Ne znam za vas al meni se pravo svidja ova formacija sa Blagijem kao lijevim veznjakom, mada Blagi je klasa i njegov ucinak se vidi gdje god da igra u sredini.
Lendra je strasan igrac, ne znam sta se vise covjeku moze reci, sve je receno. Bezobrazan napadac, koliko samo srcan, kida gaće, šorc, galami sam na sebe, na sudije. Stvarno daje sve od sebe i cijeli je u svakoj tekmi. Bravo majstorcino
Miroslav

Asistencija i gol mada eto nije priznat ali je regularan. Sada vise ulazi u sredinu, tako je i postigao gol, nije vise zakovan kod linije. Njegov sa desne i Blagijev sa lijeve strane centarsut su uvijek opasnost. Takodjer, Blagijevi ubacaji iz faula su bili bas opasni, svaka cast na tome, to ce nam dati neke golove sigurno.
Ne bi svakog komentarisao, jos bi pohvalio Bocacinija, dobar igrac, namece se kao pojacanje.
Bevab je malo panican na pocetku meca bio, poslije dosta bolji. Mada prvo poluvrijeme kad dodje do njeg lopta toliko se uspanici i dodaje samo da nije kod njeg.
Sudiji nista ne bi psovao, samo mogu reci da mi ga je zao. Mozda ga i sunce opucalo, ali najvjerovatnije ce covjek ostat bez posla nekoliko mjeseci...
Sto se tice nekog saopstenja iz kluba, nisam nikad za to da se stalno kuka za svaku sitnicu, ali u ovom slucaju ovo nije sitnica. Dali bi jos 2-3 gola sigurno da nisu svirani ofsajdi. Takodjer, kad nas ovakve odluke direktno budu kostale onda ce mi biti zao Zelje vise nego sudije.