Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 09, 2016 9:04 pm

izlija ili ne izlija stvarno ne bismo trebali između sebe komunicirati na taj način. i stvarno da to vrijedi za svakoga.
gradi željo boli te *****

salle86
Kontakt:

uto avg 09, 2016 9:05 pm

ChWilla je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
Okolele je napisao/la:Joj kad vidim one pacijente na fb stranici i komentare smuci mi se dan..
Lik se obraca upravi i govori sto ne pocnu radovi na istoku, jel to cekate izbore? Pa onakve hadalje bih odmah maljem udaro po glavi.
vidi linka a vidi imena na linku...

https://www.facebook.com/benjamin.jakupovic.501" target="_blank

i ja se ko kakav balavac ufatio sa njima raspravljati
tačno mi dođe da unlike klupsku stranicu, da nemoram čitati one gluposti
tačno nije džabe fraza "glupi bošnjo"
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ChWilla
Kontakt:

uto avg 09, 2016 9:08 pm

i slika izgleda k'o iz nekog američkog koledž godišnjaka, kod nas se nigdje onako ne slika.

salle86
Kontakt:

uto avg 09, 2016 9:18 pm

ChWilla je napisao/la:i slika izgleda k'o iz nekog američkog koledž godišnjaka, kod nas se nigdje onako ne slika.
evo baš gledam, ne znam ali meni nekako liči ono baš na nekoga ko je napravio profil samo da sere :D
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

barbarez
Kontakt:

uto avg 09, 2016 9:19 pm

Zar vi stvarno mislite da smo mi forumasi toliko bitan k u r a c , u taktickom smislu , da ce nasa struka a i struke drugih klubova po forumima traziti odgovore i rijesenja.
Zar zaista mislite da se danas nekog moze iznenaditi nesto specijalno. Svako o svakom zna manje vise sve.
Nema tu nekih prevelilih tajni. Ako ih i bude, djeluje se trenutno na terenu.
Morate priznati da bi bilo jako neozbiljno da neko relevantnim uzima ono sto se pise po forumima.
Forum sluzi nama ,a ne klubovima.
Sluzi nam da dajemo komentare , da dijelimo misljenja , pokrecemo neke akcije.
Budite realni, pa cak ni ovi insajderi koliko god znali ili ne znali, fule preko 90 % stvari. Mislim generalno na sve informacije. Bilo to postava, dolazak, vrijeme dolaska itd...
Zato ja ne mislim da ovo sto mi piskaramo ili citamo ima nekih ozbiljnijih stetnih stvari po klub.
Nas klub mi djeluje sve ozbiljnije u svakom segmentu, pocev od nacina treninga , ishrane koja je bitna 80 posto za dobru spremu i razvoj, pa do pristupa , analize kako struke tako i uprave.
Ovo su stvari koje nasi igraci nisu navikli i tako se radi u ozbiljnim klubovima.
Zato mi je i drago da mahala postaje goli k u r a c u sistemu funkcionisanja naseg kluba. Hocete Europakog Zelju, pa izvolite i gledajte.
To Kosticu samo deri. Ubi u igracima Bosnjacki mentalitet a nek uprava samo radi svoje.
Zato se ja ne sekiram da forum i to sto mi pisemo utice na neke stvari u klubu. Tipa ovo taktike, otkrivanje. Pa nismo Braco i Vrbanjusa .

ChWilla
Kontakt:

uto avg 09, 2016 9:21 pm

salle86 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:i slika izgleda k'o iz nekog američkog koledž godišnjaka, kod nas se nigdje onako ne slika.
evo baš gledam, ne znam ali meni nekako liči ono baš na nekoga ko je napravio profil samo da sere :D
a joj tebe...pa sjetite se šta je toga bilo kad je izašla vijest da su nas odbili za urbanističku. pola opštine otvaralo lažne profile sa svih mejlova što su mogli naći. ne budite djeca. bar je lako poznati naše koji su blentavi ali iskreni od ovoga...

salle86
Kontakt:

uto avg 09, 2016 9:24 pm

još samo da vidimo ko je s.brajlovic od vas ovde ? :P
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ChWilla
Kontakt:

uto avg 09, 2016 9:27 pm

ja nisam bošnjak, to je već prilično poznato.

Plavi orkestar
Kontakt:

uto avg 09, 2016 9:44 pm

Nekad su i treneri na presicama dan- dva ranije objavljivali satave svoga tima.Obicno je to bilo netacno iz razloga da se zbuni i iznenadi protivnik.Tako da je danas ovdje i sam Kostic objavio sastav niko ne moze garantovati i znati da ce taj sastav sutra istrcati na teren.Nevazno je znaju li ili predpostavljaju li oni koji ce naš satav sutra istrcali,vazno je da sutra Miroslav prodje 3-4 puta,zavrne 3-4 puta a Lendra zabije 2-3 puta i još jednom Bokaccini i Husrefu i tuzlacima više nece biti bitan naš sastav.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto avg 09, 2016 9:45 pm

neroazzuro je napisao/la:Vidi nešto @Izlija,
Prije nekih mjesec dana je bio post jednog forumasa u kojem je stojalo otprilike "...ne budi glup..." upućen forumasu pinkiju u nekoj licnoj raspravi, a koji nikad nije obrisan.
Meni maloprije brises komentar sa "...koji je tebi q..." i obrazloženjem u nastavku sa opomenom "...smanji strasti..." , šta god to značilo.
Ta dva primjera su klasični dvojni arsini s tvoje strane, a ja te ovom prilikom pitam ovako javno, (jer smo valjda svi kao zeljini navijači jednaki) koji je razlog tvojih dvojnih arsina u tolerisanju "uvredljivog" na forumu.
Neprijatno sam, stvarno, neprijatno iznanađen. Imaš postove pa pregledaj moj način komuniciranja na forumu.
Ovako samo gubis autoritet i objektivnost.
P.S. Prvobitno sam ti htio privatno poslat slike članskih i uplatnica ali mi je to malo djetinjasto. Vjerovaces ti meni i ovako.
Za sve me može neko optužiti ali da imam duple aršine nemože niko. Ja sam sam sebe banovao na 7 dana kada sam uvrijedio drugog forumaša, popio malo a meza bila tanka pa sam reagovao na ličnu uvredu burno i čim sam trijezan upalio forum sebe poslao u banoviće na 7 dana. Prema detaljnim zapisima ovog foruma Neandertalac je kažnjen 7 dana banom, ja sam ga lično kaznio i to zbog ponovljenog vrijeđanja drugog forumaša, ima fino izbačeno na forumu isti dan i to debelim plavim slovima napisano.
イビチャ・オシム

delinjo
Kontakt:

uto avg 09, 2016 9:46 pm

Plavi orkestar je napisao/la:Nekad su i treneri na presicama dan- dva ranije objavljivali satave svoga tima.Obicno je to bilo netacno iz razloga da se zbuni i iznenadi protivnik.Tako da je danas ovdje i sam Kostic objavio sastav niko ne moze garantovati i znati da ce taj sastav sutra istrcati na teren.Nevazno je znaju li ili predpostavljaju li oni koji ce naš satav sutra istrcali,vazno je da sutra Miroslav prodje 3-4 puta,zavrne 3-4 puta a Lendra zabije 2-3 puta i još jednom Bokaccini i Husrefu i tuzlacima više nece biti bitan naš sastav.
hahaha nasmija me bas ...upravu si :ganja: :ganja :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Grbavica
Kontakt:

uto avg 09, 2016 9:47 pm

Bespotrebna rasprava se stvara kad svako ko iole prati našu ligu može u bobu izdiktirati sastav većine klubova sa jednom ili dvije fule. Sad se u Želji zna 7 od 11 igrača koji će 95% istrčati na Tušnju.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

uto avg 09, 2016 9:49 pm

ma i više. ima...jedna i po dilema.

Grbavica
Kontakt:

uto avg 09, 2016 9:53 pm

Pa eto, nek bude "dilema" lijeva strana (bek i krilo), golman i Blagojevićev partner u sredini. Ostali su "sigurni".
Ko nas je kleo, nije dangubio.

cikazubo
Kontakt:

uto avg 09, 2016 9:55 pm

Sta ocekujete sutra po pitanju golmana ? Ja bi volio da Veca opet stane medju stative, kad smo ih dobili u Tuzli on je izvadio par bas dobrih prilika.

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto avg 09, 2016 9:57 pm

Možete vi hvaliti Fejzu koliko hoćete ali on je slaba zamjena za Vedrana i bukvalno nije mu ni do koljena :)
イビチャ・オシム

Hurmasica
Kontakt:

uto avg 09, 2016 10:00 pm

Fejzić je svoj dio posla odradio dobro ali ipak je Veca naš prvi golman i mislim da će on sutra braniti. :)
Zadnja izmjena: Hurmasica, dana/u uto avg 09, 2016 10:01 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Whisperer

uto avg 09, 2016 10:00 pm

cikazubo je napisao/la:Sta ocekujete sutra po pitanju golmana ? Ja bi volio da Veca opet stane medju stative, kad smo ih dobili u Tuzli on je izvadio par bas dobrih prilika.
Veca se vraca na goo igro bi onu formaciju sto je @izalija stavio.Sigurno do kraja prelaznog doce igrac kriloo,stilic iako je prihvatio uslove tesko da ce doci ima ugovor nece da raskine mogo .. Sutra ocekujem tesku utakmici zatvorit subica i zebu hajde lendra
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

delinjo
Kontakt:

uto avg 09, 2016 10:01 pm

ma kakav Fejza ...solidno je odbranio ova 3 kola ali ja kad vidim da zadrzava vrijeme na grbavici ko da protiv Reala igramo i to u 25 minuti muka mi bude...a ispucavanja i nesigurnost necu ni komentarisati ...neka ga na klupi ...hvala mu ali zakucati ga na klupu treba eventualno u kupu na pcoetku protiv ovih slabijih protivnika i to je to ..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

ChWilla
Kontakt:

uto avg 09, 2016 10:03 pm

ne zadržava on vrijeme nego je sav nesiguran...jer je cijelu karijeru rezervni golman. ni to nije bezveze...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava