Vrag je napisao/la:Samo se nemoj zenitiOkolele je napisao/la:

Vrag je napisao/la:Samo se nemoj zenitiOkolele je napisao/la:
Jeste. Spominjao je suprugu AndreuChWilla je napisao/la:ja mislim da je već oženjen.
Moje mišljenje da češće ja i ti posjetimo primorje nego ti što su dobili batine kod stojoradaChWilla je napisao/la:za konflikta na plaži dušu dalo...bježi ba da naiđe neko što je dobio batine kod strojorada
ma ne otvarm tu stranicu odavno a kad su je tek otvorili onomad svi lajkasi su bili gurbeti lavorasi sitnog zuba.shzna je napisao/la:Samo otvoriti prozor koji prikazuje osobe koje su lajkale objavu. Sve će se samo kazati.
I meni maloprije, mali se oduševio. Ovo je za na zid. Djeci je to zabremedet.Hurmasica je napisao/la:Povodom učestovanja u projektu "Za evropsku Grbavicu". Svako će dobiti zahvalnicu, evo meni je stigla u sandučeRodom s mejtaša je napisao/la:Kakve zahvalnice?baxuz87 je napisao/la:Jesu vam dosle zahvalnice?
Ma treba njih/njega tuziti. Moze se stranica ugasiti i otvoriti nova. A nije sad da je i ovo previse al opet treba to sasjec u startu da kasnije ne dođe do neceg goreg. Ja u ovom vidim narusavanje privatnosti jer vjerujem da nemaju pravo objavljivati vase licne podatke (ime, prezime, slika) bez vase dozvole...Minjore je napisao/la:Prijavite stranicu facebooku i nista vise
To su bezmudaši, uhljupi, najgora sorta, jer da nije tako i da imaju muuda, JAVNO bi se predstavili i postavljali onakve stvari. Obične pi.čket.ine. Anonimusi iz mišjih rupa i to im je jedini vid zadovoljštine. Nemaju svoj stav i sve je bazirano na izmišljanju i spletkarenju. Lično bih volio da se predstave, ukoliko su homo sapiensiOkolele je napisao/la:Hahaha koji debili objavlju lafo neka imena,prozivaju osobe,tacno ce ih neko nalupati da ne znaju za sebe..
Bravo @avlami97avlami97 je napisao/la:To su bezmudaši, uhljupi, najgora sorta, jer da nije tako i da imaju muuda, JAVNO bi se predstavili i postavljali onakve stvari. Obične pi.čket.ine. Anonimusi iz mišjih rupa i to im je jedini vid zadovoljštine. Nemaju svoj stav i sve je bazirano na izmišljanju i spletkarenju. Lično bih volio da se predstave, ukoliko su homo sapiensiOkolele je napisao/la:Hahaha koji debili objavlju lafo neka imena,prozivaju osobe,tacno ce ih neko nalupati da ne znaju za sebe..