U junu smo dobili urbanisticku...ne kontam gdje je zapelo?FK Željezničar obavještava navijače, članove Kluba, sponzore i prijatelje Kluba da će, nakon što se obezbijede formalno pravne pretpostavke, u mjesecu aprilu započeti i do kraja ove godine završiti prvu fazu gradnje istočne tribine Stadiona Grbavica.
E to me baš nervira. Što ga je koji k.... postavljao, ako nema izbora.SIMA_SIMAU je napisao/la:Dresovi su stigli u fan shop i to je to...ostalo je odron nema majice dalje a pogotovo velicina.
Zar je problem malo pogledati ostale shopove i vidjeti sta se nudi.
Recimo na fan shop i od pitara ne mozes porediti...njihov je za jedno 5 klasa ispred.
Statistika jeste istina i statistika je samo dodatna informacija koja ne mora nista da znaci, ali lijepo je imati uvid u istu.mula je napisao/la:Ako je statistika istina, onda je Barca osvojila Ligu Prvaka.
Ako je statistika istina, onda nije Portugal osvajač Evropskog prvenstva....
Hvala za info...a za fan shop se slazem...kriza.SIMA_SIMAU je napisao/la:Dresovi su stigli u fan shop i to je to...ostalo je odron nema majice dalje a pogotovo velicina.
Zar je problem malo pogledati ostale shopove i vidjeti sta se nudi.
Recimo na fan shop i od pitara ne mozes porediti...njihov je za jedno 5 klasa ispred.
Pa ako je statiska tacna mi kad smo god zapoceli ligu remiem mi smo novi sampioni .. Hajde nemiru najdrazi, zajebi hajdukmula je napisao/la:Ako je statistika istina, onda je Barca osvojila Ligu Prvaka.
Otkud vam to da ide u hajduk?Neymar 11 je napisao/la:Pa ako je statiska tacna mi kad smo god zapoceli ligu remiem mi smo novi sampioni .. Hajde nemiru najdrazi, zajebi hajdukmula je napisao/la:Ako je statistika istina, onda je Barca osvojila Ligu Prvaka.
Ima li možda šanse da ovaj portal osigura stream tih derbija. Bilo bi lijepo.ž'21 je napisao/la:Sad za pola sata nam kadeti igraju derbi u Butmiru, a u 17:00 igraju juniori. Kadeti su igrali 1:1 drugo kolo sa Olimpicom, a juniori pobijedili, čini mi se 5:0. Ovo je zaostala utakmica iz prvog kola.
Valjda u 4 kadeti a juniori u 6?!ponosannavas je napisao/la:Ima li možda šanse da ovaj portal osigura stream tih derbija. Bilo bi lijepo.ž'21 je napisao/la:Sad za pola sata nam kadeti igraju derbi u Butmiru, a u 17:00 igraju juniori. Kadeti su igrali 1:1 drugo kolo sa Olimpicom, a juniori pobijedili, čini mi se 5:0. Ovo je zaostala utakmica iz prvog kola.
Nije, kadeti su upravo počeli. A juniori su u 17:00.Leon_Professional je napisao/la:Valjda u 4 kadeti a juniori u 6?!ponosannavas je napisao/la:Ima li možda šanse da ovaj portal osigura stream tih derbija. Bilo bi lijepo.ž'21 je napisao/la:Sad za pola sata nam kadeti igraju derbi u Butmiru, a u 17:00 igraju juniori. Kadeti su igrali 1:1 drugo kolo sa Olimpicom, a juniori pobijedili, čini mi se 5:0. Ovo je zaostala utakmica iz prvog kola.
Meni drug posla poruku na fb i ovo mi slikaož'21 je napisao/la:Nije, kadeti su upravo počeli. A juniori su u 17:00.Leon_Professional je napisao/la:Valjda u 4 kadeti a juniori u 6?!ponosannavas je napisao/la:
Ima li možda šanse da ovaj portal osigura stream tih derbija. Bilo bi lijepo.