Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

mali plavisa
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub avg 06, 2016 1:44 am

storm_raider je napisao/la:Ma manijaci su se skrasili ovdje i tu imamo svoj mir i zdravo okruzenje.
Izvini ali neki manijaci su i odavde pobjegli,iz nekih slicnih razloga!Ko god ima drugacije misljenje odmah mora bit razapet!

malta071
Kontakt:

sub avg 06, 2016 1:49 am

mali plavisa je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Ma manijaci su se skrasili ovdje i tu imamo svoj mir i zdravo okruzenje.
Izvini ali neki manijaci su i odavde pobjegli,iz nekih slicnih razloga!Ko god ima drugacije misljenje odmah mora bit razapet!
Gluposti. Lazes sam sebe. Nemamo isto misljenje ni za ebenu formaciju, niti za mnoge druge stvari pa opet pricamo ko ljudi.
Al ovdje se zna ko je Zeljovac a ko je tu po zadatku.

Virtu4L

mali plavisa je napisao/la: Izvini ali neki manijaci su i odavde pobjegli,iz nekih slicnih razloga!Ko god ima drugacije misljenje odmah mora bit razapet!
;)
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

cikazubo
Kontakt:

Vala takvi glume uvrijedjene mlade, zao mi je je dvojice sto vise ne pisu cesto al sta je tu je..

storm_raider
Kontakt:

sub avg 06, 2016 1:50 am

Nema potrebe da se izvinjavas. Evo ti imas drugacije misljenje, koje ja cijenim kao takvo i nisi razapet, zar ne? Barem ne od moderacije. :)

Jedini koji su "razapeti" su oni koji su tu samo da unose smutnju i neosnovanu kritiku. Dakle, oni koji ne pripadaju onome sto mi predstavljamo. Naravno, svi grijesimo i svaciji rad je podlozan kritici, prvi ja i to trebamo svi prihvatiti. Ali, isto tako, ne mogu svi biti zadovoljni, ali neka velika vecina mora, da bi znao da radis nesto dobro. Pogotovo znajuci da niko od nas ne radi za ovaj portal i da je tu cisto zbog jedne nepotkupljive ljubavi prema Zelji. Jednoumlja nema. Ustvari, ima, a to je - "ako si ovdje da unosis nemir i samo zbog toga, onda nisi dobrodosao!" To je jedino pravilo.

Inace, @Neandertalac je ponovo sa nama. Dobrodosao druze.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Okolele
Kontakt:

sub avg 06, 2016 1:54 am

Sto rece @cikazubo ko uvrijedjene mlade..Malo neslaganje i bjeze sa foruma..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Leon_Professional
Kontakt:

sub avg 06, 2016 1:54 am

1921.ba je napisao/la:tema nam ode sa tekme na ovo, to je trenutno najmanje bitno, bitno je da razmontiramo sutra siroki. volim te zeljo
Upravo. Treba se fokusirati na tekmu. Igraci sigurno da s tim nemaju problem, ovo rjesava uprava ali odrazit se moze na navijace.
Svakako da treba pricati o problemu, ali msm da pricamo u prazno, jer sad kad je sezona krenula kad je ugovor i potpisan, malo pa skoro nista se ne moze promijeniti.
Mi smo zavaljeni i ici dalje u rat i nesto raditi ne bi bilo bas dobro. Vec smo u prva 2 kola osteceni, sutimo o tome, sta ce biti ako se jos usprotivimo savezu. Jasno nam je dato na znanje da koliko god smo kvalitetni morat cemo bas otegnuti jaja da osvojimo trofej.
O ovim problemima se trebalo raspravljati prije sezone ili krajem prosle. Sad je kasno, samo ssebi mozemo u stomak skociti.
Hvala svima koji su upuceni i strucni sto su ovaj problem fino razmotrili i objasnili. Nek se znaju neke stvari, al to treba intenzivnije raditi kad se zavrsi sezona.

