avlami97 je napisao/la:storm_raider je napisao/la:avlami97 je napisao/la:Ja bih predložio da se nastavi sa prodajom godišnjih, jer bi raja sigurno i dalje kupovala. Szona je godišnjih odmora. Uprava treba nastaviti prodavati godišnje.
Definitivno se slazem. Nastaviti sa godisnjim kartama do kraja Augusta. Ako bude dobrih rezultata, a bice - svi se nadamo, islo bi to mozda i do 1800.
Hajde produzite prodaju godisnjih do kraja augusta, zbog velike potraznje!
Neka neko predloži Upravi. ABd pa pobijedimo Slobodu, uz dobar marketing, godišnje bi išle k'o ligure niz Logavinu

Pod obavezno produžiti recimo do Zrinjskog prodaju godišnjih a usput idu i članske ko halva
Nisam zadovoljan brojem prodatih godišnjih i ako je to rekord, očekivao sam mnogo veću cifru, mada kad pogledamo iz ove perspektive bolje će biti za klub da prodaju više pojedinačnih karata, u prosjeku je to mnogo više para nego od godišnjih.
Generalno zadovoljan sam igrom protiv Širokog, vidi se napredak i ide to još bolje kad se linije dodatno uigraju. Da je neko prije 3 mjeseca pričao da se protiv "Musinih pulena" može istrčati sa dva vezna fudbalera i dominirati niko mu ne bi vjerovao sigurno, međutim vidjeli smo da može, i tu su jasno vidi trenerov potpis i rad. Vidio sam da se spominje zakašnjela reakcija sa izmjenom, ali ja to nisam vidio tako. Realno oni su napravili neke situacije u par navrata kada je Krstanović uspio spustiti loptu a reakcija naše defanzivne linije nije bila pravovremena (ne može biti kriv Jovan ili Bekrić za balon loptu koju prima Krstanović na 25 metara od gola) i ona akcija u kojoj spiker na BHT govori da je Bevab katastrofalno pogriješio (što je čista laž) jer je već izbio loptu koja se sretno za goste odbije ispred igrača i još na to Boccaccini za milimetar ne stigne da izbije loptu i igrač gostiju ni kriv ni dužan dođe u šansu, više na sreću nego što je to bilo nešto planski odigrano. Još jedna opasna situacija su Vagnerovi pokušaji a ako bolje pogledamo i tu su na ubačaju čak dva naša igrača na lopti koja opet sretno dolazi do njihovog igrača. Sve i da smo primili gol u tim trenucima opet je bilo dovoljno vremena za ofanzivu i postizanje još kojeg pogotka.
Po meni nije bilo slabog pojedinca u našim redovima, a kada je riječ konkretno o Bevabu njega gledam od Metalegea i iz utakmice u utakmicu je sve bolji, a i on sigurno još nije ni blizu svoje optimalne forme, bit će i on sve bolji kako ekipa bude uigranija. Svi igrači su zaista bili iznad prosjeka, neki čak i odlični, ali za kraj cu izdvojiti Talijana koji je vanserijski igrač, pogledajte njegovu reakciju kod našeg prvog gola, on je tu na skoku (malo je falilo da to bude njegova lopta) i onda kada Miro vraća loptu na peterac, Matteo se uspješno izvlači iz klinča u kojem ga drži gostujući igrač i bude tačno na lopti koju prima Lendrić a mišljenja sam da bi je i on zakucao u mrežu da Ivan nije došao do lopte prije njega. Fascinirajuća je njegova igra kako nazad tako i prema naprijed. Takva igra se odrazila i na Acu pa je bio dosta bolji nego inače.
Bravo Matteo
Kada sve saberemo ja se ne sjećam kada smo ovako razbili Široki, možda jedino ona utakmica na pecari 2:0. Atmosfera na Grbavici fantastična, opuštena, prava porodična.. Raja je nakon ko zna koliko vremena zadovoljna napustila tribine Grbavice što me jako raduje u svakom slučaju. Idemo sada u Tuzlu odigrati fajtersku tekmu pa biće kako bude. Kako god realno je da smo mi jači nego proljetos a oni sigurno za jedan level slabiji što opet u konačnici može ali i ne mora ništa da znači. Odigrati hrabro, pametno, koncentracija maksimalna i možemo se nadati bodovima
Zamalo da zaboravim, Izlija jako lijepa priča baš u Željinom stilu
a može li malo duže trajati ona anketa o igraču utakmice, ja uvijek dva dana zaglavim posle tekme i ne stignem glasati za Bekrića, i još ako može da me ubacite na onu listu za prognoziranje ako ima mjesta naravno