Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Izlija
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 09, 2016 6:30 pm

Ma da hoću više vidjeti tu 3-5-2 pa da se razgulim ko mačka.
イビチャ・オシム

LARSSON
Kontakt:

uto avg 09, 2016 6:31 pm

vrbanjusa
Kontakt:

uto avg 09, 2016 6:32 pm

3-5-2 mogu samo talijani igrati :-). Mislim mogu uspjesno igrati.
21 10 4

Petrović Slavko

GoodisonPark
Kontakt:

uto avg 09, 2016 6:34 pm

FaraonTM je napisao/la:Zamislite jedan prosječan forumaš može otići na trening Želje a Husref će baš čekati da neko na forumu napiše potencijalni sastav i prema tome postaviti igru sutra :lol:

Ako može forumaš može bilo ko a samim tim i Husrefov čovjek, siguran sam da ako će špijunirati prije će to uraditi nego listati ovaj forum :mrgreen:
Husref će uredno evidentirati informacije koje dobije i samim tim će u glavi imati i moguće rješenje na osnovu informacija. Razlika je špijun a razlika kad ti neko iz vlastite kuće iznosi neke stvari i javno mahala o tome.

Hoćeš da kažeš da je Miloš glup čovjek što se trudi da sakrije neke stvari, po tebi je najbolje da na Tušnju večeras odradimo trening i da pokažemo svima kako ćemo sutra istrčati? Nas je koštalo evrope što su Edisu pročitali sastav a ove sezone, do sada nam je najveći adut što ni mi sami ne znamo šta očekivati. Eto neka niko ne uzima informacije oko sastava za ozbiljno opet nema potrebe to raditi za dobrobit svih nas.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

FaraonTM
Kontakt:

uto avg 09, 2016 6:35 pm

Izlija je napisao/la:Ma da hoću više vidjeti tu 3-5-2 pa da se razgulim ko mačka.
Ni ovako ne možemo sastaviti dva dobra igrača na lijevoj strani a vi bi da nam jedan drži komplet lijevu stranu :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto avg 09, 2016 6:35 pm

vrbanjusa je napisao/la:3-5-2 mogu samo talijani igrati :-). Mislim mogu uspjesno igrati.
Ma možemo i mi
slika
イビチャ・オシム

pintol_TM87
Kontakt:

uto avg 09, 2016 6:36 pm

osjecam se prozvanim..ako je problem sto napisem sastav e ne znam stvarno onda...
ne vjerujem sta citam, sve dok dobijamo ja cu da pisem sastav , ako neko vidi razlog lose igre u tome sto se sastav ovdje postavi onda je to to, kraj trosenju para na igrace , na trenere...
kao da musemic ili neki trener ne zna sta i kako to ide..pa ljudi moji sta on to moze promijeniti ako mi pocnemo sa jednim napadacem recimo , ili sa tri stopera..ubacivat nekog flastera mozda ili tri spica da razbiju tri stopera..pa nije manager ljudi moji , vratite se u realnost..jeste vi ikada igrali fudbal..fudbal je timska igra i jedan igrac sigurno nece donijeti prevagu..moj boze sta sve necu procitati ovdje..

Plava Porodica
Kontakt:

uto avg 09, 2016 6:36 pm

Husref Musemic pred sutrasnji derbi kola govorio je za nas portal,dok je njegov tim u karantinu.
U nastavku vam prenosimo samo kratak intervju,jer kako kaze sef sturcnog staba Slobode,moraju se naknadno uigravati: "Pripreme za ovaj mec teku u najboljem planu,svi su spremni i idemo po pobjedu.I usput da se zahvalim forumasima @pintolu i @arelinho koji su iznijeli informaciju na forum vaseg portala o sutrasnjem sastavu,koji je uigravan danima na treningu.Sa tom informacijom nase sanse za sutrasnju pobjedu su naglo porasle", rekao je Musemic.

