Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto mar 05, 2019 11:34 am

Javna je tajna da su iz Saveza svojevremeno izvršili pritisak na FK Željezničar, kada su Plavi namjeravali potpisati ugovor sa jednom regionalnom sportskom TV kućom u vezi prava prenosa njihovih prvenstvenih utakmica. Jednostavno im je poručeno da će doći u pitanje finansijska pomoć za renoviranje Grbavice ukoliko se odluče za pomenuti ugovor…
Cim istekne ovaj trenutni ugovor sa BH Telekomom - Moja TV, klubovi da se zajedno udruze ali bas da se udurze u pogledu ovoga i da se TV prava daju Sport Klubu ili Areni, dosta vise ucjena saveza koji daje gol qurac za boljitak fudbala, svih liga u BiH a uporede ljudi koji vode savez postaju milioneri.

P.S. Vjerovatno nas i sad za krov savez zavlaci radi neke ucjene, a itekako vlastodrsci, opcina ima svoje ruke u tome jer nas za dozvole maltretiraju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MATORI
Kontakt:

uto mar 05, 2019 11:38 am

http://sc.sport.ba/zasto-je-osim-u-prav ... ci-fudbal/

Ma zarati sa svima, to je baš mudro, ko ih j..., a sve zbog ličnih frustracija sa Begićem oko izbora za selektora...
Kad ne bude krova na istoku i ostalih sufinansiranja sa NSBiH i UEFa, jbg morat će neko biti kriv.
Ko će biti kriv?
Pa stara uprava naravno - neprijatelj nikad ne spava!

azbaha
Kontakt:

uto mar 05, 2019 11:40 am

MATORI je napisao/la:

Ma zarati sa svima, to je baš mudro, ko ih j..., a sve zbog ličnih frustracija sa Begićem oko izbora za selektora...
Kad ne bude krova na istoku i ostalih sufinansiranja sa NSBiH i UEFa, jbg morat će neko biti kriv.
Ko će biti kriv?
Nepotreban komentar bgm

AdmirA
Kontakt:

uto mar 05, 2019 11:41 am

SirAlexFerguson je napisao/la:
uto mar 05, 2019 9:59 am
kvalitet je napisao/la:
uto mar 05, 2019 9:49 am
Dominic je napisao/la:
uto mar 05, 2019 9:43 am

Jesam li nesto propustio, sta je Badzak uradio? Dosli Konjicani na Grbavicu u nedjelju, sta li?
Doveo djecu na utakmicu, njegova firma je bila generalni pokrovitelj utakmice, platio je lopte i dresove što su se dijelili...
To je jedan veliki gospodin i Željovac, odavno se to zna i svaka mu čast.
Bilo je dosta i raje iz Goražda, ima nas sa raznih strana ali MORAMO/MORATE aktivirati raju iz Sarajeva, ovih 4.000-5.000 je smijurija kad realno gledamo broj stanovnika i navijaca koji žive u Sarajevu, a ovi sa strane treba da budu "gratis".
Ismijavamo pitare kako smo mi vjerniji i vise nas bilo, slažem se i svjestan sam situacije i ova zadnja posjeta je više nego OK s obzirom na sva desavanja.
ALi ide ljepse vrijeme, idu ako Bog da bolji rezultati, ispod 7.000 ne treba biti zadovoljan, moramo svi zajedno uraditi nesto da se vratimo na tribine, Badžak je to uradio sa svojom porodicom , poveo je svoje. Povedimo i mi svak bar jednog clana porodice ili drustva i dici cemo posjetu na veci nivo i donijeti vise novca klubu.
KLUB mora početi sa marketingom za posjetu na Grbavici. treba se napraviti klip , pozivi, facebook i medijska kampanja za dolazak na stadion bez obzira na sve, da je Željo brend.

Plava Porodica
Kontakt:

uto mar 05, 2019 11:44 am

Nema on šta zaratit.. Dovoljno smo mi duboko zapeli u saradnji sa savezom.. Eto bivši su ih dočekivali ko faraone pa uprava u njihovom društvu fotelja do fotelje gleda kako nas neki grbić i paradžik zajebavaju ko zadnje levate..
Amar jedini u ovoj šaban ligi ima muda to javno reći, zato i jeste Amar... Najtrofejniji, najbolji, najveći mangup..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Charlie Sheen
Kontakt:

uto mar 05, 2019 11:46 am

Samo direktno prozivati uhljupe, sutili smo dok su nas gazili pa sta smo dobili s tim? Bravo Amare

Plava Porodica
Kontakt:

uto mar 05, 2019 11:53 am

Kad je sa slobodom i u koliko?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

sejo
Kontakt:

uto mar 05, 2019 12:00 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Jel imo neko problema ako zakasni malo i dal se moze uci na onaj dio gdje su smjesteni nasi navijaci

Zeljo
Kontakt:

uto mar 05, 2019 12:02 pm

CURVA je napisao/la:
uto mar 05, 2019 11:54 am
uto mar 05, 2019 11:25 am
http://scs.port.ba/zasto-je-osim-u-prav ... ci-fudbal/

Nije direktno vezano za nas, već općenito o ligi.. Ali fino je pročitati. Dobar tekst.
Majke mi mrzim ove njegove izjave on ce sa svojim izjavama isprazniti i ovo malo raje sto gleda ove utakmice previse je ironican, ismijava ,voditelje ne postuje ,nista mu ne valja a sve otjerao da bi dosao u klub. Babo mu je potpisao ugovor sa BH Telecom -om ,uredu kritika ali na neki lijep nacin ili konkretno uradi nesto da to sve poboljsas a ne ovako .
Opet ce poceti slabo para od navijaca samo za kazne ,u europu kad odemo necemo ni izvuci protivnika on ce nas isfurati ne znam nisam zeljan ovih njegovih gluposti .
Amar samo realno prica. Ja mislim da bi ovako trebalo pocet pricat sve vise trenera. Onda veci klubovi da se uzdignu da kazu ne ide ovo ovako, stalo nam je do navijaca, ne zelimo da gledaju utakmice u kvaliteti iz 1990. Treba sve veci pritisak izvrsiti na ovaj prokleti savez
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

nikson
Kontakt:

uto mar 05, 2019 12:11 pm

MATORI je napisao/la:

Ko će biti kriv?
Pa eto lizo ti se Misimovic s Begicem pa si ostecen najvise puta otkako se igra ova liga....
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto mar 05, 2019 12:13 pm

Molim bez vrijedjanja. I moderacija mozda ima obaveze, ne mozemo ovdje biti 24/7, ali trudimo se. Prijavite post, nema potrebe da i nas prozivate, regulisat cemo ako treba kad neko od nas bude online i u mogucnosti da uradi sta treba uraditi.

Amar je ovo dobro rekao. Ovo sa tv pravima nas je unazadilo u segmentu promocije lige dvadeset godina. Katastrofalan potez. Potrebno je udruzenje klubova koji ce stati ispred saveza. Ugovor sa arenom ili sportklubom bi bio odlican. Pa slabasna crnogorska liga se prenosi na areni ako se ne varam.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Plava Porodica
Kontakt:

uto mar 05, 2019 12:18 pm

CURVA je napisao/la:
uto mar 05, 2019 12:14 pm
nikson je napisao/la:
uto mar 05, 2019 12:11 pm
MATORI je napisao/la:

Ko će biti kriv?
Pa eto lizo ti se Misimovic s Begicem pa si ostecen najvise puta otkako se igra ova liga....
Jeste ali je izvukao ,maksimalno para od saveza, nemoj ga pravdati opet ce nas ostaviti u ratu sa svima nije ni cudo sto se na svakom stadionu pjevalo biti ce Zeljo k,,,, sampion vjeruj mi on je dosta toga izazvao
Navijači su nas vazda mrzili.. Svako selo. Jebiga kompleks.. Sve je rezultat Željin to podstakao.
Ali su nas poštovali svi klubovi i sportski radnici.
Sad nas još više mrze sela i navijači istih a granični prijelazi nam dolaze po bodove na Grbavicu. Sa igračima bivšim u ratovima..
Ma da ne pričam..sve se zna. Samo zavisi ko kako gleda na tu priču..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Zeljo
Kontakt:

uto mar 05, 2019 12:21 pm

CURVA je napisao/la:
uto mar 05, 2019 12:09 pm
Zeljo je napisao/la:
uto mar 05, 2019 12:02 pm
CURVA je napisao/la:
uto mar 05, 2019 11:54 am

Majke mi mrzim ove njegove izjave on ce sa svojim izjavama isprazniti i ovo malo raje sto gleda ove utakmice previse je ironican, ismijava ,voditelje ne postuje ,nista mu ne valja a sve otjerao da bi dosao u klub. Babo mu je potpisao ugovor sa BH Telecom -om ,uredu kritika ali na neki lijep nacin ili konkretno uradi nesto da to sve poboljsas a ne ovako .
Opet ce poceti slabo para od navijaca samo za kazne ,u europu kad odemo necemo ni izvuci protivnika on ce nas isfurati ne znam nisam zeljan ovih njegovih gluposti .
Amar samo realno prica. Ja mislim da bi ovako trebalo pocet pricat sve vise trenera. Onda veci klubovi da se uzdignu da kazu ne ide ovo ovako, stalo nam je do navijaca, ne zelimo da gledaju utakmice u kvaliteti iz 1990. Treba sve veci pritisak izvrsiti na ovaj prokleti savez
znam brate ali na neki drugi nacin i uradi nesto evo prethodna mu je uprava pokazala da sve se moze ali treba raditi .On u to vrijeme da je bio u klubu on bi ismijao cuj Istok ma kakav teren nema para ko ce dati zato pare. Ne svidja mi se raja je dovoljno utucena njegova realnost nikom ne treba ili nista nemoj ni govoriti .
Ja mislim da je ovo jedini nacin, stalno prozivanje saveza. Nema od sutnje nista, ili lijepe kritike, oni ce to samo sa strane staviti. Ovako kad bi svi poceli pricat, mislim da bi to urodilo plodom
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

