Ja sam samo vidio neke dvije u sorcu hekrajisnik87 je napisao/la:Jel ono Ivan Lendric na utakmici ?
Ma vidio sam i jadell21 je napisao/la:Ja sam samo vidio neke dvije u sorcu hekrajisnik87 je napisao/la:Jel ono Ivan Lendric na utakmici ?
Teško, imaš Džeku,Ibisevića, Aru, Đurića, možda u nekim prijateljskim utakmicamairfo je napisao/la:Zasluzuje li Lendric Mešin poziv? Sada ima nase drzavljanstvo, nema prepreka
Od 100 suteva mora mu jedna leć. Sjetite se suteva na derbiju hahaPlava Porodica je napisao/la:Šta ovi naši stručnjaci kažu Bulja ima dribling, a nema šut ?![]()
![]()
On kad hoće, drugi je najbolji igrač lige. Poslije M.Stevanovića
Hoces da ti pravim kompilaciju?Plava Porodica je napisao/la:Šta ovi naši stručnjaci kažu Bulja ima dribling, a nema šut ?![]()
![]()
Na zalost sve mi je kratkoRodom s mejtaša je napisao/la:Niko kao Gavran. Kratko, ali vazda kvalitetno. To rijetko ko umije.
Lutka bar sam tebe smatrao normalnim.Plava Porodica je napisao/la:Šta ovi naši stručnjaci kažu Bulja ima dribling, a nema šut ?![]()
![]()
Model1964 je napisao/la:Legendogavran je napisao/la:Mojne tako,na forumu i mi sto inace ne smijemo pisnuti kod kuce i na poslu mozemo tisra.da se ko ne naljuti mislim na sebeHurmasica je napisao/la:
Ja bih ovim stručnjacima kao što je bablaz preventivno banove dijelio na forumu. Strašno.