Siroki sutra mora da padne. Bilo ne bilo prennosa ovi sto idu na tekmu treba da naprave atmosferu. Bas zbog te atmosfere i momentuma smo proslu tekmu sa Sirokim i dobili. Sad su uzdrmani, ali i dalje opasni. Mada mislim da mozemo sutra to dobiti.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

mali plavisa
Kontakt:

sub avg 06, 2016 1:58 am

storm_raider je napisao/la:
Nema potrebe da se izvinjavas. Evo ti imas drugacije misljenje, koje ja cijenim kao takvo i nisi razapet, zar ne? Barem ne od moderacije. :)

Jedini koji su "razapeti" su oni koji su tu samo da unose smutnju i neosnovanu kritiku. Dakle, oni koji ne pripadaju onome sto mi predstavljamo. Naravno, svi grijesimo i svaciji rad je podlozan kritici, prvi ja i to trebamo svi prihvatiti. Ali, isto tako, ne mogu svi biti zadovoljni, ali neka velika vecina mora, da bi znao da radis nesto dobro. Pogotovo znajuci da niko od nas ne radi za ovaj portal i da je tu cisto zbog jedne nepotkupljive ljubavi prema Zelji. Jednoumlja nema. Ustvari, ima, a to je - "ako si ovdje da unosis nemir i samo zbog toga, onda nisi dobrodosao!" To je jedino pravilo.

Inace, @Neandertalac je ponovo sa nama. Dobrodosao druze.
Nisam spomenuo moderaciju!Spomenu ti vec jednog manijaka a FKZ jedan od realnijih forumasa vec nazvan uvrijedjenom mladom jer jbg realnost se ne isplati na forumima!

storm_raider
Kontakt:

sub avg 06, 2016 2:02 am

Duga je to prica prijatelju... javi mi se na pp, da ne spamujemo ljudima temu, rado cu ti objasniti.

Sto se tice utakmice sutra, ne mislim da je ovakav Pandza u stanju ozbiljnije od 25 minuta cuvati Lendrica.

mali plavisa
Kontakt:

sub avg 06, 2016 2:10 am

storm_raider je napisao/la:Duga je to prica prijatelju... javi mi se na pp, da ne spamujemo ljudima temu, rado cu ti objasniti.

Sto se tice utakmice sutra, ne mislim da je ovakav Pandza u stanju ozbiljnije od 25 minuta cuvati Lendrica.
Ne trebaju meni objasnjenja ni za sta ja volim citat forum i stvarno je bilo par likova koje sam volio procitat uvijek medju njima i fkz,bokaco,neandertalca a sva trojica su nekako razliciti!Veliki pozdrav i srecno nam sutra!

storm_raider
Kontakt:

sub avg 06, 2016 2:12 am

storm_raider je napisao/la:Duga je to prica prijatelju... javi mi se na pp, da ne spamujemo ljudima temu, rado cu ti objasniti.

Ne trebaju meni objasnjenja ni za sta ja volim citat forum i stvarno je bilo par likova koje sam volio procitat uvijek medju njima i fkz,bokaco,neandertalca a sva trojica su nekako razliciti!Veliki pozdrav i srecno nam sutra!
Tako je, sutra po pobjedu!

Grbavica
Kontakt:

sub avg 06, 2016 2:12 am

Ja mislim da sutra igramo jednu utakmicu, valjda nisam šta pobrko...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Qwerty_1987
Kontakt:

sub avg 06, 2016 2:26 am

Valjalo bi nam da ne igra ovaj Krstanović haosss .

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub avg 06, 2016 2:27 am

Ne igra im Krstanovic, odbrana im je prelosa, pogotovo stoperski par. Plazonica valjda isto nema, suspenzija zbog crvenog.
Wagner moze biti opasan, ali sigurno ne cijelu utakmicu. Maksimalno oprezno, ali od prve minute po pobjedu ici. I da primimo gol, koliko im je losa odbrana, mozemo zabiti 2 i vise, osim ako ne budu bunker igrali. Vidjet cemo kakva ce im biti postavka, a i ko ce za nas igrati. Sretno nam sutra :D
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub avg 06, 2016 2:37 am

Citam na Velezovom forumu, mnogo ocekuju od Cutahije, volio bi da bude prvi golman, odlicno je to iskustvo, pogotovo da se vrati nakon povrede. Izgleda da ima jos nekih nasih igraca kod njih, ali nisam upratio ko su. Da su nam lige normalne sa dobrim terenima kao npr u Sloveniji, covjek bi im mogao na posudbu poslati Zerica, Mujagica, Osmankovica, valjalo bi im to pravo za sticanje iskustva.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

salle86
Kontakt:

sub avg 06, 2016 2:40 am

Malo sam "istraživao"
englezi: novac dijeli se u tri kategorije: 50 posto dijeli se svakom klubu jednako, 25 posto novca na osnovu broja nastupa u televizijskim prijenosima i još 25 posto prema poziciji u ligi

Talijani imaju zanimljivu formulu kako se novac, koji je za prošlu sezonu iznosio 846 milijuna eura, dijeli. Naime, 40% od ukupnog iznosa se jednako raspoređuje na sve klubove, dioba 25% novca ovisi o broju navijača svakog kluba, a podaci o tome se dobiju nakon što tri neovisna izvora svake godine provedu istraživanje javnog mijenja. Zatim 15% ovisi o rezultatima klubova u petogodišnjem razdoblju, 10% na temelju povijesne važnosti koju od 1964. godine određuje računalni program, 5% od broja stanovnika u regiji iz koje klub dolazi te 5% na temelju rezultata posljednjeg prvenstva.

Francuzi: 50% od ukupnog iznosa se jednako dijeli na sve klubove, 25% ovisi o rezultatima posljednjeg prvenstva, 5% o prethodnoj podijeli, a 20% o broju utakmica koje su za svaki pojedini klub bile najzanimljivije TV postajama.

http://www.nogometplus.net/Portals/0/Ea ... _prava.jpg" target="_blank
Hrvatski klubovi dobiju nekih 2.5-3 milona KM kad se pretvori iz kuna, da podjele međusobno. Mrsko mi tražiti kako rade ali u najgoroj varijanti 6 puta više dobijaju.

Svaki komentar je suvišan...
Zadnja izmjena: salle86, dana/u sub avg 06, 2016 2:48 am, ukupno mijenjano 1 put.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Plava Porodica
Kontakt:

sub avg 06, 2016 2:40 am

Sutra 3:0 familijo, ne sikirajte mi se nista..
Vakat je da pokazemo ko je Zeljo ,a ko su ove kvazi ekipe. ;)

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

sub avg 06, 2016 2:41 am

Omar500 je napisao/la:Ne igra im Krstanovic, odbrana im je prelosa, pogotovo stoperski par. Plazonica valjda isto nema, suspenzija zbog crvenog.
Wagner moze biti opasan, ali sigurno ne cijelu utakmicu. Maksimalno oprezno, ali od prve minute po pobjedu ici. I da primimo gol, koliko im je losa odbrana, mozemo zabiti 2 i vise, osim ako ne budu bunker igrali. Vidjet cemo kakva ce im biti postavka, a i ko ce za nas igrati. Sretno nam sutra :D
MA stat ce nazad i cekati kontre, nemaju drugog izbora. MAda nece to biti klasicni bunker, znaju i oni igrati fudbal i to lijep fudbal.
Sretno nam kako god :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

malta071
Kontakt:

sub avg 06, 2016 3:32 am

U svemu tome je najgore, sto je to neki balavac koji se dohvatio teme koja je donijela neke turbulencije medju nama, sa ciljem da se istakne.
Jel taj lik spreman da se raspravlja sa forumasima i ponudi neke cinjenice? Nije. Jel taj lik odgovorio ikome osim modu? Nije.
Svaka recenica mu se zavrsava sa uzvicnikom.
Pohvale moderaciji na strpljenju, nije lako borit se sa nama. Ali ja bih, makar ove ofirne i "zelene" ekspresno rjesavao.

Whisperer

sub avg 06, 2016 3:50 am

malta071 je napisao/la:U svemu tome je najgore, sto je to neki balavac koji se dohvatio teme koja je donijela neke turbulencije medju nama, sa ciljem da se istakne.
Jel taj lik spreman da se raspravlja sa forumasima i ponudi neke cinjenice? Nije. Jel taj lik odgovorio ikome osim modu? Nije.
Svaka recenica mu se zavrsava sa uzvicnikom.
Pohvale moderaciji na strpljenju, nije lako borit se sa nama. Ali ja bih, makar ove ofirne i "zelene" ekspresno rjesavao.
Ma hajd brate svi smo nasi, forum i jeste za svaku diskusiju i raspravu, nije lako bit moderator pogotovo admin, svaka njima cast sto nisu kao na dr portalima nemozes da progovoris a da ne popijes bananu.. Al sad je ljozee bitan da sutra se dobije da idemo u tz rastereceni da im vratimo za onu u kupu, sutra lendric i mico za pobjedu :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.

Prijava