Janezov se odg i ceka ha haOkolele je napisao/la:Sredi nam onog Janeza..

Janezov se odg i ceka ha haOkolele je napisao/la:Sredi nam onog Janeza..
Da li ceopet biti oograniceno na 300 ulaznica da mi koji nismo iz sar ne dolazimo dzaba. Da se ne desi proslogodisnji scenario.Okolele je napisao/la:Protiv Slobode izgleda u 17:30 pocetak..
Ma onda je bilo ludilo...u kupu kad smo dolazili bila 3 puta manja brojka iz Sarajeva i svi su mogli uci.damirfile je napisao/la:Da li ceopet biti oograniceno na 300 ulaznica da mi koji nismo iz sar ne dolazimo dzaba. Da se ne desi proslogodisnji scenario.Okolele je napisao/la:Protiv Slobode izgleda u 17:30 pocetak..
Bilo bi dobro da budemo upoznati kolko dolazi pa da se i mi spremimo i zajedno udemo, fali koordinacije dosta. Ustvari postoje kontakti ali manjih grupa i nekoliko osoba. Nije za foruma ali eto ne bi bilo lose da znamo pa da ispunimo svoj dio do zadnjeg.Jaozinho22 je napisao/la:Ma onda je bilo ludilo...u kupu kad smo dolazili bila 3 puta manja brojka iz Sarajeva i svi su mogli uci.damirfile je napisao/la:Da li ceopet biti oograniceno na 300 ulaznica da mi koji nismo iz sar ne dolazimo dzaba. Da se ne desi proslogodisnji scenario.Okolele je napisao/la:Protiv Slobode izgleda u 17:30 pocetak..
Ma nece nas sad biti 300, radni dan, los termin, nije ni neka nevidjena euforija, bice nas kao i zadnji put u kupu ja mislim..damirfile je napisao/la:Da li ceopet biti oograniceno na 300 ulaznica da mi koji nismo iz sar ne dolazimo dzaba. Da se ne desi proslogodisnji scenario.Okolele je napisao/la:Protiv Slobode izgleda u 17:30 pocetak..
samo udjes u hotel Sunce i wifi je pravo dobar ...ma odlican signal...sifra ti je pitaj konobaraAsharaK je napisao/la:Mozel se gdje u Neumu gledati tekma? Imam slab net, obiso sam neke kafice imaju samo sportklubove ...
Grk brat kad udje s klupe, a na sjeveru mu zastava okacenaboju dao si nebu... je napisao/la:Veceras Ugi zabija
do koliko godina je besplatan ulaz za djecudamirfile je napisao/la:Samo da pobijedimo.
Do 12CARSONIO je napisao/la:do koliko godina je besplatan ulaz za djecudamirfile je napisao/la:Samo da pobijedimo.
Pa Arena sport prenosiono.na je napisao/la:Na BHTu nigdje ne pise da ce biti prenos. Je li to do njih nesto ili se nismo s njima dogovorili?
Ko ce znat sta sam citao jutros..Je li ArenaBiH?Hurmasica je napisao/la:Pa Arena sport prenosiono.na je napisao/la:Na BHTu nigdje ne pise da ce biti prenos. Je li to do njih nesto ili se nismo s njima dogovorili?
Izgleda arena sport 5ono.na je napisao/la:Ko ce znat sta sam citao jutros..Je li ArenaBiH?Hurmasica je napisao/la:Pa Arena sport prenosiono.na je napisao/la:Na BHTu nigdje ne pise da ce biti prenos. Je li to do njih nesto ili se nismo s njima dogovorili?