Ipe igra FIFE dok mi dobijamo nervni slomž'21 je napisao/la:Hajde Ipe objavi na zvaničnoj više.
Jesu sto je najgore.Ajzea je napisao/la:@baxuz
Neće u ovo niko više povjerovati, ja ovo uradio pet puta ali hajvani opet povjerovali.. Nisu valjda toliko i dalje naivni.
Neće se samo objaviti.Jaozinho22 je napisao/la:Ipe igra FIFE dok mi dobijamo nervni slomž'21 je napisao/la:Hajde Ipe objavi na zvaničnoj više.
prepreprepreprezgodnavrbanjusa je napisao/la:Ja bih dao glas za ovu azerbejdzanku na eurosongu...
Ko ne bi? Je li istina da dolazi umjesto Natase?vrbanjusa je napisao/la:Ja bih dao glas za ovu azerbejdzanku na eurosongu...
HahahahahahahahaTryg je napisao/la:Sad kad jala brat izadje i ekskluzivno zagrmi na sceni ko je sef strucnog staba. Sjebat ce se nacija.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Samo Natasica !omladina1921zeljina je napisao/la:prepreprepreprezgodnavrbanjusa je napisao/la:Ja bih dao glas za ovu azerbejdzanku na eurosongu...![]()
7...ako sam preskocio neki broj jer nisam pratio reci mi i napisi kojiž'21 je napisao/la:HahahahahahahahaTryg je napisao/la:Sad kad jala brat izadje i ekskluzivno zagrmi na sceni ko je sef strucnog staba. Sjebat ce se nacija.
Sent from my iPhone using Tapatalkmali brat. Je li to niko ne smije da napiše sljedeći broj