AdmirA
Kontakt:

uto mar 05, 2019 12:38 pm

Subota, 15h

rodrigo87
Kontakt:

uto mar 05, 2019 12:50 pm

U koliko zavrsimo kao cetvrti ili treci s kim bismo igrali redom? Gdje se to moze naci

MATORI
Kontakt:

uto mar 05, 2019 12:53 pm

Još koja rečenica...
Isključivo za forumaše čiji se odgovor na sve moje postove sastoji ili od vrijeđanja - ili se suština odgovora na te moje postove može prevesti kao:
"Amar zna"!
Ako nekome od ovih koji bi ko' svi poznati diktatori zabranili kritiku "vlasti" nije mrsko neka "prorovi" u arhivi mojih postova što na ovom - što na onom gov.novod forumu da sam kritikovao loše stvari stare uprave a u izgradnji infrastrukture, koje su se ili desile ili se za dlaku nisu desile...da sad ne objašnjavam ponovo...
Neznanje te iste uprave kad je u pitanju sportski segment sam pominjao - pisao ovdje više puta...
Dakle kritikovao sam I na forumu I dobijao dosta nimalo prijatnih privatnih poruka u smislu. "Šta s.ereš, udaraš na jedinstvo...upravu, dobru volju... bla,bla...
Ko god misli da ću šutjeti o stvarima sa kojima se juče,danas, sutra ne slažem u i oko kluba taj se da izvinete za.ebao!
Već sam rekao (pisao) i ponovit ću da mislim da jer uprava marionetska, da su moralne nule (0) zajedno sa onim ko ih je doveo - sa mogućim izuzecima,
koji kako ljudi kažu i postoje da potvrde pravilo.
Šta nisam NIKAD napisao?
- Da je Amar štimao utakmice
- Da neću dolaziti na utakmice
- Da je Amar loš trener
Ko bi mi sad postavio pitanje: "Pa šta ti u stvari hoćeš"?
Odgovor potražiti u Vedranovom oproštajnom govoru na posljednjoj skupštini, od 1.11.41 do 1.14.20
https://www.youtube.com/watch?v=A-WYee4IebI
Vidimo se, čujemo se, "pišemo se"

Plava Porodica
Kontakt:

AdmirA je napisao/la:
Subota, 15h
Fuj termin :psujem:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Kospa
Kontakt:

uto mar 05, 2019 12:55 pm

Koldzo, Sebija, Begic, ti ljudi su od iste tkanine sasiveni.
Glupo i djecije je ocekivat da ti dobri odnosi sa Begicem mogu donijeti privilegovan status kod sudija, to se radi malo perverznije i na nivou sudijske organizacije i delegiranja gdje mi nemamo apsolutno nikoga da stiti nase interese.

Ono gdje nas moze Begic jebavat a nakon ovakvih intervjua sigurno i hoce su projekti tipa teren, zapadna tribina, krov.
Jebavace nas jer on kao i ovi gore navedeni misli da je savez njegova babovina a Amar je u ovom razgovoru direktno udario njemu na hljeb.
Ja ga podrzavam u onom sto je rekao jer je za sve 10000 % u pravu ali znao je da ne moze nista promijeniti sa ovim a ipak je rekao i to sve zbog neke zelje da bude kao realan.
Trebas da budes svjestan da sam ne mozes nista, osim navuci na Zelju bijes saveza. Za neke prave promjene treba ti podrska vecih klubova a tebe prvi pitari nece podrzati taman da im zlato nosis.

Znaci Amare nisi ispao ni pametan ni duhovit nego naivan i glup i koga boli ***** sto si realan kad ce ga Zeljo popusiti zbog toga
... Godine života svoga tebi dao sam...

Zeljo
Kontakt:

uto mar 05, 2019 12:56 pm

rodrigo87 je napisao/la:
uto mar 05, 2019 12:50 pm
U koliko zavrsimo kao cetvrti ili treci s kim bismo igrali redom? Gdje se to moze naci
Mislim da imas stranicu prije.

AdmirA
Kontakt:

uto mar 05, 2019 12:58 pm

AdmirA je napisao/la:
Subota, 15h
Fuj termin :psujem:
17:30h na zvaničnoj promijenjeno.

slika
Zadnja izmjena: AdmirA, dana/u uto mar 05, 2019 1:03 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Sekuba Diatta, svabo i 41 gost.

Prijava