas komplekse prema njima..
sloboda je favorit i osvojit ce..
i prestanite vise o njima, sudijama i o glupim teorijama koje nemaju veze ni s cim..

FKZ1921
Kontakt:

sri maj 11, 2016 4:18 pm

vrbanjusa je napisao/la:Samo 3822 člana kluba, sramotno majke mi. Nakon svih pozitivnih dešavanja mi ne možemo nagurati bar na 5000.
Svaka isprika za mali broj clanova je suvisna. Ali se neke analize moraju raditi. Ono sto se moze uzeti kao neko opravdanje,tajming za uclanjenje nije bio bas povoljan. Clanske se vezu za sezonu i sve do sad uplacene clanske vrijede do kraja sezone,odnosno do 6. mjeseca ove godine. Dakle,po zavrsetku sezone idemo u novu kampanju za clanske. To bi trebalo marketinski osmisliti i pokusati ciljati neku cifru...Recimo 6000 clanova. Mozda da se cilja neki rekord s clanskim,ne znam u kojoj sezoni smo imali najvise clanskih...Mozda cijeloj prici s clanskim dati neku temu,odnosno,konkretnu namjenu za pare skupljene po ovom osnovu. Sdumati sta pametno...

Avanes
Kontakt:

sri maj 11, 2016 4:20 pm

Što se tiće broja članova mislim da će on biti puno veći u julu recimo. Dosta raje, a koja se htjela sad učlaniti, vjerovatno je odbila činjenica da im članska vrijedi samo do 01.06. Čisto logično razmišljam, zašto bi se neko učalnio sad u maju, a da mu članska vrijedi još 20 dana, a u današnje vrijeme mnogima 20KM nije baš malo. Tako da sam mišljenja da će to od 01.06. ići puno bolje.

Ideja za marketing. Ako već ne izborimo Evropu svaki Željiovac bi trebao da uplati po još jednu stolicu. Da smo izborili Evropu dali bi 3 puta (ovo sam nas ja dogurao do trećeg pretkola) po 10KM za ulaznicu za tekmu. Čistom matematikom dođemo do računice da bi svi platili ulaznice u vrijednosti jedne stolice. Hajmo sad kad već nećemo ići na te utakmice svi uplatiti po još jednu stolicu na ime tih ulaznica nesuđenih. Još kad uzmemo u obzir koliko bismo para potrošili na gostovanje.... dosta i po jedna od svih nas kojima je Željo u srcu.

Volim te Željo!
Mirsad Siljak: "Te osobe koje su preko dvadeset, da su i preko cetrdeset godina u ovome klubu, njih nije lijepo vidjeti a ne komunicirati sa njima."

Jaozinho22

sri maj 11, 2016 4:23 pm

pintol_TM87 je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:U ove dvije utakmice ćemo vidjeti jel Ćelavom bitnija zarada od 200k e + ili klupa kosookih,ustvari ne mogu ih više ni tako zvat ni sami ne znaju čiji su :kafa:
koja teorija zavjere, ti izgleda imas komplekse prema njima..
sloboda je favorit i osvojit ce..
i prestanite vise o njima, sudijama i o glupim teorijama koje nemaju veze ni s cim..
;)
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.

Prijava