Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Brkoo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 06, 2019 10:56 pm

pile87 je napisao/la:
sub apr 06, 2019 10:17 pm
Brkoo je napisao/la:
sub apr 06, 2019 10:08 pm
Najveci krivac za ovakvu sezonu je Senad Misimovic sa ostalim ljudima iz prosle uprave i "trenerima". Godinama unazad dovodili su sve i svasta u Zelju, ova sezona je rezultat njihovog "znanja". Napravili ekipu koja ima kvalitet da se bori za sredinu tabele. Amarova greska je sto se sad vratio, trebao je sacekati ljeto i onda napraviti cistku a ne ovako preuzeti ekipu punu glupih igraca sa sumnjivim kvalitetom.

Zar je moguce da neko moze biti onako glup kao Kjosevski? Najgori golman u povijesti kluba, ekipe iz kantonalnih liga imaju bolje golmane. Reprezentativac lafo, fuj.

Bogicevica nabiti nogom da ode u picku maminu al' momentalno.

Sipovic skoro citavu karijeru igrao u Maroku i takvim zemljama, valjda je jasno zbog cega..

Refiku ce ljudi iz AEK-a zabraniti pristup njihovom stadionu kad vide njegovu pickurinu od sina.

Hajdarevicu oprosti se od fudbala, ubleho mrtva, bavi se necim drugim u zivotu.

Nemam snage da ih sve komentarisem, od golmana do napadaca su nam potrebna pojacanja ubrzo. Rijesiti se ovih debila i luzera od igraca za sva vremena..
Ta prica je *****, igrali su derbi Stanic, Mujezinovic, Sadikovic, Sipovic, vrceni Bogicevic igraci koje je Amar sad doveo ili produzio + nasa djeca Veca, Saban,Zajim i Hajdar to je nase
ostaje ti da vidis ko je jos igrao da je sa strane i da je doveden prije u klub i vidi na koju stranu preteze broj igraca. Od starih igraca Krpic, Sinisa i Veseli eto da ti bude lakse...
@Pile, Da bi se napravio rezultat potreban je plan i vizija. I novac normalno. Da li smo imali novac? Jesmo, samo ga nismo iskoristili na pravi nacin nego smo ga bacali na polovnjake. Da li smo imali plan i viziju? Nismo, nije nam to bilo bitno, bilo je bitno dovoditi kamione igraca na koje su ljudi svrsavali. I tako par godina..

Rezultat svih takvih transfer rokova kad smo bacali pare i kad je bio bitan kvantitet u odnosu na kvalitet smo iskihali u ovoj sezoni. Nema u ekipi igraca koji je kvalitet iznad lige, neko ko ce dici ekipu i kad ne ide okrenuti stvari u nasu korist. Jednog jedinog igraca nemamo da valja.

Ne moze se u sezonu uci sa Kjosevskim na golu, sa jednim lijevim bekom, sa jednim desnim bekom, dva veznjaka(Hajdarevic i Sabanadzovic gori i od onog Elsnera) Blagojevicu(dali mu da moze ici kad zeli) sa 3 ofanzivna veznjaka i jednim napadacem. Mislim moze se tako uci u sezonu, mi smo dokaz da se moze tako uci ali se ne mogu na taj nacin trofeji osvajati, cak ni u ovoj ligi..
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u sub apr 06, 2019 10:58 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Tare1921

sub apr 06, 2019 10:57 pm

Plava Porodica je napisao/la:
sub apr 06, 2019 10:54 pm
Ma vezni red je ključ problema.
Najlošiji u historiji Želje.
Ova dvojica su rang Elsnera.
Ende.
Uz ramovića koji ako ovako nastavi će uskoro biti na "out" spisku..
Eto sami oni krivo pa sto onda nista preko krila bismo napravili kad preko sredine nece ili sto od tri jebena napada sa strane torpeda nasi defanzivci i golman nisu u stanju sprijeciti barem jedan gol.

