LARS1921 je napisao/la:Necu sad ništa
Jaozinho22 je napisao/la:
Poslije ovog šaljem zahtjev SPORT INTERACTIVEU da uvedu odgovor ''Pukla zastavica'' na press konferenciji![]()
KO JE KRIV ZA KRAH TRANSFER POLITIKE EKIPE S TUŠNJA !?
SARAJEVSKI PLAVI POSLALI SLOBODU OPET U DRUGU LIGU !
JAOZINHO22 : NIKOME SE NEĆEMO IZVINJAVATI NAKON POBJEDE !
Su samo jedni od naslova koji su kružili po medijima širom BiH nakon što je Željo osvojio svoju šestu titulu zaredom a Slobodu poslao u drugu ligu po drugi put u historiji.![]()
Ahahahah koji si ti ludjakJaozinho22 je napisao/la:
Poslije ovog šaljem zahtjev SPORT INTERACTIVEU da uvedu odgovor ''Pukla zastavica'' na press konferenciji![]()
Su samo jedni od naslova koji su kružili po medijima širom BiH nakon što je Željo osvojio svoju šestu titulu zaredom a Slobodu poslao u drugu ligu po drugi put u historiji.![]()
Lijevo krilo 2 strašna regena s našim državljanstvom a stigao je i BOOM iz UkrajineLARS1921 je napisao/la:Jaozinho22 je napisao/la:
dovedi dialibu nemoj me nervirat
D.D.Leon_Professional je napisao/la:Joj kakvo li je to pojacanje iz Ukrajine samo da mi je vidjet![]()
Motivator iz Ukrajine, zenskog spola
Jaozinho22 je napisao/la:
Spominjao sam @Leonu a i meni je ovo jedan stručnjak ispričao...to su tzv BUGOVI u igrici...Evo primjer...počni s Zvezdom Mihailo Ristić Idi offer to clubs 7,5 mil i odmah ćeš ga prodat...tako jr jednostavno ludi Arapi daju enormne cifre za mlade igrače a Evropa za djecu od 17-19 godina.Plava Porodica je napisao/la:Koliko je lakše na FM15 što se tiče transfera.
Ja lično da imam igrača ocjena kao Messi,ne bi otišao za više od 8 mil eura
nemoj lagitJaozinho22 je napisao/la:Spominjao sam @Leonu a i meni je ovo jedan stručnjak ispričao...to su tzv BUGOVI u igrici...Evo primjer...počni s Zvezdom Mihailo Ristić Idi offer to clubs 7,5 mil i odmah ćeš ga prodat...tako jr jednostavno ludi Arapi daju enormne cifre za mlade igrače a Evropa za djecu od 17-19 godina.Plava Porodica je napisao/la:Koliko je lakše na FM15 što se tiče transfera.
Ja lično da imam igrača ocjena kao Messi,ne bi otišao za više od 8 mil eura
Drugi Bug su regeni iz ovih zemalja sto sam spominjao....Kvalitetom su tu negdje s Brazilskim a bolji su od većine igrača kojeg možeš dovest u Zelju i koji će imat 40k platu sedmično....kupiš jeftino i nakon par sezona i posudbi (saljes ih u bolje evropske klubove) jer se duplo brze razvijaju....Kasnije ih prodaš hladno....nije nikakav čit ne koristiš editor sve je legalno a dižeš keš