Mix mix megamixbianco blu je napisao/la:ja fakat ne znam odakle nam lova za takve igrače. Jel imamo nekog sponzora iz sjene, može mi neko objasniti. Bio bih stvarno zahvalan
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Mix mix megamixbianco blu je napisao/la:ja fakat ne znam odakle nam lova za takve igrače. Jel imamo nekog sponzora iz sjene, može mi neko objasniti. Bio bih stvarno zahvalan
ne lupaj brate...kakav mix mix megamixž'21 je napisao/la:Mix mix megamixbianco blu je napisao/la:ja fakat ne znam odakle nam lova za takve igrače. Jel imamo nekog sponzora iz sjene, može mi neko objasniti. Bio bih stvarno zahvalan
Kad su ovi ljudi u klub dosli donesena je odredba da se ne trosi vise nego sto se zaradi. Ako zapne onda Megamix uskace.fk1921 je napisao/la:ne lupaj brate...kakav mix mix megamixž'21 je napisao/la:Mix mix megamixbianco blu je napisao/la:ja fakat ne znam odakle nam lova za takve igrače. Jel imamo nekog sponzora iz sjene, može mi neko objasniti. Bio bih stvarno zahvalan
stvar je prosta...prodas Kosorica za 250 hiljada eura i imas da placas godinu dana takva dva igraca ...eto jel sad jasnije ?bianco blu je napisao/la:ja fakat ne znam odakle nam lova za takve igrače. Jel imamo nekog sponzora iz sjene, može mi neko objasniti. Bio bih stvarno zahvalan
a jos nigdje nije zapelož'21 je napisao/la:Kad su ovi ljudi u klub dosli donesena je odredba da se ne trosi vise nego sto se zaradi. Ako zapne onda Megamix uskace.fk1921 je napisao/la:ne lupaj brate...kakav mix mix megamixž'21 je napisao/la: Mix mix megamix
Sretno Sejfi.. Da nam proizvede igrace koje cemo tusiti za milione..Hurmasica je napisao/la:Sejfudin Tica novi direktor omladinske škole FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.ba/sejfudin-tica-n ... car/21615/" target="_blank
Prodaš Acu + plata od Hervasa i još bonusa i možda dođe štila.Leon_Professional je napisao/la:Odlaskom Javija otvorila se plata, to das Stili. Prodas Acu, njegova plata ide Slovencu, das menadjeru od obestecenja nesto, ostane ti dosta i za istoka.![]()
Lahko je pricati, al eto
![]()
![]()
![]()
Treba o Sirokom razmisljati sad, pustit da ljudi rijese ovo i sljedece sedmice odmah protiv Slobode. Tezak raspored, vrlo tezak.
Bravo.Vrag je napisao/la:Stilic je igrac koji moze jos igrati najmanje 3 godine u inostranstvu. Kvalitetom moze sada komotno komotno kod zutih igrati. A dobra para
i dodas jednu nuluLeon_Professional je napisao/la:Odlaskom Javija otvorila se plata, to das Stili. Prodas Acu, njegova plata ide Slovencu, das menadjeru od obestecenja nesto, ostane ti dosta i za istoka.![]()
Lahko je pricati, al eto
![]()
![]()
![]()
Treba o Sirokom razmisljati sad, pustit da ljudi rijese ovo i sljedece sedmice odmah protiv Slobode. Tezak raspored, vrlo tezak.
Ja mislim da pare nisu glavni problem, vec cisto taj renome, cijlu karijeru je ganjao neki jak transfer i sad odjednom s 28 da dodje u PLBiH, mislim da je glavni faktor po pitanju Štile taj dal je on sit igranja u prosjecnim ligama Evrope, jer mu je prosao voz za lige petice, bolje od Apoela i slicnih ekipa vise ne može..Minjore je napisao/la:Bravo.Vrag je napisao/la:Stilic je igrac koji moze jos igrati najmanje 3 godine u inostranstvu. Kvalitetom moze sada komotno komotno kod zutih igrati. A dobra para
Da vam je 28 godina i igrate par sezona u jakim ligama, u ekipama koje nastupaju u ligi prvaka, podobro bi razmislili da se vratite u jednu od najslabijih liga u europi..