mirsadmekic je napisao/la:Nece stormmmmm zelje mi da mi promjenisofronije je napisao/la:Podrska MIRSADUMEKICU u borbi za promjenom nick-a!!!![]()

mirsadmekic je napisao/la:Nece stormmmmm zelje mi da mi promjenisofronije je napisao/la:Podrska MIRSADUMEKICU u borbi za promjenom nick-a!!!![]()
A onda ide epski dio: Nikad neces biti prvak tiiimirsadmekic je napisao/la:ovaj zeljoooo sve ce jebatiiiii , vase price i sva furanja , smaraju nas vec godinama jel taEisenbahner1921 je napisao/la:Ma vi stvarno niste normalniiiii
sto si ljubomoran na njegove koke koje mu se skidaju ?LARS1921 je napisao/la:nemoj mirso svega ti nastavljatiotvori sebi temu ispiši se 10ak minuta i lakse mi je nju obrisati
Haj sta fali jeebo vas, nemojte nam srklet stvarati..sofronije je napisao/la:sto si ljubomoran na njegove koke koje mu se skidaju ?LARS1921 je napisao/la:nemoj mirso svega ti nastavljatiotvori sebi temu ispiši se 10ak minuta i lakse mi je nju obrisati
nedaj minjore svoju temu, pa kosti si svoje ostavio da je stvoris i ozivisMinjore je napisao/la:Haj sta fali jeebo vas, nemojte nam srklet stvarati..sofronije je napisao/la:sto si ljubomoran na njegove koke koje mu se skidaju ?LARS1921 je napisao/la:nemoj mirso svega ti nastavljatiotvori sebi temu ispiši se 10ak minuta i lakse mi je nju obrisati
Mirsoo podijeli nam žene stipu larssona,nek se on kompjutera držisofronije je napisao/la:nedaj minjore svoju temu, pa kosti si svoje ostavio da je stvoris i ozivisMinjore je napisao/la:Haj sta fali jeebo vas, nemojte nam srklet stvarati..sofronije je napisao/la: sto si ljubomoran na njegove koke koje mu se skidaju ?
Eisenbahner1921 je napisao/la:Kako mi vidimo ovu temu: chat, zajebancija, Mirso švaler
Kako Larsson vidi ovu temu: put za Banoviće
aj ne jebite me, vidis da vam nista ne brisem ovdje, al ne mogu ostavljat one slike jbg,delinjo je napisao/la:vidim Larsonu i ovdje smeta zajebancija....pa gdje mozemo pisati uputi nas ....ja strozijeg moderatora u zivotu nisam vidio
promjeni mirsi nick i oprostit cemo tiLARS1921 je napisao/la:aj ne jebite me, vidis da vam nista ne brisem ovdje, al ne mogu ostavljat one slike jbg,delinjo je napisao/la:vidim Larsonu i ovdje smeta zajebancija....pa gdje mozemo pisati uputi nas ....ja strozijeg moderatora u zivotu nisam vidio
jedan clan koji se strogo zalaze za ovu temu je trazio da izbrisem
Znaci nije samo meni peh bioMinjore je napisao/la:@diego1921
I ja sam kod munje nogu slomiio
Možda je i onaj sto kod reflektora uvijek golmanu mater psuje čuje se do kopa frajerMinjore je napisao/la:Mirso je ona baraba sto ispred juga trckara
AbedMinjore je napisao/la:Mirso je ona baraba sto ispred juga trckara