Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet sep 07, 2018 9:46 pm

Greska je napisati recimo " fubdaler".. Ono je blamaza teska...

Hare79
Kontakt:

storm_raider je napisao/la:
pet sep 07, 2018 9:32 pm
Hare79 je napisao/la:
pet sep 07, 2018 9:28 pm
Nedavno mi pade jedna ideja na pamat pa da je podijelim sa forumskim pukom, bas me zanima vase misljenje.
Sta mislite da FK Zeljo, dakle ne SD Zeljeznicar, ima svoj kosarkaski ogranak kao sto imaju Barca, real, bajern, cuo sam uskoro i juventus itd. Kontam da dodje do nekog spajanja kk spars i fk zeljo, i da se taj kk zove, lupam, zeljo spars. Sparsi svakako igraju u dvorani pored stadiona, a ono sta oni nemaju a mi imamo su navijaci, i to bi bio nase ucesce u osnivanju novog kluba koji bi poslovao samostalno bez finansijskog opterecenja za fk. Nekako su horde vazda kk bosnu smatrali svojim klubom, na njihove tekme su nosali svoje salove itd. Sta mislite o tome, bi li isli na kosarkasku tekmu i navijali za kk zelju? Ja bih.
Pa nekada je bio kosarkaski klub. Ugasen da bi KK Bosna opstala. Bila je prica da ce se to ponovo aktivirati. Naravno da bih isao. Isto kao i na fudbalske utakmice. Ne bih propustao.

Inace, promjenili su na portalu onaj naslov. Greska, a nazalost desila se na takvoj vijesti.

...
Znam da je ranije bio kk zeljznicar ali u sklopu SD. Ovo bi bio ogranak naseg fk koji ne bi imao veze sa SD. A postoji vec ozbiljan kk na grbavici, a to je spars koji nema navijace, a igra aba ligu. E.sad, fk zeljo kao svoj kapital u cijeli projekat ulaze navijacku podrsku a sparsi.sve ostalo, svoju skolu kosarke itd. A zamislite da u novoj dvorani na.grbavici na kosarkaskoj tekmi s zvezdom grmi Zeljoooooo...

storm_raider
Kontakt:

pet sep 07, 2018 9:49 pm

Minjore je napisao/la:
Greska je napisati recimo " fubdaler".. Ono je blamaza teska...
Slazem se. Idiotska.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Bosanski lonac
Kontakt:

pet sep 07, 2018 9:51 pm

Hare79 je napisao/la:
pet sep 07, 2018 9:32 pm
Hare79 je napisao/la:
Nedavno mi pade jedna ideja na pamat pa da je podijelim sa forumskim pukom, bas me zanima vase misljenje.
Sta mislite da FK Zeljo, dakle ne SD Zeljeznicar, ima svoj kosarkaski ogranak kao sto imaju Barca, real, bajern, cuo sam uskoro i juventus itd. Kontam da dodje do nekog spajanja kk spars i fk zeljo, i da se taj kk zove, lupam, zeljo spars. Sparsi svakako igraju u dvorani pored stadiona, a ono sta oni nemaju a mi imamo su navijaci, i to bi bio nase ucesce u osnivanju novog kluba koji bi poslovao samostalno bez finansijskog opterecenja za fk. Nekako su horde vazda kk bosnu smatrali svojim klubom, na njihove tekme su nosali svoje salove itd. Sta mislite o tome, bi li isli na kosarkasku tekmu i navijali za kk zelju? Ja bih.
Pa nekada je bio kosarkaski klub. Ugasen da bi KK Bosna opstala. Bila je prica da ce se to ponovo aktivirati. Naravno da bih isao. Isto kao i na fudbalske utakmice. Ne bih propustao.

Inace, promjenili su na portalu onaj naslov. Greska, a nazalost desila se na takvoj vijesti.

...
Znam da je ranije bio kk zeljznicar ali u sklopu SD. Ovo bi bio ogranak naseg fk koji ne bi imao veze sa SD. A postoji vec ozbiljan kk na grbavici, a to je spars koji nema navijace, a igra aba ligu. E.sad, fk zeljo kao svoj kapital u cijeli projekat ulaze navijacku podrsku a sparsi.sve ostalo, svoju skolu kosarke itd. A zamislite da u novoj dvorani na.grbavici na kosarkaskoj tekmi s zvezdom grmi Zeljoooooo...
To je bilo aktuelno prije nekoliko godina.
Sa Željom do groba, života mi moga!!

cikazubo
Kontakt:

pet sep 07, 2018 9:53 pm

Hare79 je napisao/la:
Prije dvije godine je bilo nekih namjera da se upravo to i ostvari, Bosna se vratila a time i publika (u tom periodu), Spars nije imao nikakve podrske a pogotovu u tim "derbijima" je bilo jasno da sportski nece ukrasti kosarkasku publiku ovog grada, a Vukotic uz pomoc par prijatelja je vodio neke inicijalne pregovore sa Selimovicima iz Sparsa, zavrsavala se nova dvorana, i sve je bilo logicno, Spars se preimenuje u KK Zeljeznicar i igra na Grbavici, Vukotic je inace iz svijeta kosarke i poznaje dosta ljudi, i nakon par pregovora bilo je jasno da se tipovi poput brace Selimovica ne uklapaju ni 1% sa politikom FK Zeljeznicar kao ni sa nekim ljudima koje bi Vukotic postavio na kljucne pozicije, sve je brzo palo u vodu ali ko zna, mozda se opet nekad osnuje taj KK Zeljo i to preko FK kao sto si napisao, bilo bi pravo osvjezenje, a i mnogo je lakse napraviti rezultat nego u fudbalu tj puno je jeftinije.

Hare79
Kontakt:

pet sep 07, 2018 10:04 pm

Nisam znao da je vukotic razgovarao sa selimovicem i da je postojala takva ideja. Zao mi je sto je propala, mozda nije.definitivno, al u svakom slucaju ima dosta potencijala i bila bi pravo osvjezenje. Nadam se da ce se nekad ponovo pokrenuti.

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet sep 07, 2018 10:15 pm

Jbeni Portugal promasi penal za izjednacenje u sudijskoj nadoknadi. Ovako se moramo boriti za prolaz na euro.
@Lars jel mozes naci ko je kod Rumuna suspendovan za utakmicu protiv nas? Imali su dosta kartona...

cikazubo
Kontakt:

pet sep 07, 2018 10:25 pm

Hare79 je napisao/la:
Nisam znao da je vukotic razgovarao sa selimovicem i da je postojala takva ideja. Zao mi je sto je propala, mozda nije.definitivno, al u svakom slucaju ima dosta potencijala i bila bi pravo osvjezenje. Nadam se da ce se nekad ponovo pokrenuti.
I ranije je bilo pokusaja doduse preko sportskog drustva, skola kosarke RIN je trebala postati KK Zeljeznicar uz sav postojeci strucni kadar, omladinski pogon trebala je da se osnuje seniorska ekipa kojq bi pocela takmicenje u A2 ligi, znam da se slavilo i da je bila neka svecanost povodom tog deala ali sta se na kraju desilo pa nije ispostovan taj dogovor stvarno ne znam.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pet sep 07, 2018 10:26 pm

BlwD je napisao/la:
pet sep 07, 2018 10:15 pm
Jbeni Portugal promasi penal za izjednacenje u sudijskoj nadoknadi. Ovako se moramo boriti za prolaz na euro.
@Lars jel mozes naci ko je kod Rumuna suspendovan za utakmicu protiv nas? Imali su dosta kartona...
Nedelcu i ova dva sa crvenim

storm_raider
Kontakt:

pet sep 07, 2018 10:29 pm

cikazubo je napisao/la:
Hare79 je napisao/la:
I ranije je bilo pokusaja doduse preko sportskog drustva, skola kosarke RIN je trebala postati KK Zeljeznicar uz sav postojeci strucni kadar, omladinski pogon trebala je da se osnuje seniorska ekipa kojq bi pocela takmicenje u A2 ligi, znam da se slavilo i da je bila neka svecanost povodom tog deala ali sta se na kraju desilo pa nije ispostovan taj dogovor stvarno ne znam.
Nije RIN nikada mogao biti ozbiljna opcija. Skola kosarke.

Sparsi su najozbiljnija opcija do sada.

Ali, sto se tice foruma u sljedecih 7 dana hajcamo maksimalno za utakmicu!

cikazubo
Kontakt:

pet sep 07, 2018 10:36 pm

cikazubo je napisao/la:
Hare79 je napisao/la:

Bio je RIN opcija, ekipa iz sportskog drustva se dobro zapila sa Rusom te noci u prostorijama kluba povodom te fuzije, roster se vec poceo sklapati za novu sezonu, ali kao sto napisah gore ne znam sta se dalje desavalo..

storm_raider
Kontakt:

pet sep 07, 2018 10:42 pm

cikazubo je napisao/la:
pet sep 07, 2018 10:36 pm
cikazubo je napisao/la:

Bio je RIN opcija, ekipa iz sportskog drustva se dobro zapila sa Rusom te noci u prostorijama kluba povodom te fuzije, roster se vec poceo sklapati za novu sezonu, ali kao sto napisah gore ne znam sta se dalje desavalo..
Bio je opcija, ali ne ozbiljna. To ti kazem. Ostalo samo na ideji. Rusko nije za tih fuzija ni sposoban.

Brkoo
Kontakt:

pet sep 07, 2018 11:39 pm

Ma svasta bi se moglo uraditi da su u sportskom drustvu normalni ljudi. Mogao je danas da egzistira muski kosarkaski klub, npr. da Vukotic bude predsjednik, jer se razumije u kosarku, ima poznanstva, mogao bi privuci i sponzore, stvorila bi se pozitivna prica, navijaci bi stali iza zdravog kluba, za par sezona uz pametna ulaganja bi se tukli sa regionalnim klubovima.

Isti slucaj i sa futsal klubom, sport za koji ti ne trebaju milionska ulaganja da bi bio najbolji u drzavi. Ko ce ba pratiti ekipu i davati novac novac debilima poput violine. Uz normalne ljude i zdravu pricu futsal i kosarkaski klub bi bili prava stvar..
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u pet sep 07, 2018 11:50 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet sep 07, 2018 11:46 pm

pet sep 07, 2018 8:53 pm
pet sep 07, 2018 8:13 pm
Pozdrav,

Na ovoj temi cemo izabrati izgled natpisa na reflektoru:

viewtopic.php?f=51&t=807&p=362007#p362007

Upadajte!
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

igla
Kontakt:

pet sep 07, 2018 11:51 pm

Imamo li sanse biti medju 4 najbolje drugoplasirane?

PratimsamoPlave

sub sep 08, 2018 12:39 am

CURVA je napisao/la:
pet sep 07, 2018 8:05 pm
PratimsamoPlave je napisao/la:
pet sep 07, 2018 7:30 pm
sajo10 je napisao/la:
pet sep 07, 2018 7:15 pm
Jel sad shvatate zasto nasa djeca se ne smiju drzati vise od max dvije (tri) godine u nasoj ligi? Pogledajte Memiju.. Najbolji vam je primjer. Em ces uzeti najvise para jer naprave boom, em djeci moras dati sansu da jos vise napreduju u kvalitetnijim uslovima. Kerim je skroz drugi igrac nasprem onog sto je otisao.

Meni bi jedan od Anela/Harisa vec na ljeto morao ici. Sto zbog nas kao klub, sto zbog njih licno.
Bravo. U suprotnom bi mogli imati slucajeve tipa Sadikovic.
Uopste se ne slazem mi kao klub moramo raditi da im damo sve uslove da napreduju i da mi budemo ti koji ce uzeti najvise a ne drugi klubovi .
Lijepo to zvuci u teoriji. Ali sad za sad, ne znam sta mozemo ponuditi nasim mladim igracima da oni zadrze motiv nakon odbijene ponude. Ekipe iz regiona svoje talente ne mogu zadrzat, a plasiraju se u grupnu fazu, a tek bi trebali da imaju motiva. Ono sto za njih predstavljaju ponude Marseja, Lestera za nas predstavlja ponuda Konjaspora, nesto sto ne mozemo odbiti,eventualno se ugradit u transfer. Mi tek toliko sad za sad mozemo pruziti igracu da se afirmise i proba osvojiti individualni ili timski trofen i ako izleti slucajno do plej ofa, i to je sve luksuz jer ce vani imati sto puta bolje uslove za napredak, a o parama da se ne prica.
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

PratimsamoPlave

sub sep 08, 2018 12:41 am

San mi je da imamo taj veliki sportski kolektiv, rukometni, kosarkaski klub Zeljeznicar. Ali koliko poznajemo neke ljude u SD to bi i mogao ostati samo san.
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

Kospa
Kontakt:

sub sep 08, 2018 1:00 am

To bi bilo odlicno fakat... KK Zeljeznicar. Koliko nam je kosarka u qrcu odmah bi sampioni bili. Sramota je generalno za grad Sarajevo sta nam se desava sa kosarkom 😞
... Godine života svoga tebi dao sam...

Plava Porodica
Kontakt:

sub sep 08, 2018 5:08 am

ma bježi, ko bi ganjao smjene još i za to..
i ovako izgidoh.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub sep 08, 2018 8:04 am

storm_raider je napisao/la:Pozdrav,

Na ovoj temi cemo izabrati izgled natpisa na reflektoru:

viewtopic.php?f=51&t=807&p=362007#p362007

Upadajte!
Hajmo ljudi glasati jos malo, pa da posaljemo finalnu odluku.

Oko 12 danas cu uzeti rezultate i javiti ljudima u klubu...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], dobar tri, Google [Bot], NEZALAGANJE, SupremeGucci i 40 gostiju.

Prijava