Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ž'21
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 04, 2016 4:29 pm

bianco blu je napisao/la:ja fakat ne znam odakle nam lova za takve igrače. Jel imamo nekog sponzora iz sjene, može mi neko objasniti. Bio bih stvarno zahvalan
Mix mix megamix

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

čet avg 04, 2016 4:30 pm

teško je biti pametan. svakome ko je, hajmo reći, klasa više za nas - mi smo njemu klasa manje. automatski, po definiciji. i to je odmah situacija na koju ne reaguje svaki igrač isto i koja može dovesti vrlo lako do problema sa motivacijom.

mi smo dva igrača koja su nekad prije 3-4 godine bili veliki potencijali i dokazali da umiju, pa su im karijere krenule stranputicom vratili iz mrtvih - lendrića i m. stevanovića. međutim niko od ovih nije u sličnoj situaciji.
gradi željo boli te *****

Okolele
Kontakt:

čet avg 04, 2016 4:31 pm

Eno na gg.ba clanak za Janeza..Pored nas Koper i Olimpija zainteresovani..

Menadžer mu Denis Selimović
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u čet avg 04, 2016 4:32 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

fk1921

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 04, 2016 4:31 pm

ž'21 je napisao/la:
bianco blu je napisao/la:ja fakat ne znam odakle nam lova za takve igrače. Jel imamo nekog sponzora iz sjene, može mi neko objasniti. Bio bih stvarno zahvalan
Mix mix megamix

ne lupaj brate...kakav mix mix megamix
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 04, 2016 4:34 pm

fk1921 je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:
Mix mix megamix

Kad su ovi ljudi u klub dosli donesena je odredba da se ne trosi vise nego sto se zaradi. Ako zapne onda Megamix uskace.

delinjo
Kontakt:

čet avg 04, 2016 4:34 pm

stvar je prosta...prodas Kosorica za 250 hiljada eura i imas da placas godinu dana takva dva igraca ...eto jel sad jasnije ? :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

fk1921

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 04, 2016 4:35 pm

ž'21 je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:
ž'21 je napisao/la: Mix mix megamix

Kad su ovi ljudi u klub dosli donesena je odredba da se ne trosi vise nego sto se zaradi. Ako zapne onda Megamix uskace.

a jos nigdje nije zapelo :)
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Hurmasica
Kontakt:

čet avg 04, 2016 4:42 pm

Sejfudin Tica novi direktor omladinske škole FK Željezničar

http://fkzeljeznicar.ba/sejfudin-tica-n ... car/21615/" target="_blank
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Hadzijalagic
Kontakt:

čet avg 04, 2016 4:44 pm

Hurmasica je napisao/la:Sejfudin Tica novi direktor omladinske škole FK Željezničar

http://fkzeljeznicar.ba/sejfudin-tica-n ... car/21615/" target="_blank
Sretno Sejfi.. Da nam proizvede igrace koje cemo tusiti za milione..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

LARSSON
Kontakt:

čet avg 04, 2016 4:45 pm

Imamo i mi svog Sejfudina :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Vrag

čet avg 04, 2016 4:46 pm

Stilic je igrac koji moze jos igrati najmanje 3 godine u inostranstvu. Kvalitetom moze sada komotno komotno kod zutih igrati. A dobra para

Leon_Professional
Kontakt:

čet avg 04, 2016 4:54 pm

Odlaskom Javija otvorila se plata, to das Stili. Prodas Acu, njegova plata ide Slovencu, das menadjeru od obestecenja nesto, ostane ti dosta i za istoka. :ganja: :ganja: Lahko je pricati, al eto :rofl: :rofl: :rofl:

Treba o Sirokom razmisljati sad, pustit da ljudi rijese ovo i sljedece sedmice odmah protiv Slobode. Tezak raspored, vrlo tezak.

Charlie Sheen
Kontakt:

čet avg 04, 2016 4:56 pm

mislim kad bi stila potpiso da bi ostali otpali

LARSSON
Kontakt:

čet avg 04, 2016 4:56 pm

Leon_Professional je napisao/la:Odlaskom Javija otvorila se plata, to das Stili. Prodas Acu, njegova plata ide Slovencu, das menadjeru od obestecenja nesto, ostane ti dosta i za istoka. :ganja: :ganja: Lahko je pricati, al eto :rofl: :rofl: :rofl:

Treba o Sirokom razmisljati sad, pustit da ljudi rijese ovo i sljedece sedmice odmah protiv Slobode. Tezak raspored, vrlo tezak.
Prodaš Acu + plata od Hervasa i još bonusa i možda dođe štila.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet avg 04, 2016 4:59 pm

Vrag je napisao/la:Stilic je igrac koji moze jos igrati najmanje 3 godine u inostranstvu. Kvalitetom moze sada komotno komotno kod zutih igrati. A dobra para
Bravo.
Da vam je 28 godina i igrate par sezona u jakim ligama, u ekipama koje nastupaju u ligi prvaka, podobro bi razmislili da se vratite u jednu od najslabijih liga u europi..

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet avg 04, 2016 5:00 pm

Leon_Professional je napisao/la:Odlaskom Javija otvorila se plata, to das Stili. Prodas Acu, njegova plata ide Slovencu, das menadjeru od obestecenja nesto, ostane ti dosta i za istoka. :ganja: :ganja: Lahko je pricati, al eto :rofl: :rofl: :rofl:

i dodas jednu nulu :DD:

ChWilla
Kontakt:

čet avg 04, 2016 5:01 pm

ne baš jednu nulu, ali jedno da je uduplaš.
gradi željo boli te *****

cikazubo
Kontakt:

čet avg 04, 2016 5:02 pm

Minjore je napisao/la:
Vrag je napisao/la:Stilic je igrac koji moze jos igrati najmanje 3 godine u inostranstvu. Kvalitetom moze sada komotno komotno kod zutih igrati. A dobra para
Bravo.
Da vam je 28 godina i igrate par sezona u jakim ligama, u ekipama koje nastupaju u ligi prvaka, podobro bi razmislili da se vratite u jednu od najslabijih liga u europi..
Ja mislim da pare nisu glavni problem, vec cisto taj renome, cijlu karijeru je ganjao neki jak transfer i sad odjednom s 28 da dodje u PLBiH, mislim da je glavni faktor po pitanju Štile taj dal je on sit igranja u prosjecnim ligama Evrope, jer mu je prosao voz za lige petice, bolje od Apoela i slicnih ekipa vise ne može..

Leon_Professional
Kontakt:

čet avg 04, 2016 5:03 pm

Pa nije Messi.. Eto nek mu neko u Evropi dadne toliko. Da se otimaju za njega ne bi do sada bio slobodan.
Dajte Slovenca onda :kafa:

LARSSON
Kontakt:

čet avg 04, 2016 5:07 pm

Ako neće yebat ga, obećamo mu duplu platu a ne damo mu ništa :rofl:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava