Brkoo je napisao/la:Kad kritikujemo nekoga onda bas kritikujemo. Zamislite da ste na Bevabovom mjestu, bukvalno uvijek idu dvojca na njega zbog toga sto Beganovic ne zna da se vrati na vrijeme, ne krivim ni Dzenisa ovo sto se radi sa njim je isto kao sto je Edis Memiju stavljao na lijevo krilo, cisto izmisljanje pozicija. Bevabu je uvijek ofanziva bila jaca od defanzive. Trebao je dati od pocetka sansu malom Mirzi na lijevom krilu, kakav god da je bar mu je to prirodna pozicija. Jedva cekam da Jahic napokon bude spreman, a isto tako jedva cekam da vidim i Lazica na djelu. Misljenja sam da nam treba jedno klasno lijevo krilo, bar 60% da bude kvaliteta Stevanovica i jedan veznjak ala Cvijanovic, mudonja koji zna i udariti a i asistirati i zabiti. Secerovic i Ugljesa su mi nekako vise defanzivno orijentisani, mada mislim da bi Ugljesa mogao i u ofanzivi nesto da ponudi. Dovodjenje npr. jos dva igraca ala Cvijanovica i Lamaha znaci da se nase sanse za osvajanje trofeja jos vise pojacavaju. Znam da ovi igraci malo vise kostaju ali vrijedi rizikovati, na kraju ce se isplatiti..
Ne treba stvarati halabuku neku oko ovog poraza, tek je 4 kolo, jos 28 kola ima do kraja, nadam se da Milos nece biti previse tvrdoglav, a nama navijacima bih pozelio malo vise strpljenja jer od 4 utakmice 2 su odradjene odlicno, treca je bila solidna i ova cetvrta losa..
Sljedeca tekma je sa Vitezom i sutra cu malo vise o toj ekipi napisati..
O ovome sam i ja pricao u vise navrata. Bevab ima duplo tezi posao od Sinise. Jebi ga, uvijek je tu sam. Znam, ne briljira uopste na svojoj poziciji, ali fakat su se naklatili na momka...Uglavnom vidim li Beganovica jos jednom na lijevom krilu (nista licno protiv momka), nece mi biti dobro. Hervase, mamicu ti tvoju!
Ne bi se trebali nadati za pojacanja. To sto imamo, na to se osloniti. Eventualno dovesti na pauzi nekog, i uganjati mladje ove momke iz drugih, manjih klubova.
I je li iko upucen sta je pobogu s Jahicem?