Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Dr. Adzem
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 08, 2016 10:16 pm

Nedaj se gavrane.
Cuva Bog Zelju svog!

damirfile
Kontakt:

pon avg 08, 2016 10:17 pm

Vec se u red staje hahaha

1921.ba
Kontakt:

pon avg 08, 2016 10:20 pm

Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Leon_Professional
Kontakt:

pon avg 08, 2016 10:22 pm

ChWilla je napisao/la:naljutićete se možda ali mene ovaj po klipovima najviše na duljevića podsjeća...pošto je slovenac vjerovatno je manje talentovan, a više disciplinovan uz manje glupih odluka.
Ako dodje onda ce biti najbolji igrac lige :kafa:

LARSSON
Kontakt:

pon avg 08, 2016 10:23 pm

Zna li neko kad je izvlačenje parova kupa i kad se igraju ove tekme u prvom dijelu. Bio je negdje onaj raspored.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=28zkAhvPniY[/video]

irfo

pon avg 08, 2016 10:24 pm

Bogami pokuso sam citat ove slovenske portale (nekako sam uspio :D ) i govore navijaci olimpije i maribora da bi volili kod njih da dodje , dobar igrac kazu

delinjo
Kontakt:

pon avg 08, 2016 10:29 pm

irfo je napisao/la:Bogami pokuso sam citat ove slovenske portale (nekako sam uspio :D ) i govore navijaci olimpije i maribora da bi volili kod njih da dodje , dobar igrac kazu
ti cuo s tribina poksuaj i ti pokusao :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Roberto Baggio
Kontakt:

pon avg 08, 2016 10:31 pm

Gledam malo spisak igrača na zvaničnoj. U ova tri kola dosad su svoje minute - neko više, neko manje - dobili njih 18: Fejzić, S. Stevanović, Boccaccini, Kosorić, Memija, Bevab, Husić, Bekrić, Blagojević, Šećerović, Radinović, Žerić, M. Stevanović, Beganović, Nikolić, Lendrić, Mujagić, Pozder. Njih 8 dosad nisu igrali: Kjosevski, Ćeman, Jahić, Osmanković, Duraković, Toskas, Halvadžić, Lazić.

Što se tiče početne postave, 5 igrača je startalo u sve tri utakmice: Fejzić, Kosorić, Boccaccini, Nikolić i Lendrić. (S tim što M. Stevanović i Blagojević nisu ni mogli startati u prvoj, a bili su starteri u ostale dvije, a Fejzić je na golu dok čekamo Kjosevskog.)

Za Tuzlu u prvih 11 očekujem Kjosevskog, Kosorića, Boccaccinija, Blagojevića, M. Stevanovića, Lendrića i Nikolića. Ostaju dileme za 4 mjesta: S. Stevanović - Memija, Bevab - Husić, te još dvojica u sredini od četvorke: Radinović - Bekrić - Šećerović - Beganović.
FK Željezničar 1921

delinjo
Kontakt:

pon avg 08, 2016 10:33 pm

Roberto Baggio je napisao/la:Gledam malo spisak igrača na zvaničnoj. U ova tri kola dosad su svoje minute - neko više, neko manje - dobili njih 18: Fejzić, S. Stevanović, Boccaccini, Kosorić, Memija, Bevab, Husić, Bekrić, Blagojević, Šećerović, Radinović, Žerić, M. Stevanović, Beganović, Nikolić, Lendrić, Mujagić, Pozder. Njih 8 dosad nisu igrali: Kjosevski, Ćeman, Jahić, Osmanković, Duraković, Toskas, Halvadžić, Lazić.

Što se tiče početne postave, 5 igrača je startalo u sve tri utakmice: Fejzić, Kosorić, Boccaccini, Nikolić i Lendrić. (S tim što M. Stevanović i Blagojević nisu ni mogli startati u prvoj, a bili su starteri u ostale dvije, a Fejzić je na golu dok čekamo Kjosevskog.)

Za Tuzlu u prvih 11 očekujem Kjosevskog, Kosorića, Boccaccinija, Blagojevića, M. Stevanovića, Lendrića i Nikolića. Ostaju dileme za 4 mjesta: S. Stevanović - Memija, Bevab - Husić, te još dvojica u sredini od četvorke: Radinović - Bekrić - Šećerović - Beganović.
ne mislim da je Sinisa bilo kakva dilema...pocinje utakmicu 100 %
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Hurmasica
Kontakt:

pon avg 08, 2016 10:37 pm

@1921.ba, planirate li vi slikati igrače za ovu sezonu? :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon avg 08, 2016 10:39 pm

Hurmasica je napisao/la:@1921.ba, planirate li vi slikati igrače za ovu sezonu? :mrgreen:
Cekaju Matjasica :kafa:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

pintol_TM87
Kontakt:

pon avg 08, 2016 10:40 pm

ovi sto pisu da ce aco otici za velike novce nije tacno..ima ponuda ali je vise tipa daj sta das , samo da ode..volio bih da nisam upravu..

Qwerty_1987
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 08, 2016 10:49 pm

Neymar 11 je napisao/la:
Qwerty_1987 je napisao/la:
Neymar 11 je napisao/la: Hajde zvanicna janze hajde :shisha:
Mirsooo jel nas to testiraš ? slika slika

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Nikad bruda trebali su objavit za janeza .p.s stoji ponuda za acu al necka se nesto
Samo tebi Mirso vjerujemo, ma razumijem ja i Acu, sto bi isao iz najboljeg, najtrofejnijeg BIH tim slika

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

delinjo
Kontakt:

pon avg 08, 2016 10:49 pm

pintol_TM87 je napisao/la:ovi sto pisu da ce aco otici za velike novce nije tacno..ima ponuda ali je vise tipa daj sta das , samo da ode..volio bih da nisam upravu..
i ti poceo ko Maksim po diviziji :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

fk1921

pon avg 08, 2016 10:52 pm

delinjo je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:ovi sto pisu da ce aco otici za velike novce nije tacno..ima ponuda ali je vise tipa daj sta das , samo da ode..volio bih da nisam upravu..
i ti poceo ko Maksim po diviziji :ganja:
A bas haha
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Plava Porodica
Kontakt:

pon avg 08, 2016 10:57 pm

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

pon avg 08, 2016 11:05 pm

kako nema ništa, pak centar produžio sponzorstvo...
gradi željo boli te *****

fanaticZeljin

pon avg 08, 2016 11:13 pm

Otiso si gavrane ostala je tuga :mrgreen:... gavran zvani asocijacija :ganja:
Srcu draga, boja PLAVA !

GoodisonPark
Kontakt:

pon avg 08, 2016 11:13 pm

avlami97 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Ja bih predložio da se nastavi sa prodajom godišnjih, jer bi raja sigurno i dalje kupovala. Szona je godišnjih odmora. Uprava treba nastaviti prodavati godišnje.
Definitivno se slazem. Nastaviti sa godisnjim kartama do kraja Augusta. Ako bude dobrih rezultata, a bice - svi se nadamo, islo bi to mozda i do 1800. Hajde produzite prodaju godisnjih do kraja augusta, zbog velike potraznje!
Neka neko predloži Upravi. ABd pa pobijedimo Slobodu, uz dobar marketing, godišnje bi išle k'o ligure niz Logavinu :DD:
:palacgore:

Pod obavezno produžiti recimo do Zrinjskog prodaju godišnjih a usput idu i članske ko halva ;)

Nisam zadovoljan brojem prodatih godišnjih i ako je to rekord, očekivao sam mnogo veću cifru, mada kad pogledamo iz ove perspektive bolje će biti za klub da prodaju više pojedinačnih karata, u prosjeku je to mnogo više para nego od godišnjih.

Generalno zadovoljan sam igrom protiv Širokog, vidi se napredak i ide to još bolje kad se linije dodatno uigraju. Da je neko prije 3 mjeseca pričao da se protiv "Musinih pulena" može istrčati sa dva vezna fudbalera i dominirati niko mu ne bi vjerovao sigurno, međutim vidjeli smo da može, i tu su jasno vidi trenerov potpis i rad. Vidio sam da se spominje zakašnjela reakcija sa izmjenom, ali ja to nisam vidio tako. Realno oni su napravili neke situacije u par navrata kada je Krstanović uspio spustiti loptu a reakcija naše defanzivne linije nije bila pravovremena (ne može biti kriv Jovan ili Bekrić za balon loptu koju prima Krstanović na 25 metara od gola) i ona akcija u kojoj spiker na BHT govori da je Bevab katastrofalno pogriješio (što je čista laž) jer je već izbio loptu koja se sretno za goste odbije ispred igrača i još na to Boccaccini za milimetar ne stigne da izbije loptu i igrač gostiju ni kriv ni dužan dođe u šansu, više na sreću nego što je to bilo nešto planski odigrano. Još jedna opasna situacija su Vagnerovi pokušaji a ako bolje pogledamo i tu su na ubačaju čak dva naša igrača na lopti koja opet sretno dolazi do njihovog igrača. Sve i da smo primili gol u tim trenucima opet je bilo dovoljno vremena za ofanzivu i postizanje još kojeg pogotka.

Po meni nije bilo slabog pojedinca u našim redovima, a kada je riječ konkretno o Bevabu njega gledam od Metalegea i iz utakmice u utakmicu je sve bolji, a i on sigurno još nije ni blizu svoje optimalne forme, bit će i on sve bolji kako ekipa bude uigranija. Svi igrači su zaista bili iznad prosjeka, neki čak i odlični, ali za kraj cu izdvojiti Talijana koji je vanserijski igrač, pogledajte njegovu reakciju kod našeg prvog gola, on je tu na skoku (malo je falilo da to bude njegova lopta) i onda kada Miro vraća loptu na peterac, Matteo se uspješno izvlači iz klinča u kojem ga drži gostujući igrač i bude tačno na lopti koju prima Lendrić a mišljenja sam da bi je i on zakucao u mrežu da Ivan nije došao do lopte prije njega. Fascinirajuća je njegova igra kako nazad tako i prema naprijed. Takva igra se odrazila i na Acu pa je bio dosta bolji nego inače.

Bravo Matteo :palacgore:

Kada sve saberemo ja se ne sjećam kada smo ovako razbili Široki, možda jedino ona utakmica na pecari 2:0. Atmosfera na Grbavici fantastična, opuštena, prava porodična.. Raja je nakon ko zna koliko vremena zadovoljna napustila tribine Grbavice što me jako raduje u svakom slučaju. Idemo sada u Tuzlu odigrati fajtersku tekmu pa biće kako bude. Kako god realno je da smo mi jači nego proljetos a oni sigurno za jedan level slabiji što opet u konačnici može ali i ne mora ništa da znači. Odigrati hrabro, pametno, koncentracija maksimalna i možemo se nadati bodovima ;)

Zamalo da zaboravim, Izlija jako lijepa priča baš u Željinom stilu :palacgore:

a može li malo duže trajati ona anketa o igraču utakmice, ja uvijek dva dana zaglavim posle tekme i ne stignem glasati za Bekrića, i još ako može da me ubacite na onu listu za prognoziranje ako ima mjesta naravno :)
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

ChWilla
Kontakt:

pon avg 08, 2016 11:16 pm

talijan čita igru k'o da ima stotine pravih utakmica u nogama. a nema ni 20...
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

Prijava