Ta varijanta mozeLARS1921 je napisao/la:Ako neće yebat ga, obećamo mu duplu platu a ne damo mu ništa
Alipasino je napisao/la:Jao sto se napusi protiv Olimpika Fazile mi moje.Igramo formaciju nabi opsajd vrati centriraj opsajd vrati.Ko je pomocni ima da ga zbunim ne da nece mahat nego i kad bude CE da ne bude.
Ajzea je napisao/la:Gazi Vatikan, gazi Treći Rajh !
Uz to mu nas bivsi igrac menadzer koji je naprasno otjeran sa GrbaviceModel1964 je napisao/la:Ni Olimpija ni Koper nisu bolji od nas. Uz to imamo Kostica a za savjet je priupitan i SLO selektor
Ko ga je priupio vi skontajte
Svaka cast za ovo ali fakat ima nase djece koja ovo nisu uradili i mogu ti reci da bi to mogla biti ideja za povecanje broja clanova tj da svaki igrac mora uclaniti svoju familiju rodbinu i prijatelje presli bi 10 miljaLeon_Professional je napisao/la:
Stevo obavio svoju duznost. Gospodin![]()
![]()
Olimpija je boeing, a mi smo autobusModel1964 je napisao/la:Ni Olimpija ni Koper nisu bolji od nas. Uz to imamo Kostica a za savjet je priupitan i SLO selektor
Ko ga je priuptio vi skontajte
A napredovali smo brate i to pravo smo napredovali.LARS1921 je napisao/la:Možemo mi pričati i o Messiu, ne znači da smo na tom nivou. Ako je istina da smo prihvatili njegove uslove ili kako se već priča, eh to već znači da smo dosta napredovali