Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

delinjo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 03, 2016 11:31 pm

pa vjerovatno cemo za njega dobiti pare koje ni u snu ne bi sanjali da cemo dobiti za jednog stopera u godinama,kiks igraca koji je totalno van forme...ja ga volim to je nas kapiten ali ovo bi volio i zbog nas a i zbog njega prije svega ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Model1964

sri avg 03, 2016 11:35 pm

Hajde budi pametan sa Acom
Ostajemo sa Jahom, Toskicem , Matom i Trafikom . Dali je to dovoljno?
Ode Memiševic, ode Jovicic. Dali treba i koga dovesti?
Po mom mišljenju da su ova cetvorica dovoljno.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

dell21
Kontakt:

sri avg 03, 2016 11:36 pm

Da je van forme ne bi se slozio, mozda su ove ponude uticale na njega pa nije bas na nivou. Ali on je odlican igrac i ja bi volio da ostane do zime puno bi nam pomogao.

seha
Kontakt:

sri avg 03, 2016 11:37 pm

Sutra od 12 do 8 će se moći učlaniti u kućici tako mi reče ona plava sto radi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri avg 03, 2016 11:44 pm

dell21 je napisao/la:Siroki ce biti pravi ispit i pokazatelj trenutnog stanja tima. Mozda bi imali laksi posao da su pobijedili jednu od dvije ovako dva boda iz domace dvije ih sigurno nije zadovoljilo.
Slijede nam 3 utakmice sa kandidatima za titulu i izlazak u evropu i to sve u 7 dana, milina he
Upravo tako, i ja sam prizivao da dobiju Slobodu, jeste da bi bili puni samopouzdanja, ali bilo bi nam malo lakse. Sad im vec gori pod nogama, ali plus za nas je sto ce biti sigurno u nekom grcu. Mada, nemaju nista izgubit na Grbavici, igrat ce otvoreno.

Ako je istina za Acu, ja bi ga pustio. Koja cifra je u pitanju? Drag mi je pravo, ali iskreno ni u najludjim snovima nisam mogao zamisliti da cemo imati ponude za starijeg igraca. Ako je cifra kao za Kozulja, to je super, bgm. Ostajeno na Boki, Toskasu, Kemi trafici i Jahicu valjda koji ce se oporavit. A Jovicic strasan momakk, svaka cast forumasu koji ga je spominjao bruku puta, eno momak se vec pokazuje. Steta, ne bi smjeli propustati igrace iz PL, a da su iz manjih klubova. Ja bi zaposlio par forumasa za skaute i rokaj :mrgreen:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

exbabilon
Kontakt:

čet avg 04, 2016 12:01 am

Ako je cifra od 100k eura i vise, odmah ga prodati.. nit je nezamjenjiv, nit mu je mala plata, a nit ga mozes vise ikad prodati za neku vecu lovu. Sad je kapiten, nastup za repku, standardan u nasoj ekipi...a to bi nam bio neocekivan priliv novca, mozda i za istok moze otici... a Jahic je tu.

rodrigo87
Kontakt:

čet avg 04, 2016 12:02 am

Aco je vise od kapitena. Ne ide nigdje.

delinjo
Kontakt:

čet avg 04, 2016 12:03 am

exbabilon je napisao/la:Ako je cifra od 100k eura i vise, odmah ga prodati.. nit je nezamjenjiv, nit mu je mala plata, a nit ga mozes vise ikad prodati za neku vecu lovu. Sad je kapiten, nastup za repku, standardan u nasoj ekipi...a to bi nam bio neocekivan priliv novca, mozda i za istok moze otici... a Jahic je tu.
tacno tako :palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Brkoo
Kontakt:

čet avg 04, 2016 12:09 am

Ako je istina ono sto se mahala za Acu i cifru koja je ponudjena za njega a u pitanju je 250 hiljada eura, normalno je da bih ga prodao mada u situaciji u kakvoj smo sad prodaja Ace bi bila glupost i odrazila bi se na rezultate dok se Jahic ne bi oporavio i uigrao sa Matteom. Kako postupiti i biti pametan u ovoj situaciji ne znam..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

exbabilon
Kontakt:

čet avg 04, 2016 12:11 am

Brkoo je napisao/la:Ako je istina ono sto se mahala za Acu i cifru koja je ponudjena za njega a u pitanju je 250 hiljada eura, normalno je da bih ga prodao mada u situaciji u kakvoj smo sad prodaja Ace bi bila glupost i odrazila bi se na rezultate dok se Jahic ne bi oporavio i uigrao sa Matteom. Kako postupiti i biti pametan u ovoj situaciji ne znam..
Ma vratiti Dadu i nek ga opet Slovenac fino pita moze li igrati stopera i problem rijesen. Kad je Dado povuce do gola, zijanit ce se protivnici.

Kapiten
Kontakt:

čet avg 04, 2016 12:13 am

Teska odluka za ljude u klubu ako je tacna cifra o kojoj se prica.
Izuzetno teska
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

LARSSON
Kontakt:

čet avg 04, 2016 12:15 am

Pa i ako ode ne vjerujem da će sutra odmah ići i da neće igrati. Neće se to još znati, a Jahić bi trebao biti "spreman" do Širokog, ili Slobode. Odigrati kako par kola, pa do viteza ili zrinje Jahić da bude spreman i eto ga. 250k nije mala cifra

Minhi
Kontakt:

čet avg 04, 2016 12:19 am

Prodat nego šta! Za pola miliona maraka se treba još nogom u guzove nabijat'. Jeste kapiten, al' brate kiksa sve češće, a imamo Jahića i Grka. Pare su nam prijeko neophodne, a siguran sam da se ne bi osjetilo njegovo odsustvo pored gore nabrojanih igrača.
ŽELJO JE DIO ŽIVOTA MOG

exbabilon
Kontakt:

čet avg 04, 2016 12:22 am

ljudi moji, mi smo za pola miliona eura prodavali najvece poslijeratne talente, momke od 20 i 18 godina... sad nam malo pola od toga za Acu... i petina je bingo ako se mene pita.

