Sinoc je bio provirio na trenutak ali brzo zalupi vrata..EdisMulalic je napisao/la:Jel nam ziv KrajPrice
Sinoc je bio provirio na trenutak ali brzo zalupi vrata..EdisMulalic je napisao/la:Jel nam ziv KrajPrice
Ma može Stana od našeg do njihovog golmana svaku poziciju odigrati al' nekaDr. Kostic je napisao/la:Pito ga Kostić može li igrati lijevo kriloFaraonTM je napisao/la:Nemojte više Stanića na lijevom beku svega vam, on je mogao igrati na desnom krilu kada je bio i najbolji eventualno desnom beku a danas nema šanse da bi mogao uletiti na te pozicije sa obzirom na konkurenciju.
Mislim nek' on trenira sa prvim timom pa neka nekad i priliku za igru dobije al' nemojte ga u ozbiljnim kombinacijama za prvih 11
ti si bolan meni ko manjem bio uzorvrbanjusa je napisao/la:3-5-2 mogu samo talijani igrati. Mislim mogu uspjesno igrati.
Nije bilo vecih boema na dalekoDr. Kostic je napisao/la:E sad zamislite kako su oni duple krune osvajali
Pa u Ramazanu Jamak, Svraka i Adilović naprave razliku nad konkurentima i kasnije se zajebajuDr. Kostic je napisao/la:E sad zamislite kako su oni duple krune osvajali
I u vrhu napada najaci golgeter Lazar PopovicFaraonTM je napisao/la:Pa u Ramazanu Jamak, Svraka i Adilović naprave razliku nad konkurentima i kasnije se zajebajuDr. Kostic je napisao/la:E sad zamislite kako su oni duple krune osvajali
Jedan je Lazo, joj kad mi naumpadne kultna "Hajde Lazare"Dr. Kostic je napisao/la:I u vrhu napada najaci golgeter Lazar PopovicFaraonTM je napisao/la:Pa u Ramazanu Jamak, Svraka i Adilović naprave razliku nad konkurentima i kasnije se zajebajuDr. Kostic je napisao/la:E sad zamislite kako su oni duple krune osvajali
9000 protiv Viteza = pobjeda protiv Viteza = krcat stadion protiv Zrinje!storm_raider je napisao/la:Zeljo sutra igra! 3 boda iz tuzle = 9000 protiv Viteza!