Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

cikazubo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 01, 2016 5:08 pm

Samo Afrika za lijevo krilo Miskee !

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon avg 01, 2016 5:10 pm

mislim da ce se samir trznuti sam i shvatiti da ima neke poteze viska u igri... pogotovo kad vidi da je izgubio mjesto u prvih 11. onda cemo tek vidjeti bekrica kakvog zelimo... ;) a za sada neka malo grije klupu i neka ulazi u igru kad nam treba iskusan veznjak...
100/94/37/34 - i to je to!

Dr. Adzem
Kontakt:

pon avg 01, 2016 5:17 pm

Otkud sad Lamah?
Cuva Bog Zelju svog!

FaraonTM
Kontakt:

pon avg 01, 2016 5:23 pm

Dr. Kostic je napisao/la:Otkud sad Lamah?
Otprilike od prošle godine kada smo igrali protiv Ferencvarosa :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

irfo

pon avg 01, 2016 5:23 pm

Dr. Kostic je napisao/la:Otkud sad Lamah?
To je zelja nas pojedinih forumasa, slobodan je igrac a znamo kakve su mu kvalitete, al nema nista od tog

Plava Porodica
Kontakt:

pon avg 01, 2016 5:26 pm

Moja neostvarena zelja @dr.kosticu :)
@faraontm ma primjetio sam ja njega i ramireza dok su igrali sa onim iz Holandije i konto sam da ce nas potopite njih dvojica sami :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Dr. Adzem
Kontakt:

pon avg 01, 2016 5:27 pm

A Kokot njih potopi.
Cuva Bog Zelju svog!

Jaozinho22

pon avg 01, 2016 5:47 pm

Dr. Kostic je napisao/la:A Kokot njih potopi.
:lol:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Hurmasica
Kontakt:

pon avg 01, 2016 5:48 pm

Svi igrači na jednu stranu, Koka na drugu :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

iggy2377

pon avg 01, 2016 5:48 pm

Neka Bekrica zadnjih 20 min dosta mu

iggy2377

pon avg 01, 2016 5:51 pm

na priprema u SLO je isto glumio, da je ostao Hervas, Bekric bi grijao klupu 90 minuta, ovako je negdje dao sadake za ovih 20 min, sto mu je dovoljno..

storm_raider
Kontakt:

pon avg 01, 2016 5:52 pm

Tek sada vidjeh kako je Nikolic propustio loptu kod naseg prvog gola. Kakav je ovo majstor...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

shzna
Kontakt:

pon avg 01, 2016 6:05 pm

storm_raider je napisao/la:Tek sada vidjeh kako je Nikolic propustio loptu kod naseg prvog gola. Kakav je ovo majstor...
Što se tiče Nikolića, iako je majstor i stari lisac i sam ga gotivim više od Pozdera ( čak i ne znam koji je razlog za to ), mislim da Denis zaslužuje da igra prije Nikolića.
1987

CARSONIO
Kontakt:

pon avg 01, 2016 6:09 pm

storm_raider je napisao/la:Tek sada vidjeh kako je Nikolic propustio loptu kod naseg prvog gola. Kakav je ovo majstor...
MA BURAZ ONE NJEGOVE PETE SU ME IZLUDILE MENI JE POZDER BOLJI

fk1921

pon avg 01, 2016 6:14 pm

Ko ce docekat subotu..
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 01, 2016 6:20 pm

Ma nije mogao da je stigne slika slika slika slika

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

ChWilla
Kontakt:

pon avg 01, 2016 6:36 pm

pa i nije. ali je skontao na vrijeme i pustio...neko bi probao nešto i upropastio šansu.
gradi željo boli te *****

barbarez
Kontakt:

pon avg 01, 2016 6:42 pm

iggy2377 je napisao/la:na priprema u SLO je isto glumio, da je ostao Hervas, Bekric bi grijao klupu 90 minuta, ovako je negdje dao sadake za ovih 20 min, sto mu je dovoljno..
Znaci Bekric je napao Hervasovu zenu i maskiro se u lutalicu.

Izlija
Moderator
Kontakt:

pon avg 01, 2016 6:52 pm

Nešto sam u elementu pa rekoh da to probam sročiti u jedan fin post. Primjećujem u zadnje vrijeme kako se rade analize napada, sredine, odbrane, tima, stručnog štaba i uprave same i njihovog rada, ima i mene tu da nebi ko rekao da sve kudim okolo, nisam ja takav jer ja prvo od sebe krenem. Ima svakakvih analiza i to neka nas ne čudi jer svi našu igru gledamo iz drugog ugla pa neke situacije doživljavamo drugačije, nije mi pravo samo kada se ukopamo i branimo slijepo svoje stavove ali valjda nam je genetika ista pa teško priznajemo da smo nešto pogriješili, na to se nebi trebalo trošiti previše energije, složimo se da se nekada nećemo složiti i nastavimo dalje, okrenimo se slijedećoj utakmici i dogovorimo se kako možemo pomoći našem klubu da dođe do punog plijena na komadu livade oko koje nam se cijeli život vrti. Previše dušmana imamo da jedan drugom smetamo na trbini, svi smo mi Željo i samo zajedno u svoj svojoj različitosti možemo pomoći. Nije svačije ni da navija cijelu utakmicu, nekima je bolje da sjede i uživaju u borbi golobradih mladića a neki uživaju više u navijanju nego u utakmici radi koje su i došli, to nesmije da nas dijeli već bi trebalo da nas spaja jer Želji trebaju obje vrste navijača ali više od svega sada Želji treba puna tribina, da se prolamaju temelji pod nama a kada zagrmi sa Juga i Sjever je na nogama, ponosno odgovara Jugu na prozivke i cijela Grbavica bruji. Nama je svaka naredna utakmica sve veći derbi od derbija, ja vas molim da sve pozovete na utakmice, kucajte komšijama na vrata, okupljajte se po mahalama svakodnevno i podsjetite ih kada igra Željo, kada već šarate po zidovima neka to ima smisla i neka sve malo dirne u srce pa da nemaju obraza više u izbjegavanju utakmica. Neka huliganski ispad navijača manjeg kluba ne odvrate ni 1 navijača sa tribine i podsjetite ih da su naši navijači za vrijeme njihovog orgijanja na našoj svetinji cijelo vrijeme odvraćali pažnju sa njih i molili ostatak navijača da okrenu glavu u drugom pravcu i navijaju za svoj klub. Ako oni za sebe govore da su "fina gradska raja" onda smo mi meleci sa nebesa koji ponosno i prkosno bodre plavo-bijele. Vrijeme je da stanemo pred ogledalo i pogledamo sebi u oči, to je ispit pravi. VTŽ
イビチャ・オシム

TheSvenderMan
Kontakt:

pon avg 01, 2016 6:56 pm

joj sto me sjeba Under Armour i shipping... Majica 66 KM a shipping 90KM.
Ima li jos budala osim mene ovdje da se skupimo i uzmemo Captain America Majice ko Lendric (trebamo nabit racun 380 KM za free shipping)

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.

Prijava