Jaozinho22

čet avg 04, 2016 12:23 am

Kapiten je napisao/la:Teska odluka za ljude u klubu ako je tacna cifra o kojoj se prica.
Izuzetno teska
Ma kakvi teška jarane...imam osjećaj da se pripremao teren za njegovu prodaju,prvo Grk pa Bocca pa na kraju Jahić...plus ostaje Kemo koji mora dobit šansu.
U danjašnjem vremenu u ovoj kukuruz ligi odbiti pola miliona maraka za štopera koji za 5 mjeseci puni 30 godina je LUDOST I AMATERIZAM !
Pa toliko maximum i na ebenom MENADŽERU možeš dobiti za njega EE !!!
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet avg 04, 2016 12:26 am

E sad je jos pitanje koliko je istinita ova glasina :ganja:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet avg 04, 2016 12:37 am

Omar500 je napisao/la:E sad je jos pitanje koliko je istinita ova glasina :ganja:
Poprilicno tanko..
Zadnja izmjena: Minjore, dana/u čet avg 04, 2016 1:47 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4L

čet avg 04, 2016 12:43 am

exbabilon je napisao/la:ljudi moji, mi smo za pola miliona eura prodavali najvece poslijeratne talente, momke od 20 i 18 godina... sad nam malo pola od toga za Acu... i petina je bingo ako se mene pita.
Petina nije bingo, to je 50 hiljada eura i onda je bolje dati mu čiste papire, naravno ako govorimo o 250 hiljada eura.

E sad, ako imamo tu ponudu na stolu mi je moramo prihvatiti, jer moramo prodavati igrače ili nećemo izdržati finansijski tempo koji smo sami nametnuli. Sve ovo mnogo košta i moramo nekoga prodati da ne bi došli u problem.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

delinjo
Kontakt:

čet avg 04, 2016 12:47 am

Virtu4L je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:ljudi moji, mi smo za pola miliona eura prodavali najvece poslijeratne talente, momke od 20 i 18 godina... sad nam malo pola od toga za Acu... i petina je bingo ako se mene pita.
Petina nije bingo, to je 50 hiljada eura i onda je bolje dati mu čiste papire, naravno ako govorimo o 250 hiljada eura.

E sad, ako imamo tu ponudu na stolu mi je moramo prihvatiti, jer moramo prodavati igrače ili nećemo izdržati finansijski tempo koji smo sami nametnuli. Sve ovo mnogo košta i moramo nekoga prodati da ne bi došli u problem.
jos kad je taj neko van forme i ima 30 godina,a na klupi imas boljeg igraca(Jahic kad je zdrav) onda je sve ovo BINGO !!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

sajo10
Kontakt:

čet avg 04, 2016 12:51 am

Drag mi je Aco. Bio sam mozda jedan u manjini koji se radovao dolasku njegovom prije nesto vise od dvije godine. Ne iznenadjujeme njegov danasnji status, traka oko ruke i velika ljubav manijaka. Nekada je puno obecavao. Kao igrac Slavije i clan U21-reprezentacije mislio sam da ce daleko napraviti najbolju karijeru. Na kraju pokazalo se da sam debelo pogrijesio jer su Sehic, Vranjes, Sunjic, Anicic... dosta "bolje" ako nista onda finanski prosli. Sve u svemu, opet kazem drag mi je Aco i on je vrlo, vrlo profesionalno odradio svoj posao kod nas, odnosno odradjuje ga i dalje, jer stvarno nezna se koliko istine ime u ovim pricama.

U slucaju da ostane i dalje, meni je drago. Ima preko 70 i nesta nastupa za nas tim a vec je prvi kapiten. Medjutim, ako je ovo istina i da se vrti prica da bi mogli dobiti 200-300k eura za njega, a potom Aco nema nista protiv da potpise za taj klub onda nebi imao absolutno nista protiv da se ta ponuda prihvati. Za nase uslovo, nazalost, to su i dalje vrlo masne pare. Pare od kojih mozes uraditi stosta. Stadion, dugovi, igracki kadar, omladinski pogon, jacanje strucnog staba etc. etc.

Za igraca Acini godina to je ponuda par ekselans. Dobro je vec neko spomenuo, prodavili smo Riada i Amira, i ostale mlade talente za mizernu cijenu ali opet kazem za nase uslove itekako dobru. O cemu mi onda pricamo ovdje. Ako je to istina onda se nadam da ce klub prihvatiti istu. Na kraju krajeva, nece biti ni velii hendikep jer je Aco nazalost daleko od onog starog. A mozda je to i uzrok ove price. Mozda ne zeli da rizikuje povredu il slicno jer je pred potpisom. Toskas, Jahic (!) i Osmankovic ce ostati. A nebi imao nista protiv da se dovede jos jedan stoper do kraja prelaznog roka.

Na klupi moraju biti dva stopera i u slucaju Acinog odlaska nadam se da ce Osmankovic biti jedan od tih stopera, odnosno u paru sa Toskasom. Znaci ili Osmankovic ili da se dovede neki novi stoper za pocetak za klupe.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava