Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 31, 2016 12:32 pm

ž'21 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Kakva akcija kod stative Nikolica :shisha:
Akcija?
Da, akcija?
Željezničar ante portas !

ž'21
Kontakt:

ned jul 31, 2016 12:32 pm

AsharaK je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Kakva akcija kod stative Nikolica :shisha:
Akcija?
Da, akcija?
Svašta.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jul 31, 2016 12:33 pm

Jel me zezas?

ž'21
Kontakt:

ned jul 31, 2016 12:36 pm

AsharaK je napisao/la:Jel me zezas?
Ne zezam te nego mi je presmiješno. O kakvoj akciji govorimo, bek dodao do krila, ovaj ubacio u sredinu i napadač stativu pogodio. Pa to su elementarne stvari u fudbalu.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned jul 31, 2016 12:36 pm

zamolio bih nekoga ko posjeduje ove informacije... tri kup utakmice sa sarajevom (1963,1968,1969), opste podatke imam, tj. rezultate, ali trebaju mi tacni datumi odigravanja, sudije, sastavi, strijelci :)
100/94/37/34 - i to je to!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jul 31, 2016 12:41 pm

ž'21 je napisao/la:
Ne zezam te nego mi je presmiješno. O kakvoj akciji govorimo, bek dodao do krila, ovaj ubacio u sredinu i napadač stativu pogodio. Pa to su elementarne stvari u fudbalu.
Jesil ti pogledo cjeli napad?

ž'21
Kontakt:

ned jul 31, 2016 12:46 pm

AsharaK je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:
Jesil ti pogledo cjeli napad?
Jesam, sad sam pogledao cijeli napad, u pravu si, kakva akcija.

irfo

ned jul 31, 2016 12:46 pm

Jel neko primjetio slavlje i reakciju kod prvog gola kod "pitara" seferovica :ganja:

Rodom s mejtaša
Kontakt:

ned jul 31, 2016 12:50 pm

Okolele je napisao/la:Na kraju ova Pozderova prilika,lik je sam sebe zeznuo u prijemu lopte,pobjeze mu i zato je onako lose ispalo,da je odmah uspio smiriti,vjerovatno bi zabio gol..
Da zna s obje noge igro bi u Feynordu ne bi ovdje. Dobar je Pozda za ove lige. Ali što neko reče mi od Vazde nismo imali pravog centarfora, a sad ga imamo. Lendrić je baš klasa.

cikazubo
Kontakt:

ned jul 31, 2016 12:55 pm

Najbitnije je da su 2 od 3 najbolja igraca produzili do ljeta 2018, samo jos Mićo da baci novi paraf i imamo beton igrace oko kojih nije tesko praviti dobru ekipu.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ned jul 31, 2016 1:01 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:zamolio bih nekoga ko posjeduje ove informacije... tri kup utakmice sa sarajevom (1963,1968,1969), opste podatke imam, tj. rezultate, ali trebaju mi tacni datumi odigravanja, sudije, sastavi, strijelci :)
u monografiji postoje podaci samo za 1963. godinu.

slika

za 1968. je navedeno da smo u 1/8 izbacili Olimpiju sa 1:0 a potom u 1/4 izgubili od Dianama sa 0:1. sarajeva nema nikako.
za 1969. je navedeno da smo u 1/8 ispali od Zvezde sa 0:1. sarajeva nema nikako.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned jul 31, 2016 1:03 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:zamolio bih nekoga ko posjeduje ove informacije... tri kup utakmice sa sarajevom (1963,1968,1969), opste podatke imam, tj. rezultate, ali trebaju mi tacni datumi odigravanja, sudije, sastavi, strijelci :)
u monografiji postoje podaci samo za 1963. godinu.

slika

za 1968. je navedeno da smo u 1/8 izbacili Olimpiju sa 1:0 a potom u 1/4 izgubili od Dianama sa 0:1. sarajeva nema nikako.
za 1968. je navedeno da smo u 1/8 ispali od Zvezde sa 0:1. sarajeva nema nikako.
imam ove podatke i ja :D samo sto je izmedju 1963 i 1972 igrano po sistemu republickog kupa pa tek onda drzavnog... a mi smo dva puta igrali sa sarajevom tada... podatke nigdje ne mogu naci :D
100/94/37/34 - i to je to!

mula
Kontakt:

ned jul 31, 2016 1:03 pm

Po meni Olimpic mi nije neka mjera da se može govoriti o dobroj strani našeg Želje.
Realno trenutna ekipa Olimpica je prosječna ekipa prve lige federacije. Sve prilike koje smo stvorili i golove koje smo dali može se vidjeti da su to vise bili kiksevi njihove odbrane a ne naše neko umijeće.
Trenutno stanje na terenu i igra mi ništa nije bolja nego prošle sezone, čak u nekim trenutcima mi je pod Edisovom palicom to i bolje bilo.
Daj Boze da ova zamišljena taktika urodi plodom sa igračima kao sto je Nikolić Pozder
Ono sto me raduje jeste činjenica da se može primjetiti pozitivna atmosfera u ekipi i dobra sinergija koja kola između igrača navijača i uprave, i naravno živim za to da ja ove činjenice koje iznosim u vezi igre i taktike ne budu tacne.
Zao mi je sto se ne slažem sa većinom sa ovog foruma, ali to je moje laičko mišljenje i stanovište.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Kapiten
Kontakt:

ned jul 31, 2016 1:04 pm

Je li sigurno da u subotu igramo sa Sirokim ?
Mogao bih propustiti domacu utakmicu nakon dugo dugo vremena :x
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Leon_Professional
Kontakt:

ned jul 31, 2016 1:05 pm

Ne znam za vas al meni se pravo svidja ova formacija sa Blagijem kao lijevim veznjakom, mada Blagi je klasa i njegov ucinak se vidi gdje god da igra u sredini.
Lendra je strasan igrac, ne znam sta se vise covjeku moze reci, sve je receno. Bezobrazan napadac, koliko samo srcan, kida gaće, šorc, galami sam na sebe, na sudije. Stvarno daje sve od sebe i cijeli je u svakoj tekmi. Bravo majstorcino :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Miroslav :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: Asistencija i gol mada eto nije priznat ali je regularan. Sada vise ulazi u sredinu, tako je i postigao gol, nije vise zakovan kod linije. Njegov sa desne i Blagijev sa lijeve strane centarsut su uvijek opasnost. Takodjer, Blagijevi ubacaji iz faula su bili bas opasni, svaka cast na tome, to ce nam dati neke golove sigurno.
Ne bi svakog komentarisao, jos bi pohvalio Bocacinija, dobar igrac, namece se kao pojacanje.
Bevab je malo panican na pocetku meca bio, poslije dosta bolji. Mada prvo poluvrijeme kad dodje do njeg lopta toliko se uspanici i dodaje samo da nije kod njeg.

Sudiji nista ne bi psovao, samo mogu reci da mi ga je zao. Mozda ga i sunce opucalo, ali najvjerovatnije ce covjek ostat bez posla nekoliko mjeseci...
Sto se tice nekog saopstenja iz kluba, nisam nikad za to da se stalno kuka za svaku sitnicu, ali u ovom slucaju ovo nije sitnica. Dali bi jos 2-3 gola sigurno da nisu svirani ofsajdi. Takodjer, kad nas ovakve odluke direktno budu kostale onda ce mi biti zao Zelje vise nego sudije.

Ajzea
Kontakt:

ned jul 31, 2016 1:20 pm

Izdajte yebeno saopstenje, zastitite interese kluba !

Hurmasica
Kontakt:

ned jul 31, 2016 1:22 pm

Kapiten je napisao/la:Je li sigurno da u subotu igramo sa Sirokim ?
Tako napisaše na zvaničnoj.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

fk1921

ned jul 31, 2016 1:30 pm

Ajzea je napisao/la:Izdajte yebeno saopstenje, zastitite interese kluba !
Nedjelja, zvanicna odmara al vjerovatno ce izdat saopstenje :D
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

delinjo
Kontakt:

ned jul 31, 2016 1:33 pm

zar je problem izdati jebeno saopstenje...ajde uprava!!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

sajo10
Kontakt:

ned jul 31, 2016 1:35 pm

Kapiten je napisao/la:Je li sigurno da u subotu igramo sa Sirokim ?
Subota 6 aug, 20:00 (nfsbih) :)

* * *

Mislio sam napisati nesto veci tekst o jucerasnjoj utakmici i kako ja vidim tu situaciju ali mi je stvarno mrsko posle svih ovi postova koje sam procitao. Okej, ovo je forum i misljenja su drugcija tako da necu nekoga da blatim. Samo cu reci: JA SAM ZADOVOLJAN! Naprijed Zeljo! Puno pozitive sam vidio do sada, ali naravno da ima jos dosta puno da se radi. Medjutim za sada zadovoljan. S 50 % snaga smo odradili Olimpic a u prosloj sezoni smo se grcevito borili za bodove protiv ekipa slicnih Olimpicu. U derbiju s igracem manje 60 minuta i bez pola prve postave, najjaci i najbolji tim FK Sarajeva ove sezone nam nije absolutno nista mogao!!! Pametnom dosta. Idemo dalje! VTZ!

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 10 gostiju.

Prijava