Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ž'21
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 11, 2016 12:42 am

Dr. Kostic je napisao/la:
1987 je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:I jos nešto ako je istina za ovog Husica nimalo mi nije zao jer je lik kreten. Seljak pravi. Nije dobar s mozgom. Na prvu sam mislio da smo pokupili igraca Slobodi ali evo i mi sad vidimo zasto je ocigledno da ga Husref nije ostavio. Kad sam vec kod njega, njemu Bjelica pokazao put vani a on u drugom slavio golove Slobode. Zna li neko sta je tu bilo?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
sta se to desilo,nisam upratio to ako mozes da objasnis ? :r :r
Sad nam treba Stana i još dva ljevaka
Ma moraju dovest lijevo krilo ili stavit normalnog igraca na tu poziciju. A imas ih u liku Lazica i Halvadzica. Husicu ako je noga valjda ce Stanu vratiti sto je jos jedno pisanje po momku. Otjeras ga vratis ga Otjeras ga vratiš ga i sve tako. Do kad ce to trpiti?

rodrigo87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

čet avg 11, 2016 12:42 am

Stanic nam ne treba.

Dr. Adzem
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 11, 2016 12:43 am

ž'21 je napisao/la:
1987 je napisao/la:
sta se to desilo,nisam upratio to ako mozes da objasnis ? :r :r
Sad nam treba Stana i još dva ljevaka
Ma moraju dovest lijevo krilo ili stavit normalnog igraca na tu poziciju. A imas ih u liku Lazica i Halvadzica. Husicu ako je noga valjda ce Stanu vratiti sto je jos jedno pisanje po momku. Otjeras ga vratis ga Otjeras ga vratiš ga i sve tako. Do kad ce to trpiti?

Sta se desilo sa tim Husicem ?
Cuva Bog Zelju svog!

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet avg 11, 2016 12:44 am

slika

Fotografija dana na Klixu :zeljeznicar1:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Plavi orkestar
Kontakt:

čet avg 11, 2016 12:44 am

bianco blu je napisao/la:za oni 35 minuta tekme što sam gledao, jbg možda nisam ni najbolje vidio, ali mi nije jasno kako Bekrić igra prije Uglješe? Bekrić mi je strašno drag igrač, ali je Uglješa trenutno bolji. I ovaj Bevab. Nemam riječi. Vratite nam Mladenovića, samo da ovog ne gledam. Ne bih ga ni na termin zvao
Trebao je danas igrati i Bekric i Uglješa zajedno sa Blagojevicem.I nije lijepo na pojedince prstom upirati.Bevab nije ništa lošije odigrao od ostalih.Cak nas je spasio u prvom poluvremenu kad je izvadio onu iz gola.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Fatić Nermin
Kontakt:

čet avg 11, 2016 12:45 am

E vala ako sad i tog Husića otjeramo, nakon jedne utakmice, to jest nakon 30 minuta što je odigr'o, fakat postajemo cirkus jarane. Pa koji ku*ac ga dovodite ako prije toga ne ispitate sve ono što se treba znati o njemu... Ne kontam nikako, al' haj', na hajr će valjda.
A sektor je pravi sektor.

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 11, 2016 12:45 am

ž'21 je napisao/la:
Dr. Kostic je napisao/la: Sad nam treba Stana i još dva ljevaka

Sta se desilo sa tim Husicem ?
Nemam pojma. Pisu ovdje da je odigrao svoje. Ja nemam nikakav info

rodrigo87
Kontakt:

čet avg 11, 2016 12:46 am

Ama pustite sad Husica. Frajer vam kosku bacio, i svi ste se uhvatili njega. Polahko.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet avg 11, 2016 12:48 am

Omar500 je napisao/la:slika

Fotografija dana na Klixu :zeljeznicar1:
A jedan bus na Karauli ostao, znaci jos nekih 60 ljudi..

Dr. Adzem
Kontakt:

Pa ni ja to ne kontam Jel uooste isao u tuzlu. Koliko sam upratio da je ostao jer je povrijeđen
Cuva Bog Zelju svog!

Qwerty_1987
Kontakt:

Kada možemo očekivati reportažu 1921.ba ?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

BHDragons
Kontakt:

čet avg 11, 2016 12:49 am

Počinjete kao pitari, kad gubimo sve bi otjerali. Hajmo malo pozitive šta vam je bit će to sve ok.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

EdisMulalic
Kontakt:

čet avg 11, 2016 12:50 am

Kratak komentar. Licno pomalo razocaran, ocekivao sam bar bod. Treba biti realan i reci da nista nismo odigrali, ono sto sam ja danas primjetio je da mi s Beganovicem lijevo imamo igraca manje. Druga stvar, ne razumijem drzanje Ugljese na klupi, Bevab nista losiji od drugih, utopio se u sivilo, Vedran nesiguran

Dr. Adzem
Kontakt:

čet avg 11, 2016 12:55 am

Jbg uvijek me poraz zaboli. Nikad nisam mogao podnijeti poraz. Nekako progutam tu gorku pilulu i zaboravim sta je bilo. Krivo mi mogli smo ih dobiti al sve je išlo u njihovu korist. Husref najodvratnija faca čovjek pun kompleksa. Amar je za njega izmislio fudbal
Cuva Bog Zelju svog!

MrRiccoli
Kontakt:

čet avg 11, 2016 12:56 am

Ja znam da nam je svima dosadila ta formacija i da smo mnogi jedva cekali da se to promjeni ali mislim da smo danas morali igrati 4-5-1 jer su nam trebala trojica u sredini i dvojica po stranama ali sta je tu je

Sent from my C5303 using Tapatalk

Brkoo
Kontakt:

čet avg 11, 2016 12:56 am

Kad kritikujemo nekoga onda bas kritikujemo. Zamislite da ste na Bevabovom mjestu, bukvalno uvijek idu dvojca na njega zbog toga sto Beganovic ne zna da se vrati na vrijeme, ne krivim ni Dzenisa ovo sto se radi sa njim je isto kao sto je Edis Memiju stavljao na lijevo krilo, cisto izmisljanje pozicija. Bevabu je uvijek ofanziva bila jaca od defanzive. Trebao je dati od pocetka sansu malom Mirzi na lijevom krilu, kakav god da je bar mu je to prirodna pozicija. Jedva cekam da Jahic napokon bude spreman, a isto tako jedva cekam da vidim i Lazica na djelu. Misljenja sam da nam treba jedno klasno lijevo krilo, bar 60% da bude kvaliteta Stevanovica i jedan veznjak ala Cvijanovic, mudonja koji zna i udariti a i asistirati i zabiti. Secerovic i Ugljesa su mi nekako vise defanzivno orijentisani, mada mislim da bi Ugljesa mogao i u ofanzivi nesto da ponudi. Dovodjenje npr. jos dva igraca ala Cvijanovica i Lamaha znaci da se nase sanse za osvajanje trofeja jos vise pojacavaju. Znam da ovi igraci malo vise kostaju ali vrijedi rizikovati, na kraju ce se isplatiti..

Ne treba stvarati halabuku neku oko ovog poraza, tek je 4 kolo, jos 28 kola ima do kraja, nadam se da Milos nece biti previse tvrdoglav, a nama navijacima bih pozelio malo vise strpljenja jer od 4 utakmice 2 su odradjene odlicno, treca je bila solidna i ova cetvrta losa..

Sljedeca tekma je sa Vitezom i sutra cu malo vise o toj ekipi napisati..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Dr. Adzem
Kontakt:

čet avg 11, 2016 12:59 am

Brkoo je napisao/la:Kad kritikujemo nekoga onda bas kritikujemo. Zamislite da ste na Bevabovom mjestu, bukvalno uvijek idu dvojca na njega zbog toga sto Beganovic ne zna da se vrati na vrijeme, ne krivim ni Dzenisa ovo sto se radi sa njim je isto kao sto je Edis Memiju stavljao na lijevo krilo, cisto izmisljanje pozicija. Bevabu je uvijek ofanziva bila jaca od defanzive. Trebao je dati od pocetka sansu malom Mirzi na lijevom krilu, kakav god da je bar mu je to prirodna pozicija. Jedva cekam da Jahic napokon bude spreman, a isto tako jedva cekam da vidim i Lazica na djelu. Misljenja sam da nam treba jedno klasno lijevo krilo, bar 60% da bude kvaliteta Stevanovica i jedan veznjak ala Cvijanovic, mudonja koji zna i udariti a i asistirati i zabiti. Secerovic i Ugljesa su mi nekako vise defanzivno orijentisani, mada mislim da bi Ugljesa mogao i u ofanzivi nesto da ponudi. Dovodjenje npr. jos dva igraca ala Cvijanovica i Lamaha znaci da se nase sanse za osvajanje trofeja jos vise pojacavaju. Znam da ovi igraci malo vise kostaju ali vrijedi rizikovati, na kraju ce se isplatiti..

Ne treba stvarati halabuku neku oko ovog poraza, tek je 4 kolo, jos 28 kola ima do kraja, nadam se da Milos nece biti previse tvrdoglav, a nama navijacima bih pozelio malo vise strpljenja jer od 4 utakmice 2 su odradjene odlicno, treca je bila solidna i ova cetvrta losa..

Svaka čast na poštu. Volio bih i ja Cvitanovića i Lamaha al kako ih dovesti i jesu li uopće u planu Kostica i jel ih neko kontaktirao
Cuva Bog Zelju svog!

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet avg 11, 2016 1:02 am

Brkoo je napisao/la:Kad kritikujemo nekoga onda bas kritikujemo. Zamislite da ste na Bevabovom mjestu, bukvalno uvijek idu dvojca na njega zbog toga sto Beganovic ne zna da se vrati na vrijeme, ne krivim ni Dzenisa ovo sto se radi sa njim je isto kao sto je Edis Memiju stavljao na lijevo krilo, cisto izmisljanje pozicija. Bevabu je uvijek ofanziva bila jaca od defanzive. Trebao je dati od pocetka sansu malom Mirzi na lijevom krilu, kakav god da je bar mu je to prirodna pozicija. Jedva cekam da Jahic napokon bude spreman, a isto tako jedva cekam da vidim i Lazica na djelu. Misljenja sam da nam treba jedno klasno lijevo krilo, bar 60% da bude kvaliteta Stevanovica i jedan veznjak ala Cvijanovic, mudonja koji zna i udariti a i asistirati i zabiti. Secerovic i Ugljesa su mi nekako vise defanzivno orijentisani, mada mislim da bi Ugljesa mogao i u ofanzivi nesto da ponudi. Dovodjenje npr. jos dva igraca ala Cvijanovica i Lamaha znaci da se nase sanse za osvajanje trofeja jos vise pojacavaju. Znam da ovi igraci malo vise kostaju ali vrijedi rizikovati, na kraju ce se isplatiti..

O ovome sam i ja pricao u vise navrata. Bevab ima duplo tezi posao od Sinise. Jebi ga, uvijek je tu sam. Znam, ne briljira uopste na svojoj poziciji, ali fakat su se naklatili na momka...Uglavnom vidim li Beganovica jos jednom na lijevom krilu (nista licno protiv momka), nece mi biti dobro. Hervase, mamicu ti tvoju!
Ne bi se trebali nadati za pojacanja. To sto imamo, na to se osloniti. Eventualno dovesti na pauzi nekog, i uganjati mladje ove momke iz drugih, manjih klubova.
I je li iko upucen sta je pobogu s Jahicem?
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

GoodisonPark
Kontakt:

čet avg 11, 2016 1:04 am

Što Pozder nije bio na klupi danas?

Još nešto, ako nam bekovi budu aktivni ofanzivno kao do sada nećemo mi ovu formaciju uigrati ni do sudnjeg dana, ali opet da bi se i oni ubacivali naprijed, lijevi i desni vezni moraju što češće ulaziti u sredinu. Da mi je bar da vidim da se bekovi po 4 puta ubace u napad za poluvrijeme jer svakako defanzivno ne bi bilo velike razlike kad svakako ispadaju svako malo.

Realno jbg nemamo mi trenutno igrače za ovu formaciju, Miloše daj da vidimo i tu rezervnu B varijantu 3 5 2 pa da rahat idemo na utakmice ;) :)
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

1921.ba
Kontakt:

čet avg 11, 2016 1:04 am

Qwerty_1987 je napisao/la:Kada možemo očekivati reportažu 1921.ba ? slika

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
ujutro uz kaficu :kafa:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava