Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Omar500
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub avg 06, 2016 12:25 am

Uvijek neki belaji pred bitne tekme, sjetite se Zrinjskog :S
@FaticNermin
svaka cast za post drug :)
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Hurmasica
Kontakt:

sub avg 06, 2016 12:29 am

Ma ne moze se ni porediti to pred zrinjski i ovo. Sitan problem koji se mora detaljno rijesiti ili u hodu ili cekati pauzu i fino staviti do znanja da sa najvecim klubom u drzavi nema zezancije i pijacarskog odnosa. Sa prenosom ili bez, mi sutra igramo utakmicu gdje ocekujem punu Grbavicu i naravno 3 boda. O svemu ostalom, ima vremena za pricu, sada se fokusirajmo na siroki. VTZ
Zadnja izmjena: Hurmasica, dana/u sub avg 06, 2016 12:30 am, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Brkoo
Kontakt:

sub avg 06, 2016 12:30 am

Anarky je napisao/la:Diktatura u neku ruku jeste, ali su krivi klubovi, tačnije čelnici koji očigledno ne žele nikakav napredak, pa se stoga mnogi i protive Udruženju izgleda. Ne znam da postoji bilo kakav minus u tome da klubovi upravljaju ovakvim stvarima, ali jednostavno nema želje. Gredić je rekao dosta dobrih stvari na jednom od onih konferencija za novinare.

2016. je godina, prenosi su mogući i s mobitelom, a da ne pričamo o ostalim stvarima. Zamislite kakva bi bila pomama TV stanica za prenosom derbija, pogotovo onih derbija koji odlučuju o titulu/Evropi.

Pa samo na YouTubeu, bez ikakve reklame, posljednji derbi na Koševu je u jednom trenutku gledalo 25.000 ljudi istovremeno. Sarajevo i Željezničar najviše 'pate' zbog ovoga i dobivaju isti novac kao i ostali, ali samo kod vaših vidim inicijativu za nekom promjenom.
Zasto bi fudbalski klub Sarajevo trazio bilo kakve promjene kad kontrolisu savez, svi vazniji ljudi u savezu su pitari i to je cinjenica, od predsjednika Begica, do Bakovica, Pilava, Dzemidzica, Prolica itd. To bi isto i svaki drugi klub radio da je na mjestu Sarajeva da se razumijemo i dok je tako ovdje nije moguc napredak. Liga da bi napredovala potrebne su korjenite reforme u svakom mogucem segmentu. Umjesto da uloze u ligu nakon plasmana u Brazil, da svakom klubu podijele odredjen iznos i da travnjaci pocnu liciti na nesto oni su milione spiskali na novu zgradu saveza i ovim je sve receno, a da ne pricam o tome da je i kunto i panto na racun saveza isao u Brazil itd..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

blueheart
Kontakt:

sub avg 06, 2016 12:31 am

Treba im dati prenos kao poklon i ne uzeti tih, za klub mizerinih, 1800KM. Pa to je ucjena i to onako bezobrazno nametnuta. Sad kad bi klub imao mogućnost da pita svoje članove dal da se prihvati ili ne prihvati ponuda da bi velika velika većina rekla NE. Kome ce od nas biti svejedno sto te neko izjednačava sa nekakvim "seoskim klubovima" meni kao članu kluba to smeta i nek su se pobunili. Nas klub jeste najveći u BiH i kao takav zaslužuje srazmjeran dio kolača a ne neke mrvice.
DRZAVA ZELJO

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub avg 06, 2016 12:31 am

Vrbanjusa, kad vidis ovo, javi u inbox ima li sta za onaj intervju
Željezničar ante portas !

Dr. Adzem
Kontakt:

sub avg 06, 2016 12:47 am

Izgleda da će bit prenosi arena sport 1
Cuva Bog Zelju svog!

storm_raider
Kontakt:

sub avg 06, 2016 12:48 am

Ko kaze?
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Dr. Adzem
Kontakt:

sub avg 06, 2016 12:49 am

Programska šema
Cuva Bog Zelju svog!

SWRA_1921
Kontakt:

sub avg 06, 2016 12:49 am

Nije nam bas trebalo ovo da debilima idemo uz dlaku odmah ovako na pocetku prvenstva. To se treba rijesiti na kraju sezone, dati neki ultimatum da se ne pristaje na ucjene, i sl. Ovako opet sebi pravimo neprijatelje, navijaci koji puno ne istrazuju o ovome vide samo da nece biti prenosa i to vide iskljucivo kao gresku kluba, gubimo tu povezanost, itd.

Ja bih sutra dao obavijest, rukovodstvo kluba je odlucilo zbog vlastitih navijaca (koji su se javili u velikom broju, bla bla) da ipak dozvoli direktan prenos, a da ce svoj status rjesavati sa savezom kad za to dodje vrijeme.

storm_raider
Kontakt:

sub avg 06, 2016 12:50 am

Mislim da smo ovaj put malo spremniji.

Dr. Adzem
Kontakt:

sub avg 06, 2016 12:54 am

Ja stvarno ne mogu da vjerujem da nakon onih povlačenja linija da Uefa nije reagovala. Daj Bože da smo spremni toj mafiji stat u kraj
Cuva Bog Zelju svog!

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub avg 06, 2016 12:56 am

Ljudi moji, idemo dobit Siroki :)
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Plavi orkestar
Kontakt:

sub avg 06, 2016 1:15 am

Ko ima vlast danas ne znaci da ce je imati i sutra.Ako im je nešto prošlo jednom,dva puta pa i više puta ne znaci da ce uvijek.Zeljo ne smije ustuknuti pred par hoštaplera.Zeljo je institucija a oni su bili i sad su a i bit ce ljudsko smece koje ce kad prevrše mjeru biti pometeno.Oni moraju biti upozoreni na fin i kulturan nacin od strane naše uprave i reci im da iza Zelje stoji armija koja moze puno prljavije odigrati i od Dine Begica i Salema Prolica i Pilava i Dine Hasanbegovica i svih drugih koji hoce da nam naprave štetu.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

SWRA_1921
Kontakt:

sub avg 06, 2016 1:17 am

Virtu4L je napisao/la:
Citam malo sto pises na onom govnarskom forumu. Skroz pogresno interpretiras ono saopstenje od prije 2 godine.
"Nakon raspodjele prenosa utakmica pokrivenih ugovorom, preostaju nam samo dvije utakmice čija prava na prijenos možemo prodati drugim TV kućama (u prošloj sezoni, po ovom osnovu naš klub je zaradio približno 60.000 KM)".
Ovih 60.000 KM se odnosi na prethodnu sezonu kada je bio prenos na 1 utakmici po kolu, pa se u toj sezoni gdje smo se zalili, trazilo da bude 3 tekme po kolu, a Zelju da prenose 5 puta u jesenjem dijelu (tako nesto), a mi smo na osnovu preostalih utakmica kojih je sigurno bilo dosta, dobili oko 60.000 KM (npr. minimalno 10-ak utakmica). A tu pise da nam sada ostaju samo 2 domace utakmice gdje mozemo komercijalizirati te dogadjaje. Danas bi mogli uzeti vjerovatno i vise jer se klub digao malo vise, popularniji je medju navijacima, u drzavi, bolji igraci su tu, vise sponzora, itd.
Zadnja izmjena: SWRA_1921, dana/u sub avg 06, 2016 1:30 am, ukupno mijenjano 1 put.

cikazubo
Kontakt:

sub avg 06, 2016 1:20 am

Imamo tim pravnika u klubu, iskusne i uspješne biznismene koji su prosli i rijesili gore probleme, stali smo i kontra lokalne zajednice nedavno, tako da čisto sumnjam da naši tek tako objavljuju dan pred utakmicu da neće biti prenosa a da se prethodno nisu sastali sa ovim uhljupima iz saveza, znaju u upravi tačno šta rade i šta žele postići. Samo u kost mafiji !

irfo

sub avg 06, 2016 1:22 am

a sto na onom forumu administracija brani savez..... :kafa:

fk1921

sub avg 06, 2016 1:24 am

irfo je napisao/la:a sto na onom forumu administracija brani savez..... :kafa:
vidjeh, sramota irfo, nego da se pohvalim, danas dobih dres :zeljeznicar1:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Qwerty_1987
Kontakt:

sub avg 06, 2016 1:27 am

Onaj forum je defintivno dno dna, imas onog amazona maskotu budala i pljuvača i admina acu koji ga štiti, i tako se oni vrte u nedogled. Ma glupo ih je i spominjati, samo se iznervira čovjek, al' et ...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

storm_raider
Kontakt:

sub avg 06, 2016 1:30 am

Ma manijaci su se skrasili ovdje i tu imamo svoj mir i zdravo okruzenje.

Brkoo
Kontakt:

sub avg 06, 2016 1:43 am

storm_raider je napisao/la:Ma manijaci su se skrasili ovdje i tu imamo svoj mir i zdravo okruzenje.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava