Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Omar500
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub avg 06, 2016 1:51 pm

Veoma lijep post @Storma, a @alipasino opet prekucao, stihoklepac :D
Ali moram spomenuti debile s Hayata, cuj Zrinjski najtrofejniji :psujem: :psujem: :psujem: :psujem: :psujem: :psujem:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

storm_raider
Kontakt:

sub avg 06, 2016 1:56 pm

Zeljo...Zeeeeljo...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Jaozinho22

sub avg 06, 2016 2:03 pm

Malo i o Širokom :kafa:
slika
Igrat će vjerovatno klasičnu 4-5-1 formaciju,s brzim krilima i malim Menalom u špicu ( ako se Karacic odluči da igra na kontre a ako bude nešta taktizirao onda će vjerovatno gurnut iskusnijeg Wagnera ili Krstanovića a Menala i Barabana na krila )
Na golu će biti Soldo,njihovo dijete. Branio je obje utakmice u kvalifikacijama i obje u ligi u kojo je primio 3 gola.
Desni bek Dino Ćorić,odličan bek za naše uslove.
Štoperski par,bivši reprezentativac Pandza 1,86 visok i Brekalo 1,93,od početka sezone su u tandemu i veečeras će biti vođe odbrane Širokobrijezana.
Lijevi bek : Gore sam stavio Barišića koji je iskusniji od Stipe Markovića koji je igrao protiv Slobode,neko od njih dvojice sigurno počinje :DD:
Sredina :
Možda i najveći problem ove ekipe,rekoste da je Sesar Povrijeđen,Plazonić suspendovan,ostaju im u sredini mladi Loncar koji bi trebao da naslijedi Kozulja i Danijel Kozul,prosječan igrač ove lige, bivsi mladi reprezentativac koji je 5 puta nosio dres mlade reprezentacije. U slučaju da Plazonic moze igrati počinje sigurno umejsto Kozula.
Treci igrac u sredini bi trebao biti Ivan Crnov,momak koji je dosta obećavao,bio veliki potencijal no danas je jedan sasvim solidan igrač ove lige koji moze povuci kad hoce i jedno veliko razocarenje jer su mu nogometni strucnjaci predviđali mnogo veću karijeru. Ima dobar dribling i šut i brz je,čisto sumnjam da je sad neki kvalitet da podvali taj zadnji pas ali eto.
Desno krilo: Baraban ili Barić.
S Barabanom smo upoznati,solidan igrač za naše uslove,ništa više od tog,ima brzinu i jak je na nogama,dok je Baric dijete Hajduka, poslije solidne sezone u Slaviji (bilo je spekulacija da smo i mi zainteresovani za njega ) otisao je u Siroki,po meni drugačiji profil od Barabana,krilo koje moze probit,povuci kontru,laksi je sto bi se reklo na zemlji od njega i on ce vjerovatno biti opcija ili lijevo ili desno ako Karacic bude igrao na kontre
Lijevo krilo : Baric,ako Baraban krene desno on ce vjerovatno lijevo ili Luka Menalo.
Napadač : Luka Menalo,mladi reprezentativac,nizak,brz s solidni šutem i odlična opcija ako se bude igralo na kontre.
Od ostalih treba spomenuti Ivana Krstanovica koji je visok,odlično se gradi,snazan i odličan skakač i Wagnera koji čitavu vječnost igra fudbala po ovim našim livadama...Oni će vjerovatno dobiti nešta vremena na kraju u slučaju da rezultat ne bude povoljan po Široki.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub avg 06, 2016 2:04 pm

Izlija je napisao/la:Javite se na j*beni telefon nemojte biti neozbiljni, vidim da ulazite na forum i da ste aktivni. Zaboravljate da sam moderator i da vidim sve, nemojte da zbog vas u budućnosti drugi ispaštaju, baš ste me naljutili.
Sta je bilo prijatelju...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Whisperer

sub avg 06, 2016 2:14 pm

Baraban je sigurno njihov najopasni igrac uz crvnova , ne treba ni vagnera otpisat zna bit opasan i koban, nadam se da vrijeme nece uticat na posjetu ako ne bude kise bice 8 milja , jel srijedaa naredno kolo , jel zeric mali u kombinaciji , sve do kraja zeljo nema predaje
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

storm_raider
Kontakt:

sub avg 06, 2016 2:19 pm

Jeste srijeda naredno kolo, jeste Zeric u kombinaciji Mirso prijatelju.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Whisperer

sub avg 06, 2016 2:22 pm

storm_raider je napisao/la:Jeste srijeda naredno kolo, jeste Zeric u kombinaciji Mirso prijatelju.
hvala brate na odg, pa dobro treba dat zeri sansu mlad je igrac istrpit ga treba , veca se vraca na goo protiv slobode u srijedu znaci, mozda jahic ... P.S. ceka se odg jednog igraca :shisha:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Okolele
Kontakt:

sub avg 06, 2016 2:27 pm

Sredi nam onog Janeza.. :kafa:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

fk1921

sub avg 06, 2016 2:33 pm

Imal sta od Stilica, Slovenca?
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sub avg 06, 2016 2:44 pm

Grbavica je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:kažu popodne bolje vrijeme.
Izlija je napisao/la:Raja, ponesite kabanice i kišobrane jer je kiša više nego moguća.

kome sad da vjerujem? :mrgreen:
nema kise. temperatura izmedju 12 i 14 stepeni uz nisku oblacnost bez padanja.

slika
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

ponosannavas
Kontakt:

sub avg 06, 2016 2:55 pm

Neymar 11 je napisao/la:Baraban je sigurno njihov najopasni igrac uz crvnova , ne treba ni vagnera otpisat zna bit opasan i koban, nadam se da vrijeme nece uticat na posjetu ako ne bude kise bice 8 milja , jel srijedaa naredno kolo , jel zeric mali u kombinaciji , sve do kraja zeljo nema predaje
Žerić mali mora igrati i za juniore. Evo danas ako uđe 20-tak minuta odlično, ali i uz to može komotno odigrati za juniore. Mislim da sutra igraju. Jedino ako odigra cijelu tekmu za seniore ne mora igrati za juniore.

Nemojte potcjenjivati Široki. Vidim to ovdje mnogi rade (ovo se ne odnosi na tebe MIrsoni). Nadam se da su igrači maximalno našpanovani. Loši Pandža i Brekalo fol, a zaboravljate da su to iskusni igrači bivši reprezentaticvi. TO što su primili par golova ne mora ništa značiti. TU su još Ćorić i Marković u zadnjoj liniji. Isto tkao odlični igrači.

Naprijed Željo!

Whisperer

sub avg 06, 2016 3:00 pm

ponosannavas je napisao/la:
Neymar 11 je napisao/la:Baraban je sigurno njihov najopasni igrac uz crvnova , ne treba ni vagnera otpisat zna bit opasan i koban, nadam se da vrijeme nece uticat na posjetu ako ne bude kise bice 8 milja , jel srijedaa naredno kolo , jel zeric mali u kombinaciji , sve do kraja zeljo nema predaje
Žerić mali mora igrati i za juniore. Evo danas ako uđe 20-tak minuta odlično, ali i uz to može komotno odigrati za juniore. Mislim da sutra igraju. Jedino ako odigra cijelu tekmu za seniore ne mora igrati za juniore.

Nemojte potcjenjivati Široki. Vidim to ovdje mnogi rade (ovo se ne odnosi na tebe MIrsoni). Nadam se da su igrači maximalno našpanovani. Loši Pandža i Brekalo fol, a zaboravljate da su to iskusni igrači bivši reprezentaticvi. TO što su primili par golova ne mora ništa značiti. TU su još Ćorić i Marković u zadnjoj liniji. Isto tkao odlični igrači.

Naprijed Željo!
opusteno brate , slazem sa tobom mogu bit oni itekako opasni nama je siroki tradiconalno jeben rival i protivnik , nasi samo da udju maximalno jako i skoncetrisano pa makar neka bude 1:0 dosta je , jer imamo poslije sirokog tesko gostovanje u tuzli gdje treba bit zadovljan remijem , jel im se zeba vraca protiv nas ili ? Hajde zeljo :zeljeznicar1:

ponosannavas
Kontakt:

sub avg 06, 2016 3:02 pm

Protiv nas se vraća nažalost :) Mirsoni

Whisperer

sub avg 06, 2016 3:09 pm

ponosannavas je napisao/la:Protiv nas se vraća nažalost :) Mirsoni
Ma hajd prvo treba dobit siroki , pa onda razmisljat o slobodi i zebi , neg kakvu postavu mozemo da ocekujemo danas koje na ljevoj strani jel lazic ?

ponosannavas
Kontakt:

sub avg 06, 2016 3:10 pm

Neymar 11 je napisao/la:
ponosannavas je napisao/la:Protiv nas se vraća nažalost :) Mirsoni
Ma hajd prvo treba dobit siroki , pa onda razmisljat o slobodi i zebi , neg kakvu postavu mozemo da ocekujemo danas koje na ljevoj strani jel lazic ?
Ne znam buraz matere mi :) Volio bi da nam vezu čine Miro, Laza, Blagoje i Radinović. Nekako mi je to kao najbolje, po meni. Ali Kosta se pita i sigurno zna bolje.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub avg 06, 2016 3:22 pm

Mozel se gdje u Neumu gledati tekma? Imam slab net, obiso sam neke kafice imaju samo sportklubove ...
Željezničar ante portas !

fk1921

sub avg 06, 2016 3:29 pm

AsharaK je napisao/la:Mozel se gdje u Neumu gledati tekma? Imam slab net, obiso sam neke kafice imaju samo sportklubove ...
Probaj naci wifi u nekom od hotela dole :D
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Okolele
Kontakt:

sub avg 06, 2016 3:32 pm

Protiv Slobode izgleda u 17:30 pocetak..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

delinjo
Kontakt:

sub avg 06, 2016 3:33 pm

Okolele je napisao/la:Protiv Slobode izgleda u 17:30 pocetak..
super termin za suncanice :)
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Leon_Professional
Kontakt:

sub avg 06, 2016 3:36 pm

I igraj po tom suncu i pokazi sve sto znas. Sve to radi TV prenosa.
Smijesno bgm, ko normalan igra u ovom periodu tako rano tekme.. Nadati se da bude kisa

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava