Vojvodic na klupi!Ajzea je napisao/la:Bog na nebu, Fudo na zemlji.
brat nosi majicu s natpisom: "Torbicom ga Fuade!"Ajzea je napisao/la:Bog na nebu, Fudo na zemlji.
Zar ti nisi za vikend u Lukavici?jovanmaksimovic je napisao/la:ubi se glasajuci za deena, ko bi rekao
shzna je napisao/la:Novinari, PP. Ko želi ekskluzivu, 20 KM na račun i ja vam screenshot Piletove i Ajzeove poruke.![]()
Može i gram speeda, ali da odmah dođe na kućnu adresu.
sto hoces da ti interpol pokuca na vratashzna je napisao/la:Novinari, PP. Ko želi ekskluzivu, 20 KM na račun i ja vam screenshot Piletove i Ajzeove poruke.![]()
jos sam u ceskoj... za koji dan tek dolazimPlava Porodica je napisao/la:Zar ti nisi za vikend u Lukavici?jovanmaksimovic je napisao/la:ubi se glasajuci za deena, ko bi rekao
Je l to ta nova droga što diže forum na noge?delinjo je napisao/la:sto hoces da ti interpol pokuca na vratashzna je napisao/la:Novinari, PP. Ko želi ekskluzivu, 20 KM na račun i ja vam screenshot Piletove i Ajzeove poruke.![]()
puno se trose bogme...delinjo je napisao/la:shzna @ nije samo na noge nego dize na sve ,u kombinaciji sa zenama sa eurosonga ...Malta,Ceska ,Azerbejdzan itd..
Jovane dobra vam ova plavka,koliko trosi,ko Fabia ili Octavia ?