Ali moram spomenuti debile s Hayata, cuj Zrinjski najtrofejniji

Sta je bilo prijatelju...Izlija je napisao/la:Javite se na j*beni telefon nemojte biti neozbiljni, vidim da ulazite na forum i da ste aktivni. Zaboravljate da sam moderator i da vidim sve, nemojte da zbog vas u budućnosti drugi ispaštaju, baš ste me naljutili.
hvala brate na odg, pa dobro treba dat zeri sansu mlad je igrac istrpit ga treba , veca se vraca na goo protiv slobode u srijedu znaci, mozda jahic ... P.S. ceka se odg jednog igracastorm_raider je napisao/la:Jeste srijeda naredno kolo, jeste Zeric u kombinaciji Mirso prijatelju.
nema kise. temperatura izmedju 12 i 14 stepeni uz nisku oblacnost bez padanja.Grbavica je napisao/la:ChWilla je napisao/la:kažu popodne bolje vrijeme.Izlija je napisao/la:Raja, ponesite kabanice i kišobrane jer je kiša više nego moguća.
kome sad da vjerujem?
Žerić mali mora igrati i za juniore. Evo danas ako uđe 20-tak minuta odlično, ali i uz to može komotno odigrati za juniore. Mislim da sutra igraju. Jedino ako odigra cijelu tekmu za seniore ne mora igrati za juniore.Neymar 11 je napisao/la:Baraban je sigurno njihov najopasni igrac uz crvnova , ne treba ni vagnera otpisat zna bit opasan i koban, nadam se da vrijeme nece uticat na posjetu ako ne bude kise bice 8 milja , jel srijedaa naredno kolo , jel zeric mali u kombinaciji , sve do kraja zeljo nema predaje
opusteno brate , slazem sa tobom mogu bit oni itekako opasni nama je siroki tradiconalno jeben rival i protivnik , nasi samo da udju maximalno jako i skoncetrisano pa makar neka bude 1:0 dosta je , jer imamo poslije sirokog tesko gostovanje u tuzli gdje treba bit zadovljan remijem , jel im se zeba vraca protiv nas ili ? Hajde zeljoponosannavas je napisao/la:Žerić mali mora igrati i za juniore. Evo danas ako uđe 20-tak minuta odlično, ali i uz to može komotno odigrati za juniore. Mislim da sutra igraju. Jedino ako odigra cijelu tekmu za seniore ne mora igrati za juniore.Neymar 11 je napisao/la:Baraban je sigurno njihov najopasni igrac uz crvnova , ne treba ni vagnera otpisat zna bit opasan i koban, nadam se da vrijeme nece uticat na posjetu ako ne bude kise bice 8 milja , jel srijedaa naredno kolo , jel zeric mali u kombinaciji , sve do kraja zeljo nema predaje
Nemojte potcjenjivati Široki. Vidim to ovdje mnogi rade (ovo se ne odnosi na tebe MIrsoni). Nadam se da su igrači maximalno našpanovani. Loši Pandža i Brekalo fol, a zaboravljate da su to iskusni igrači bivši reprezentaticvi. TO što su primili par golova ne mora ništa značiti. TU su još Ćorić i Marković u zadnjoj liniji. Isto tkao odlični igrači.
Naprijed Željo!
Ma hajd prvo treba dobit siroki , pa onda razmisljat o slobodi i zebi , neg kakvu postavu mozemo da ocekujemo danas koje na ljevoj strani jel lazic ?ponosannavas je napisao/la:Protiv nas se vraća nažalostMirsoni
Ne znam buraz matere miNeymar 11 je napisao/la:Ma hajd prvo treba dobit siroki , pa onda razmisljat o slobodi i zebi , neg kakvu postavu mozemo da ocekujemo danas koje na ljevoj strani jel lazic ?ponosannavas je napisao/la:Protiv nas se vraća nažalostMirsoni
Probaj naci wifi u nekom od hotela doleAsharaK je napisao/la:Mozel se gdje u Neumu gledati tekma? Imam slab net, obiso sam neke kafice imaju samo sportklubove ...
super termin za suncaniceOkolele je napisao/la:Protiv Slobode izgleda u 17:30 pocetak..