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

1921.ba
Kontakt:

uto avg 09, 2016 6:38 pm

VIDEO/ FOTO NAJAVA: Plava lokomotiva u Tuzli

http://1921.ba/video-foto-najava-plava- ... tuzli-2600" target="_blank
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

pintol_TM87
Kontakt:

uto avg 09, 2016 6:39 pm

Plava Porodica je napisao/la:Husref Musemic pred sutrasnji derbi kola govorio je za nas portal,dok je njegov tim u karantinu.
U nastavku vam prenosimo samo kratak intervju,jer kako kaze sef sturcnog staba Slobode,moraju se naknadno uigravati: "Pripreme za ovaj mec teku u najboljem planu,svi su spremni i idemo po pobjedu.I usput da se zahvalim forumasima @pintolu i @arelinho koji su iznijeli informaciju na forum vaseg portala o sutrasnjem sastavu,koji je uigravan danima na treningu.Sa tom informacijom nase sanse za sutrasnju pobjedu su naglo porasle", rekao je Musemic.

mama je ponosna na mene, konacno famous :D

BHDragons
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto avg 09, 2016 6:40 pm

Plava Porodica je napisao/la:Husref Musemic pred sutrasnji derbi kola govorio je za nas portal,dok je njegov tim u karantinu.

:rofl1: :rofl1:
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

GoodisonPark
Kontakt:

uto avg 09, 2016 6:45 pm

Pisanje našeg tačnog sastava pred utakmice nam neće pomoći da pobjedimo ni 00000000000,1% a mnogo veći su procenti da nam pomogne da izgubimo samim tim sve je jasno.

Ako administracija ne bude reagovala na petokolonaše onda ja ne vidim svrhu pisanja i ulaganja vremena na ovom forumu za rad dobrobiti našeg kluba!!!
Željo samo Željo!!!

Charlie Sheen
Kontakt:

uto avg 09, 2016 6:46 pm

ja se ne sjecam trenera koji je otkrivao sastav dan dva prije tekme,kad god su pitani od novinara uvijek je bilo da se ne zele ltkrivati karte,sastav se sazna pet deset minuta prije tekme,ali mi je smijesno nekako da bi neki trener pravio sastav na oanovu foruma.

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto avg 09, 2016 6:48 pm

slika
イビチャ・オシム

delinjo
Kontakt:

uto avg 09, 2016 6:49 pm

1921.ba je napisao/la:VIDEO/ FOTO NAJAVA: Plava lokomotiva u Tuzli

http://1921.ba/video-foto-najava-plava- ... tuzli-2600" target="_blank
:palacgore: :palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

GoodisonPark
Kontakt:

uto avg 09, 2016 6:53 pm

Ako jedan te isti lik iz kola u kolo objavljuje tačan sastav onda će se to sigurno upratiti bar do lige za prvaka, polako ima vremena. Svi mogući portali čitaju ovaj forum i onda se neko pita šta ima veze?

Odeš na pomoćni i viriš i onda dođeš na forum i fališ se raji kako ti znaš sastav, bolesno!
arelinho je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:Pisanje našeg tačnog sastava pred utakmice nam neće pomoći da pobjedimo ni 00000000000,1% a mnogo veći su procenti da nam pomogne da izgubimo samim tim sve je jasno.

Ako administracija ne bude reagovala na petokolonaše onda ja ne vidim svrhu pisanja i ulaganja vremena na ovom forumu za rad dobrobiti našeg kluba!!!
Za dobrobit kluba se dolazi na utakmice. Učlanjuje se i kupuje u fan shopu. Ništa nećeš pomoći niti odmoći klubu pisanjem na forumu. ;) ;)
Hoćeš člansku, godišnju ili ime na plavom zidu?

Ja lično smatram da ni to nije dovoljno jer ja živim Želju svaki dan i ne mogu dozvoliti čak i na forumu bilo kakve gluposti i bilo šta što bi moglo ugroziti naš prosperitet i napredak!
Željo samo Željo!!!

FaraonTM
Kontakt:

uto avg 09, 2016 6:54 pm

:lol: :zeljeznicar1:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Okolele
Kontakt:

uto avg 09, 2016 6:55 pm

Al mlatite praznu slamu..Evo mogu ja napisati sastav i reci da ce sutra taj poceti,moze neko drugi,treci,cetvrti..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

LARSSON
Kontakt:

uto avg 09, 2016 7:00 pm

Pomaže Bog forumu ovome i onome i forumašima svimaaaa :ganja:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto avg 09, 2016 7:01 pm

auu kako teška rasprava :shisha:
Željezničar ante portas !

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.

Prijava