ako se bude pristupilo ozbiljno nece bit patnja, sistem lako cemo ne dolazi u obzirCARSONIO je napisao/la:i protiv Viteza ce biti patnjagodrina je napisao/la:Samo nije vitez losa ekipa, remi na pecari, minimalno u tuzli. Necemo se zajebbavat.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako se bude pristupilo ozbiljno nece bit patnja, sistem lako cemo ne dolazi u obzirCARSONIO je napisao/la:i protiv Viteza ce biti patnjagodrina je napisao/la:Samo nije vitez losa ekipa, remi na pecari, minimalno u tuzli. Necemo se zajebbavat.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
igrao si prošle godine pa je bilo isto i gore. jer bekrić od početka u ovakvim utakmicama već oko 40. minute postaje igrač manje i onda je svejedno je li taj igrač manje malo naprijed ili malo nazad na tabli. lijevo krilo isto hajmo reći pola igrača manje...MrRiccoli je napisao/la:Ja znam da nam je svima dosadila ta formacija i da smo mnogi jedva cekali da se to promjeni ali mislim da smo danas morali igrati 4-5-1 jer su nam trebala trojica u sredini i dvojica po stranama ali sta je tu je
Sent from my C5303 using Tapatalk
Lars hvala za linkoveLARS1921 je napisao/la:http://sport1.ba/bivsi-igrac-dinama-stize-na-grbavicu/
Ko je pisao za Lelića, sad jel istina bila ili šta ne znam
iggy2377 je napisao/la:Lars hvala za linkoveLARS1921 je napisao/la:http://sport1.ba/bivsi-igrac-dinama-stize-na-grbavicu/
Ko je pisao za Lelića, sad jel istina bila ili šta ne znam
Kažem ti ja, tačno je raja počela buncati. Niko mjere nema ni kada pobijedimo ni kada izgubimo. Da ne pratim Želju a da otvorim ovaj forum pomislio bih po komentarima pojedinaca, nakon svake pobjede da se pišamo po konkurenciji, a nakon svakog poraza da smo u krizi rezultata, da se raspadamo i borimo za opstanak. Ove sezone će biti čudnih rezultata koliko god hoćete. Kiksat će i Zrinjski, Sloboda, kone, Široki će se dići kad tad i pomrsiti nekome račune. Kukati radi jednog poraza i to u Tuzli je stvarno smiješno. Eto mi toliko jaki da nećemo sebi dozvoliti niti jedan poraz ove sezone, moš misliti...LARS1921 je napisao/la:E cuj mozda otkaz dao
Stvarno vama preventivne banove treba pucati i u zajebanciji