Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Whisperer
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 09, 2016 4:38 pm

arelinho je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:A pitanje za vas, Bgt imatel vi oametnijeg posla nego da idete na trening koji je zatvoren za javnost i da stonprije saznate ko ce nam prvu postacu igrat? Sta vi imate od tog? Jel nase da navijamo i podrzimo klub a ne da gueamo nos gdje nam nijr mjesto?
Što bi vala morao ići na trening kad sve vidim sa prozora. :lol: :lol: Hoćeš da ti kažem šta su juče radili na treningu? :lol: :lol:
@arelinho pretjerujes fkt malo , momak nista lose nije reko nit iznjeo, neg jel i jedan igrac demant za koje sam cuo i prenjo ovde da se nije pregovaralo ? kostic je sam potvrdio da ce neko jos doci . :)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Okolele
Kontakt:

uto avg 09, 2016 4:40 pm

Jbt sta znaci pogoditi dobar postotak od narednog transfera..Evo npr ovaj Stones presao iz Evertona u City za 50 miliona a Barnsleyu u kojem je ponikao pripada 15% od transfera sto dodje 7.1 miliona funti..
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u uto avg 09, 2016 4:41 pm, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

LARSSON
Kontakt:

uto avg 09, 2016 4:41 pm

Pa mi smo pogodili bolji postotak sa Amirom, sad dal će se on prodati za 50 miliona, za 4, ili se neće nikako prodati to ne znamo

Hurmasica
Kontakt:

uto avg 09, 2016 4:43 pm

Taj postotak je itekako bitan još naravno ako ljudi u klubu znaju procijeniti dalji razvoj tog igrača. Naravno veliku ulogu ima i sreća u daljoj karijeri tog igrača a Boga mi i glava.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

fk1921

uto avg 09, 2016 4:44 pm

Ne kontam te, ljudi zatvorili trening za javnost i ti pratis sa balkona da bi ih zajebo sve pises po forumu koji sastav uigravamo za sljedecu utakmicu? Niko ti ne brani da pratis trening ako mozes ali jel ti znaci ista "trening zatvoren za javnost? Veoma pametna odluka drug, zivio :palacgore:
Zadnja izmjena: fk1921, dana/u uto avg 09, 2016 4:48 pm, ukupno mijenjano 1 put.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

krajisnik87
Kontakt:

uto avg 09, 2016 4:48 pm

slika
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

fk1921

uto avg 09, 2016 4:54 pm

arelinho je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:Ne kontam te, ljudi zatvorili trening za javnost i ti pratis sa balkona da bi ih zajebo sve pises po forumu koji sastav uigravamo za sljedecu utakmicu? Niko ti ne brani da pratis trening ako mozes ali jel ti znaci ista "trening zatvoren za javnost? Veoma pametna odluka drug, zivio :palacgore:
To ti je isto kao da mi imamo 60 igrača u timu pa svaku utakmicu počinje drugih 11 igrača. Šta ti je bolan ne bio. Jeste tako je. Svaki trening gledam sa prozora, a ne sa balkona. Svaki put ću napisati ovdje sastav. Ko da će to nešto promjeniti ako krijemo sastav.
Ja koliko volim toliko i pazim svoj klub i kao sto rekoh da sve postoji 1% sanse da neko od Slobode prati forum a da znam 100% koji igraci su se uigravali za iducu utakmicu ne bih napisao. Pitari pametni, njihovom kampu niko ne moze pristupit dok se na forumu pisu formacije cisto onako eto da iskaze svoje misljenje koja postava je najbolja. Informacije koje posjedujemo a 100% su tacne ne bi trebalo da se iznose javno na forum ( boom je nesto drugo :mrgreen: )
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

fk1921

uto avg 09, 2016 4:55 pm

fk1921 je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:Ne kontam te, ljudi zatvorili trening za javnost i ti pratis sa balkona da bi ih zajebo sve pises po forumu koji sastav uigravamo za sljedecu utakmicu? Niko ti ne brani da pratis trening ako mozes ali jel ti znaci ista "trening zatvoren za javnost? Veoma pametna odluka drug, zivio :palacgore:
To ti je isto kao da mi imamo 60 igrača u timu pa svaku utakmicu počinje drugih 11 igrača. Šta ti je bolan ne bio. Jeste tako je. Svaki trening gledam sa prozora, a ne sa balkona. Svaki put ću napisati ovdje sastav. Ko da će to nešto promjeniti ako krijemo sastav.
Ja koliko volim toliko i pazim svoj klub i kao sto rekoh da sve postoji 1% sanse da neko od Slobode prati forum a da znam 100% koji igraci su se uigravali za iducu utakmicu ne bih napisao. Pitari pametni, njihovom kampu niko ne moze pristupit dok se na forumu pisu formacije cisto onako eto da iskaze svoje misljenje koja postava je najbolja. Informacije koje posjedujemo a 100% su tacne ne bi trebale da se iznose javno na forum ( boom je nesto drugo :mrgreen: )
04.03.2015

sajo10
Kontakt:

uto avg 09, 2016 4:56 pm

Nas se sastav zna 85-90% i prije pocetka meceva kada su svi zdravi. Treneri znaju odakle prijeti opasnost. Koga trebaju cuvati. Gdje ce imati svoju najvecu sansu (iza nase odbrane i lijeva strana), tako da je malo paranoicna prica od strane neki forumasa uvezi sastava. Nemojte se ljutiti ako se nadjete pogodjeni. Svako ima pravo na svoje misljenje. Opet kazem, svi znaju, ali bas svi da je desna strana nas najveci adut. Da su Lendric, Stevanovic i Blagojevic najbitniji igraci ovog tima. Da nam lijeva strana skripi i da nemamo previse jacine ofanzivno preko te strane, dok smo nazad potanki. Jer je Sinisa na drugoj strani dosta jaci u defanzivi. Isto tako da nemamo bas nesto brze stopera tako da u slucaju da provuku lopte izmedju nasi igraca, imat ce maltene mat poziciju za gol. Nesto kao Lelic kad je izasao 1on1 na Fejzica. Sabur momci :)

BHDragons
Kontakt:

uto avg 09, 2016 4:56 pm

Neymar 11 je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:A pitanje za vas, Bgt imatel vi oametnijeg posla nego da idete na trening koji je zatvoren za javnost i da stonprije saznate ko ce nam prvu postacu igrat? Sta vi imate od tog? Jel nase da navijamo i podrzimo klub a ne da gueamo nos gdje nam nijr mjesto?
Što bi vala morao ići na trening kad sve vidim sa prozora. :lol: :lol: Hoćeš da ti kažem šta su juče radili na treningu? :lol: :lol:
@arelinho pretjerujes fkt malo , momak nista lose nije reko nit iznjeo, neg jel i jedan igrac demant za koje sam cuo i prenjo ovde da se nije pregovaralo ? kostic je sam potvrdio da ce neko jos doci . :)
Dobro je Mirso brate ne moraš se pravdati svi ti vjerujemo ti si jedini insajder :zeljeznicar1:
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

ponosannavas
Kontakt:

uto avg 09, 2016 4:57 pm

U pravu je @fk1921. Stvarno nema razloga da pišete ono što se uigrava na treningu. Slažem se i da Husref ništa ne prepušta slučaju ali malo je glupo stavljati ovdje sastav. Hajde u startu nisam to uzimao za ozboljno ali ispostavilo se da su ovdje neki tačan sastav rekli. Pogotovo što su rekli sastav koji je neobičan bio tj rijetko ko od nas bi ga pretpostavio. Kostić je do sada toliko vrtio igrače da niko ne može pretpostaviti ko će igrati a vi govorite ovdje i to iz tekme u tekmu. Evo ismijavajte me koliko želite.

Hurmasica
Kontakt:

sajo10 je napisao/la:Nas se sastav zna 85-90% i prije pocetka meceva kada su svi zdravi. Treneri znaju odakle prijeti opasnost. Koga trebaju cuvati. Gdje ce imati svoju najvecu sansu (iza nase odbrane i lijeva strana), tako da je malo paranoicna prica od strane neki forumasa uvezi sastava. Nemojte se ljutiti ako se nadjete pogodjeni. Svako ima pravo na svoje misljenje. Opet kazem, svi znaju, ali bas svi da je desna strana nas najveci adut. Da su Lendric, Stevanovic i Blagojevic najbitniji igraci ovog tima. Da nam lijeva strana skripi i da nemamo previse jacine ofanzivno preko te strane, dok smo nazad potanki. Jer je Sinisa na drugoj strani dosta jaci u defanzivi. Isto tako da nemamo bas nesto brze stopera tako da u slucaju da provuku lopte izmedju nasi igraca, imat ce maltene mat poziciju za gol. Nesto kao Lelic kad je izasao 1on1 na Fejzica. Sabur momci :)
Sajo glas razuma :) :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

fk1921

Upravo @ponosannavas
04.03.2015

Whisperer

uto avg 09, 2016 5:00 pm

BHDragons je napisao/la:
Neymar 11 je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
Dobro je Mirso brate ne moraš se pravdati svi ti vjerujemo ti si jedini insajder :zeljeznicar1:
hvala brate moj , ama brate sve sto sam reko iznjeo sto sam cuo nije bio nit jedan demant, sto se tice osporavanju malog dine bewaba pa momak je jos uvjek povredjen pod tabletama igra .. :)

ono.na
Kontakt:

uto avg 09, 2016 5:08 pm

Mi ako imamo razgloga da se bojimo Efendica i krila ispred njega, onda smo tanki jos uvijek. Husic/Bevab I Beganovic mogu koliko toliko zatvoriti stranu.

Dodaj Blagojevica/Secerovica/Radinovica gdje bilo koji od njih 3 moze destruktivno zatvoriti obe strane kad idu okomoito s centra na aut liniju.

Samo da Bekric bude kao u prethodnoj tekmi, brza i direktna dodavanja i da se bogdu katkad ubaci vise ofanzivno jer je tu najbolji.

Lendric se uvijek moze izvuci njemu po loptu, a iza da ima osigurace Secera/Ugljesu.
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

BHDragons
Kontakt:

uto avg 09, 2016 5:09 pm

Neymar 11 je napisao/la:
BHDragons je napisao/la:
Neymar 11 je napisao/la: @arelinho pretjerujes fkt malo , momak nista lose nije reko nit iznjeo, neg jel i jedan igrac demant za koje sam cuo i prenjo ovde da se nije pregovaralo ? kostic je sam potvrdio da ce neko jos doci . :)
hvala brate moj , ama brate sve sto sam reko iznjeo sto sam cuo nije bio nit jedan demant, sto se tice osporavanju malog dine bewaba pa momak je jos uvjek povredjen pod tabletama igra .. :)
Svaka čast nisi nas ni jednom slagao, svaki put je bila istina :palacgore: Samo što se sa nekima izjalovilo, ali to nije do tebe
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto avg 09, 2016 5:11 pm

Svaka cast Beganovicu na srcanosti, ali ispadne masu puta, zaleti se, i Bevab ostane sam na dvojicu igraca. Ja se stvarno nadam da Lazic moze igrati.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Whisperer

uto avg 09, 2016 5:22 pm

Omar500 je napisao/la:Svaka cast Beganovicu na srcanosti, ali ispadne masu puta, zaleti se, i Bevab ostane sam na dvojicu igraca. Ja se stvarno nadam da Lazic moze igrati.
Ma brate nadoce i Bewab sigurno, momak je jos uvjek povredjen , pod tabletama igra samo treba bit strpljiv , sutra bi ija volio vidjet lazica na krilu ak se opravio ;)

1921.ba
Kontakt:

uto avg 09, 2016 5:27 pm

ko nam zlo mislio o q nam visio
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Plavi orkestar
Kontakt:

uto avg 09, 2016 5:27 pm

BHDragons je napisao/la:
Neymar 11 je napisao/la:
BHDragons je napisao/la: Dobro je Mirso brate ne moraš se pravdati svi ti vjerujemo ti si jedini insajder :zeljeznicar1:
Svaka čast nisi nas ni jednom slagao, svaki put je bila istina :palacgore: Samo što se sa nekima izjalovilo, ali to nije do tebe
:rofl1: :rofl1: :rofl1: Mirso je Tito.
Zadnja izmjena: Plavi orkestar, dana/u uto avg 09, 2016 5:31 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.

Prijava