PlaviVlak
Kontakt:

sub apr 06, 2019 11:00 pm

**** vas poređenje Amara i Misimovića, poredite Amar kao trenera sa Mulalićem, Adžemom na derbijima. Najjače Sarajevo u zadnjih 10ak godina dođe na Grbavicu, pa ih Tiago ohladi jer smo se dobro postavili i srce ostavili na terenu. Amar je večeras preloše odradio utakmicu, Mustafa je morao igrati u veznom redu, neko drugi na krilu, morao je praviti izmjene za ofanzivne igrače, a ne vaditi Sinišu i ubaciti smrada. Amar je hladan, šprda se na pressici poslije poraza od 3:0 i ponaša se 90 minuta kao da ga boli *****. Husref i pomoćnici 90 minuta skaču, sugerišu, naši nisu 3 puta progovorili.
Vedran, Bogi, Smrad, Dado, A. Zec, Zajimović ne smiju biti članovi Želje od ljeta i još nekih bi se valjalo riješiti, ali otom potom.
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sub apr 06, 2019 11:01 pm

Još se legenda drzne da prijeti nekome na tribini.

MrkiMedo
Kontakt:

sub apr 06, 2019 11:02 pm

Ja, od veceras, imam potpuno pravo da iduci put kad sretnem Pavica sa snjurom, fino mu opsujem onu sto sjedi do njega. Kad sretnem Zajmovica u Centralu kako gospodin pije dzeki, da mu pljunem u pice. Kad sretnem Asima u Slogi, da mu ***** djevojce i pola Bugojna.
Debili pickasti ne osvanuli materi na rodjendan

Charlie Sheen
Kontakt:

sub apr 06, 2019 11:03 pm

Gubi smo i od puno slabijih ekipa tako da ne mozes ocekivati nista drugo i protiv lidera prvenstva.Ljudi su u svakom smislu bolji od nas, od fizike do taktike.
Od nasih pickica sam ocekivao da ce se potuci bar a ni zutog ne dobismo.
Sto se mene tice ja cu sebe probati natjerati da ne pratim ove amatere, mi imamo amatere na terenu ali bukvalbo i jednog tvrdoglavog magarca na klupi.
Ono sto Sipovic igra mogao je i Kemo za puno manje pare, da ne spominjem Rodina.
Jug je trebao malo vise navijati za svoju ekipu a manje jebati protivnika...
Cestitam Sarajevu. Klocevski odiii **** nanu svoju.

PratimsamoPlave

Izvinite sto sam ikad i na bilo koji nacin stao iz Vedrana Kjosevskog.
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

Charlie Sheen
Kontakt:

I djeco draga mozetel tim suticima dobaciti do gola.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub apr 06, 2019 11:05 pm

Ma ovo je Game Over nema sta. Mi vise ne licimo na ozbiljnu ekipu.

Idu sada price Amar ovo Amar ono, Miske ovo Miske ono ma nabijem ja njih obojicu na neku stvar.
Znam da zbog dvojice umisljeni tipova nas Zeljo ispasta.

Mozda i ne bi bilo lose da ostanemo bez evrope pa da sve krenemo iz pocetka jest da ce faliti para ali eto dosla je sposobna uprava i neka nabave pare. Kao prvo otjerati sve igrace koji su bili tu zadnje dvije godine pa onda i pojedince u i oko kluba.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Valter
Kontakt:

FK "Željezničar" na svoj Grbavici ima negativnu gol razliku.
FK "Željezničar" je uz Krupu primo najviše golova na svom terenu.

KAKVA SRAMOTA
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Plava Porodica
Kontakt:

Tare1921 je napisao/la:
sub apr 06, 2019 10:57 pm
Plava Porodica je napisao/la:
sub apr 06, 2019 10:54 pm
Ma vezni red je ključ problema.
Najlošiji u historiji Želje.
Ova dvojica su rang Elsnera.
Ende.
Uz ramovića koji ako ovako nastavi će uskoro biti na "out" spisku..
Eto sami oni krivo pa sto onda nista preko krila bismo napravili kad preko sredine nece ili sto od tri jebena napada sa strane torpeda nasi defanzivci i golman nisu u stanju sprijeciti barem jedan gol.
Krila ne znaju . jednostavno. Kojeg god staviš ne zna. I ono malo nade što kaže @barbarez ubije ti u pojam čitajući sastav bez E. Zeca..
Ali ovim neznalicama je neko znao i povući loptu namjestiti šansu. A to su bili Blagojević i Čurjurić. Eto dok je bar ćurke igrao nekih 50 minuta na tekmi mi smo nešto ko i igrali.
Ali ova dva mala smrada nisu ni za vrbanjuše. Ne znaju ni u jednom smjeru. Pičke mlohave. Nek su sto puta naši.. I mi smo svi naši pa svaki put sve popišaniji izađemo sa stadiona..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

PratimsamoPlave

sub apr 06, 2019 11:06 pm

Ne napadajte, nase drugove. Bezobrazni su bili jebavali su nama zivce dok smo navijali za Zeljeznicar u vrijeme Senada. Sad na neki nacin zele da se opravdaju, zavedeni.
Vi drugi ne morate biti kao oni.
Mi treci vjerovali smo i nadali se najboljem i u vakat Landze, Misimovica a i Nihada Selimovica(Amara Osima). Trazili pozitivne stvari, ali ne ide.
Sezona je najneuspjesnija,suplja prica da se ne moze preko zime.
Mulalic je sa predsjednikom Senadom ostvario men se cini 13 pobjeda u nizu. Imao je strasan zaostatak. Ovi se ne mogu porediti imali ste sve u svojim rukama, onaj ko je procjenio da ova ekipa moze Evropu izboriti nek odgovara.
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

Plava Porodica
Kontakt:

sub apr 06, 2019 11:08 pm

**** nas i atletiko i dan kad odigrasmo sa njima kad povjerovasmo da ovi nešto znaju..
Fuj fuj fuj.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

PlaviVlak
Kontakt:

sub apr 06, 2019 11:10 pm

LARSSON je napisao/la:
sub apr 06, 2019 11:01 pm
Još se legenda drzne da prijeti nekome na tribini.
Mislim da je momku fotografu prijetio da će ga kao on sačekati i on uđe i igra..
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

Charlie Sheen
Kontakt:

sub apr 06, 2019 11:10 pm

Hajdarevic nije los bio uopste.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub apr 06, 2019 11:11 pm

***** vam mater svima, jedva sam sklopio kraj se krajem. Ublehe mrs iz Zelje.
Željezničar ante portas !

djoxxx1921
Kontakt:

sub apr 06, 2019 11:11 pm

Veca je tuga sto nama na ljeto treba 10 igraca.... UPRAVA NAPOLJE!!!!!!

PlaviIzSarajeva
Kontakt:

sub apr 06, 2019 11:12 pm

Babini sinovi, alkoholicari i picke mars iz naseg Kluba

storm_raider
Kontakt:

sub apr 06, 2019 11:12 pm

Hajde malo smirite sa licnim prozivanjima, ovaj forum je prepoznatljiv po zdravoj diskusiji izmedju neistomisljenika. Nemojte da moderacija mora reagovati, to ne zeli niko od nas na forumu. Hvala!

O utakmici stvarno nemam sta napisati, razocaran sam, lose. Deset puta je gore jer je poraz od anamo onih. Ta prica "oni imali tri suta, mi imali tri suta" kod mene stvarno ne drzi vodu. Oni su zabili tri gola, mi smo jedan zamalo. E to drzi vodu jedino. Pobjedili su nas, neka slave. Bruka i sramota. Nakon svega zadnjih mjeseci, bojim se da ovo nije jos uvijek kulminacija. Moj Zeljo, moja ljubavi..., sta mi to radis.

Ja te volim Zeljeznicare...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sub apr 06, 2019 11:13 pm

Hoće li se oprostiti kornjača sa galapagosa više, ili ide novo produženje ugovora.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], cipiripi, Google [Bot] i 49 gostiju.

Prijava