Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet avg 05, 2016 10:23 pm

Definitivno vladajuce strukture BH fudbala ne zele napredak, klubovi na zalost ne mocni - ako se ko oglasi kazne ga.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u pet avg 05, 2016 10:24 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Model1964

pet avg 05, 2016 10:23 pm

Neka neko iz kluba uputi javni poziv i zakaže termin klubovima koji žele da se osnuje udruženje klubova. Da vidimo ko je za promjene a ko ne.
Ovako mi ko Don Kihot
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet avg 05, 2016 10:29 pm

Model1964 je napisao/la:Neka neko iz kluba uputi javni poziv i zakaže termin klubovima koji žele da se osnuje udruženje klubova. Da vidimo ko je za promjene a ko ne.
Ovako mi ko Don Kihot
Vidio si ko je sve za trokruzni bio, bas bi ti se oni odazvali...
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Kapiten
Kontakt:

pet avg 05, 2016 10:32 pm

Osnujte jebeno udruzenje premijerligasa !
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Model1964

pet avg 05, 2016 10:32 pm

@ Omar
Mislim da to nije isto. Lova je u pitanju, a to je važnije od sistema takmicenja.

Tryg
Kontakt:

pet avg 05, 2016 10:34 pm

Cim prije shvatimo da se u ovoj ligi prate samo Zeljo i sarajevo, tim cemo i shvatiti sto se niko ne buni, nego uzme sta mu je ponudjeno.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Plavi orkestar
Kontakt:

pet avg 05, 2016 10:36 pm

Engleski klubovi masno zaradili od TV prava
TV prava engleskim klubovima donose prava bogatstva
POZ. KLUB ZARADA
1. Arsenal 101 milion eura
2. Manchester Utd 96.8
3. Manchester City 96.3
4. Tottenham 95
5. Leicester 93
6. Liverpool 90.4
7. Chelsea 87.1
8. West Ham 85.6
9. Southampton 84.5
10. Everton 82.9
11. Stoke City 79
12. Swansea 75.3
13. Watford 74.1
14. WBA 73
15. Newcastle 72.7
16. Crystal Palace 72.4
17. Sunderland 71.7
18. Bournemouth 70.4
19. Nowrich 66.7
20. Aston Villa 66.2
[/img]
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

mirzza
Kontakt:

pet avg 05, 2016 10:39 pm

tm8782 je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:40 000 km za sve utakmice... Kakva kradja.
40 godišnjih za istok.
Ko može bolje nek proda.
Opet rat sa savezom, zašto ništa nisu naučili od prošle godine?
Da bi ti i tebi slicni imali nesto pitati. Jesi li corav ili ne vidis sta ljudi pisu. Daju ti ljudi 1800KM za prenos utakmice. Da igra Pofalicki-Saobracajac vise bi dobili. To sto gamad u savezu uzima pare za sebe jer kase nisu puno, to sto se nije se uzelo 12 miliona eura za plasman na Euro je drugi par cipela. Sad oni zasjedaju i vrse pritisak na klub. Ljut sam na nase sto jednom zauvijek ne izadju u javnost i kazu sve do kraja od sudjenja pa nadalje. Nemamo sta izgubiti tako i tako nas kradu, imamo vec primjere u ovoj sezoni.
I šta ćeš dobiti?
Iznos je mizeran ali se trebalo reagovati puno ranije. Derbi niko nije prenosio što je sramota. Ako sad zategnemo sa savezom opet patnja, sudije nas svakako handre od derbija pa do Otoke.
Bez radikalnih poteza, napraviti pritisak za većim iznosom ali pametno.

storm_raider
Kontakt:

pet avg 05, 2016 10:40 pm

Hajde Zeljo, uputi javni poziv za osnivanje udruzenja premijerligasa. Pa neka se zna i ta bruka, ko ce prihvatiti, a ko nece.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Model1964

pet avg 05, 2016 10:41 pm

storm_raider je napisao/la:Hajde Zeljo, uputi javni poziv za osnivanje udruzenja premijerligasa. Pa neka se zna i ta bruka, ko ce prihvatiti, a ko nece.
Ne prepisuj :-)

delinjo
Kontakt:

pet avg 05, 2016 10:42 pm

ja mislim da trebamo jednom zauvjek izaci u javnost sa stavom koliko trazimo para i da ispod ne pristajemo raditi vise nikada prenos...ne mozes jednu utakmicu braniti drugu dozvoliti i sve tako...to prvo ...

zatim o kakvim mi klubovima i udruzenjima pricamo kad su o ovom bijednom prvenstvu praceni samo Zeljo i Sarajevo...svi ostali su na mizernim gledaocima da bi bilo sta trazili nego daj sta das svjesni da ne mogu drugacije jer ih i nema ko pratitit...imas par hiljadica mozda Slobodu tu i tamo da prati...koju hiljadu Zrinjski i eto ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

tm8782
Kontakt:

pet avg 05, 2016 10:43 pm

@mirzza E to se slazem. Ali ako sutis onda te svi. Veliki respekt prema svim klubovima u BiH, ali zna se ko je Zeljo, Sarajevo...
Na kraju kako su počeli mi cemo morati placati da nas prenose. Goni sve. Fkt sam ljut. Imali su mud.a prozvati načalnika, e ako ste sad upravu prozovite i ove lihvare mater im... Oni apeluju i imaju sastanak. Samo njima u korist kad je odmah imaju hitne sastanke, a za druge stvari ih boli...
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Republika
Kontakt:

pet avg 05, 2016 10:43 pm

Liga 12 je samo šminka i priča za široke narodne mase. Kakav god kvalitet imala Sloboda ona ga ne može pokazati na plus 45 tokom utakmice koja se zakaže u petak u 17 sati. Promašen termin iz više razloga, a glavni je taj da je utakmica patnja za igranje i gledanje,nosi rizik da se neko povrijedi/kolabira/umre i pritom se sve to vodi pod krinkom 'za bolje sutra' a i budalama je jasno da se ova utakmica igrala zbog tv prava i Arene Sport.

Druga bitna stvar koju pominjete je udruženje premijerligaša koji bi vodili takmičenje kao takvo i nastupali u istom i cijenili isto. Odredili bi sebi pravila ispod kojih ne bi išli uzeli infrastrukturu kao bitan segment klasifikacije, ali je problem što su svi bezmudi a i ne smiju uzeti savezu takmičenje, odnosno ne smiju se pobuniti protiv istog.

Najavljivanje ratova savezu je sviranje kurcu da prostite u ovakvoj situaciji gdje ubrzo po objavi rata morate objaviti i kapitulaciju a da metak niste ispalili.

Ljudi rade šta žele i to je osnova svega. Na ovom hudniku iz Posušja su se iskalili jer je 10 portala objavilo njegove greške. Ok griješio jeste i neka je kažnjen i treba da bude. Ali šta je sa glavnim on dobio prolaznu i mirna Bosna ovaj će saditi kavade i pipune u plasteniku do proljeća, ili će se samo neofirno vratiti na listu jednako kao i unskosanski Kolina koji je kažnjen sa osam ali već uveliko sudi nakon četiri i tako dalje.

Reforma korjenita samog takmičenja i organizacije istog je bitna, a šminkerski potezi su za *****. Što recimo Sarajevo i Željo moraju biti prenošeni 27 ili 28 puta u sezoni? Ostali po 10 ili 12? Ok najveći su mamac za gledaoce, pa onda ih i plati sukladno tome. Vrlo jednostavno, ali ....

Hurmasica
Kontakt:

pet avg 05, 2016 10:46 pm

slika

8-) 8-) :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

delinjo
Kontakt:

pet avg 05, 2016 10:46 pm

Republika je napisao/la:Liga 12 je samo šminka i priča za široke narodne mase. Kakav god kvalitet imala Sloboda ona ga ne može pokazati na plus 45 tokom utakmice koja se zakaže u petak u 17 sati. Promašen termin iz više razloga, a glavni je taj da je utakmica patnja za igranje i gledanje,nosi rizik da se neko povrijedi/kolabira/umre i pritom se sve to vodi pod krinkom 'za bolje sutra' a i budalama je jasno da se ova utakmica igrala zbog tv prava i Arene Sport.

Druga bitna stvar koju pominjete je udruženje premijerligaša koji bi vodili takmičenje kao takvo i nastupali u istom i cijenili isto. Odredili bi sebi pravila ispod kojih ne bi išli uzeli infrastrukturu kao bitan segment klasifikacije, ali je problem što su svi bezmudi a i ne smiju uzeti savezu takmičenje, odnosno ne smiju se pobuniti protiv istog.

Najavljivanje ratova savezu je sviranje kurcu da prostite u ovakvoj situaciji gdje ubrzo po objavi rata morate objaviti i kapitulaciju a da metak niste ispalili.

Ljudi rade šta žele i to je osnova svega. Na ovom hudniku iz Posušja su se iskalili jer je 10 portala objavilo njegove greške. Ok griješio jeste i neka je kažnjen i treba da bude. Ali šta je sa glavnim on dobio prolaznu i mirna Bosna ovaj će saditi kavade i pipune u plasteniku do proljeća, ili će se samo neofirno vratiti na listu jednako kao i unskosanski Kolina koji je kažnjen sa osam ali već uveliko sudi nakon četiri i tako dalje.

Reforma korjenita samog takmičenja i organizacije istog je bitna, a šminkerski potezi su za *****. Što recimo Sarajevo i Željo moraju biti prenošeni 27 ili 28 puta u sezoni? Ostali po 10 ili 12? Ok najveći su mamac za gledaoce, pa onda ih i plati sukladno tome. Vrlo jednostavno, ali ....
bravo kralju :palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

tm8782
Kontakt:

pet avg 05, 2016 10:47 pm

Republika je napisao/la:Liga 12 je samo šminka i priča za široke narodne mase. Kakav god kvalitet imala Sloboda ona ga ne može pokazati na plus 45 tokom utakmice koja se zakaže u petak u 17 sati. Promašen termin iz više razloga, a glavni je taj da je utakmica patnja za igranje i gledanje,nosi rizik da se neko povrijedi/kolabira/umre i pritom se sve to vodi pod krinkom 'za bolje sutra' a i budalama je jasno da se ova utakmica igrala zbog tv prava i Arene Sport.

:palacgore:
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

bianco blu
Kontakt:

pet avg 05, 2016 10:48 pm

smrdljivi savez..fuj. Kada vidim ko se nalazi u vrhu bh.fudbala padne mi mrak na oči.

saveze stidi se, sluga si politike!

storm_raider
Kontakt:

pet avg 05, 2016 10:51 pm

Model1964 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Hajde Zeljo, uputi javni poziv za osnivanje udruzenja premijerligasa. Pa neka se zna i ta bruka, ko ce prihvatiti, a ko nece.
Ne prepisuj :-)
Ja to trubim i molim evo godinama.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

pet avg 05, 2016 10:54 pm

To su ti koraci koji koce napredak nase lige,nasih klubova.
Prvenstveno savez,koja povlaci raznorazne direktive povodom sudijske cetvorke/sestorke,a zatim infrastruktura koja opet dobrim dijelom se tice kriminalnog saveza.
Necemo mi nidje jos pedeset godina,uopsteno mislim na sve ijedan klub,a najveci ceh placaju Zeljo i Sarajevo.

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Model1964

pet avg 05, 2016 10:59 pm

Plava Porodica je napisao/la:To su ti koraci koji koce napredak nase lige,nasih klubova.
Prvenstveno savez,koja povlaci raznorazne direktive povodom sudijske cetvorke/sestorke,a zatim infrastruktura koja opet dobrim dijelom se tice kriminalnog saveza.
Necemo mi nidje jos pedeset godina,uopsteno mislim na sve ijedan klub,a najveci ceh placaju Zeljo i Sarajevo.

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
hajde što tepsije placaju ceh :lol: ,i treba da plačaju :lol: ali mi :ne:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava