struja je napisao/la:Nekad sam iz visokog na utakmicu,danas puno auto
Na klupi je. Ulazi u drugom i zabija za bodLeon_Professional je napisao/la:Dado nije u pocetnom sastavu.
Hajde cuvacemo mjestastruja je napisao/la:Nekad sam iz visokog na utakmicu,danas puno auto
Sigurno, stavio bi ga trener u prvu al niko mu nije rekao da je Dado otreso Geru..Virtu4L je napisao/la:Na klupi je. Ulazi u drugom i zabija za bodLeon_Professional je napisao/la:Dado nije u pocetnom sastavu.
meni nijecikazubo je napisao/la:Ima li jos neko da mu nije stigla ona zahvalnica ?
Neznam ni sam vise. Ovdje citam da je dobro uradio minutazu na Tusnju a 4 dana kasnije ni na klupi. Haj budi pametan... Memija igra desno krilo a Husic je na lijevom beku.godrina je napisao/la:Ne kontam sta je sa njim. Zar moze bit tako los na treningu ccc, i memija na lijevom beku ??
Ma kakvi dobro da je odradio, nije dodirnuo loptu u Tuzli. Nije nikakav dojam na mene ostavio.sajo10 je napisao/la:Neznam ni sam vise. Ovdje citam da je dobro uradio minutazu na Tusnju a 4 dana kasnije ni na klupi. Haj budi pametan... Memija igra desno krilo a Husic je na lijevom beku.godrina je napisao/la:Ne kontam sta je sa njim. Zar moze bit tako los na treningu ccc, i memija na lijevom beku ??
Svidja mi se ipak prvih 11. Idemo na pobjedu! Nista drugo ne dolazi u obzir!
Ne kontam, ukleta nam ta strana ccsajo10 je napisao/la:Neznam ni sam vise. Ovdje citam da je dobro uradio minutazu na Tusnju a 4 dana kasnije ni na klupi. Haj budi pametan... Memija igra desno krilo a Husic je na lijevom beku.godrina je napisao/la:Ne kontam sta je sa njim. Zar moze bit tako los na treningu ccc, i memija na lijevom beku ??
Svidja mi se ipak prvih 11. Idemo na pobjedu! Nista drugo ne dolazi u obzir!